2009 Kasm Anneleri

kız yazlıkları şimdiden alman iyi olmuş bende alacam ama eylülü bekleyecem malum eşim öğrt eylülde ek ders var şimdilik para olmayınca alamıyorum

yok nan bakarak alıyom tabüü de %50 indirim vardı nan zarada 15e 20ye aldım hepsinii
seneye almaya kalksam 40 50den aşaa alamaam
böle artık her sezon sonunda seneye giyeceklerin alcam yerimseniben
çok harika kışlık elbiseler var yaa onları da artık kışindirimleri başlayınca aluruk

oda dogru seneye bu zamanlarda 7 -8 aylik olcak bizim minnoslar insallahzemuszemus
ohooo kis indirimleri ocakta basliyo ozamana kadar ne giycek bebiskofisfisfis
bizim burdaki zarada kislik hersey kalkmis kislik bisey bulmak zor....bende esprit ten aldim bi kot elbise 9 aylik icin icine uzunkollu bogazli giydirip giydiricem

alllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooo ben burdayım

naber seker

kız yazlıkları şimdiden alman iyi olmuş bende alacam ama eylülü bekleyecem malum eşim öğrt eylülde ek ders var şimdilik para olmayınca alamıyorum

sen eylülde daha güzel seyler bulursun tam seri sonu indirimleri ellerinde ne varsa satabilmek icin sudan ucuza verioy magazalar

oda dogru seneye bu zamanlarda 7 -8 aylik olcak bizim minnoslar insallahzemuszemus
ohooo kis indirimleri ocakta basliyo ozamana kadar ne giycek bebiskofisfisfis
bizim burdaki zarada kislik hersey kalkmis kislik bisey bulmak zor....bende esprit ten aldim bi kot elbise 9 aylik icin icine uzunkollu bogazli giydirip giydiricem

naber seker

oyun oynuyorum zumma

yok anam başta giyeceklerini alcaz gıı zaten başta tulumlar patikli donlar falan giyer 2 aylık olunca da kışlık elbiseleri alırız indirimdeen kaydirigubbakcemile5
aa süper oldu bu iiş ben şimdi ilk 3 ay giyeceği şekilde tulum mulum alcam
kışlıklar çıkmış aslında çok da tatlılar ama pahalılar gittiğim mağazalarda
anneme aldırcam onnarı izmirden ucuz bi mağaza tavsiye etti kuzen

yok anam başta giyeceklerini alcaz gıı zaten başta tulumlar patikli donlar falan giyer 2 aylık olunca da kışlık elbiseleri alırız indirimdeen kaydirigubbakcemile5

hele bi sağlıkla dünyay gelsinler giyecek çok şeyleri olur sanki çıplak kalacakmış gibi düşünüyoz amma o zman çok kıyafetleri olur

kisliklar pahali olru tabiki helede simdi bayram kiyafetlri falan cikar onun zammininida koyarlar üstüne..
ilk 2 ay rahat seyler dahs sonra süslü püslü kotlar kazaklar giydircem bende büyük insanmis gibi
banada annem aldi herseyimi türkiyedeyken buraya gelincede kaynanam aliyo..su ananeler babanneler olmasa isimiz zor vallakaydirigubbakcemile3

slm kızlaaarr a.s.
ben geldim evimeee,emme annemleride aldık geldik kaydirigubbakcemile3
bebişin odası badana olucak annemde yardıma geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
haftaya pazar kocişim yıllık izne çıkıcak annemleri izmire götürecez 2gün kalıp tatilde gezicez bodrum,datça falan :lepi:

slm kızlaaarr a.s.
bebişin odası badana olucak annemde yardıma geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
haftaya pazar kocişim yıllık izne çıkıcak annemleri izmire götürecez 2gün kalıp tatilde gezicez bodrum,datça falan :lepi:

oooh murişimm hoşgeldiiin
noldu sen öğrendinmi şeker sonucunuu

slm kızlar bende bugun bebek arabası baktım. pierecardin ps 2080 modelini begendim. bu model hakında bılgınız varmı? kartanesi arkadasımın kızı mart sonunda dogdu ve 9 aylık ların kıyafetını gıyıyor. erken degılmı o elbiseler için.

slm kızlaaarr a.s.
hosgeldin converse kardesim
oohhh tatil kokusu geliyo ne güzel biz siramizi savdik ama hala icimde tatil yapma istegi var
ayy badana deme bizimde carsamba olucak cok is var yaaa

ayyy çok heyecanlı yaa şu elbiseleri aldım giydirmek istiyom artıııkkk

oyuncak bebek varmi evde varsa ona giydir bakkaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende bugun bebek arabası baktım. pierecardin ps 2080 modelini begendim. bu model hakında bılgınız varmı? kartanesi arkadasımın kızı mart sonunda dogdu ve 9 aylık ların kıyafetını gıyıyor. erken degılmı o elbiseler için.

:1shok:
maşallah yaa anaam inş. giydirebilirim valla
ya üstlerinde 8-9 kiloya kadar falan yazıyo ya heralde 6-7ayda o kaa şişmanlamaz

ayyy çok heyecanlı yaa şu elbiseleri aldım giydirmek istiyom artıııkkk

cnm güle güle giydir inşallaahhh :Saruboceq:

oooh murişimm hoşgeldiiin
noldu sen öğrendinmi şeker sonucunuu

hoşbuldum cnm,dün gittim dr.a canım gösterdim sınırda dedi biraz dikkat et 100lük yapmaya gerek yok dedi.çok şükürkiii

hosgeldin converse kardesim
oohhh tatil kokusu geliyo ne güzel biz siramizi savdik ama hala icimde tatil yapma istegi var
ayy badana deme bizimde carsamba olucak cok is var yaaa

oyuncak bebek varmi evde varsa ona giydir bakkaydirigubbakcemile3

hoşbuldum kardeşiimm kaydirigubbakcemile5
evte cnm kocişim dinlencek kısmetse vallaa.
badana vlla bende çok korkuyodum artık rahatım annem geldi yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bahsettigin modele baktim google amcadan güzel duruyo kullanisli biseye benziyo..oto koltugunuda alcan mi
en önemliside ön tekerleklerinin döner sistemle calisyo olmasi..digerlerini kullanmak cok zor,,,tekerlekler dönmüyosa her seferinde bastirip yön degistirmek gerekio..buda insani yoruyo

Back
X