2009 Kasm Anneleri

ntvspor discovery yaban tv falla öküz başlı antilopların acıklı hayat öyküsünü ezberledim nannn bi de araba yarışçılarının adınıkaydirigubbakcemile3
benin herüf de gs li o da beşiktaşı tutuyy bu gece emme eş durumundan dolayı tutuyy
falla sorak nan emme bana da almayı unutma taammı ben sana eft havale bişi yapıverrimm ya da giderken haber ver beraber gidek nann olmaz mı?
tamam şekercim ya gitceem zaman konuşuruz alırın sana da
gız kartanesü ben şimdi tam kesin olmamaklan beraber yarın eminönüne gidebülürün nan sen istiyon bakem şimcik orlardan

kız sen bi de benle uğraşma yaa
şimdi ben kadife tulum bi de uzun kollu çıtçıtlı badilerden istiyom ama 0-3 3-6 ay falan olcek hemen giyebilcek yaane böle eccükk kışlık olcekk
eğer uygun olursa seni zora çıkmıcaksa al yalnız uğraştırcaksa boşver anneme de diyecüm zaten o da alacak

merhaba kızlar nasılsınızzz ne haber ne var ne yok bakalım...
applearzucum çekiliş yapıldı ama hangi sayfada bılemıyorum tatlım nehiriver yada muredaya sorabilirsin canımmm...
applearzucum sen nasılsın uzun zamandır yoktun bebiş nasıl sen nasıllllsınnn :kedi:

selam annem birmelek

bu ara sorunlarım oldu ayaklarım iyice şişti ellerim uyusuyor tansiyonum yukseliyor ilacım gunde 4 e cıktı gebelik sekeri de cıktı hem tuz hem seker diyetindeyim
su 3 - 4 ayı da gecirsem rahatlayacağım.

bbeiş de iyi sanırım ama tansiyondan dolayı gelişme gerilemesinden korkmuyor değilim 23 haftada 508 gr cıktı detaylı ultrasonda 2 hafta tekrar gel dedi ölçemediğimiz seyleri olçelim biraz buyusun dedi

sizlerde nasıl durumlar?

elifcim kestir bence ben de kestirdim heç bişey de olmadı
bakımsız saçlar sağlıksız olur ve dökülür daha mı iyi sankim
saçma sapan şeyler işte
bebişimizin ömrü saça mı bağlı olcek yani

benimkininde şekli bozuk gerçi örtülüyüm emme kocaya karşı birde boya yapmak istiyom amma zararlıymış

bence batıl inanç ama bütün büyükler ölee diyoo
size uydum gidip kestiricem valla iyiki varsiniz akil alip vermek konusunda cok yardimcisinizopuyorumnanaktan

elifcim içimi rahatlattın vallakaydirigubbakcemile3
göbem 90 popom 94 dü sanırsam
en koca dötlümüz senmisin yoksam gızemuszemus

hee üleeee
en genis yerinden gübemi en genis yerindende dötümü ölctüm 100 cikti:sm_cool:
popom zaten 94 tü cok sismemis ama göbisim konusunda ayni seyleri söyleyememnaniknanik

he ölçülerimiz uyuyo nan
boy olarak uzun olduğumu sanmam
1.65 falanımdır en fazla
ben 160ım gııı sositososito
selam annem birmelek

bu ara sorunlarım oldu ayaklarım iyice şişti ellerim uyusuyor tansiyonum yukseliyor ilacım gunde 4 e cıktı gebelik sekeri de cıktı hem tuz hem seker diyetindeyim
su 3 - 4 ayı da gecirsem rahatlayacağım.

bbeiş de iyi sanırım ama tansiyondan dolayı gelişme gerilemesinden korkmuyor değilim 23 haftada 508 gr cıktı detaylı ultrasonda 2 hafta tekrar gel dedi ölçemediğimiz seyleri olçelim biraz buyusun dedi

sizlerde nasıl durumlar?

ooo hoşgeldin yaa amniyosentez temiz çıktı dimii

destnacım kızıla ben de bayılıyorum
ilk defa düğünüm de aralara attırdım
balayından döndük kızıldan eser kalmadı valla
akıp gidiyo sonraki kalan renk iğrenç oluyo
beyazların yoksa bence doğal renginde kalması en güüsel
benim beyazlarım oluştuğunda kolestromun aşk alevi diye bir rengi var
birinde görmüştüm beğenmiştim de yaparsam ondan yapmayı düşünüyom
kendim denerim sanırsam bir gün

tamam şekercim ya gitceem zaman konuşuruz alırın sana da

kız sen bi de benle uğraşma yaa
şimdi ben kadife tulum bi de uzun kollu çıtçıtlı badilerden istiyom ama 0-3 3-6 ay falan olcek hemen giyebilcek yaane böle eccükk kışlık olcekk
eğer uygun olursa seni zora çıkmıcaksa al yalnız uğraştırcaksa boşver anneme de diyecüm zaten o da alacak

hımm istediğin şeyi annadım yiwrımm vereliniortak tatlış bi gidem duruma göre davranurun alırım buyuk ihtimalle yerimseniben
kaç tulum kaç bady istiyon
0-3 ay olandan kaç
3-6 olandan kaç tane düşünüyon ayrıntılı yaz bakem bilemde ben gene duruma göre alurun hemi

düğünümde bende yapmıştım benimde beyaz var şimdide gölge istiyom

hımm istediğin şeyi annadım yiwrımm vereliniortak tatlış bi gidem duruma göre davranurun alırım buyuk ihtimalle yerimseniben
kaç tulum kaç bady istiyon
0-3 ay olandan kaç
3-6 olandan kaç tane düşünüyon ayrıntılı yaz bakem bilemde ben gene duruma göre alurun hemi

hıı bi dk. du bakem bi listeme eksikleri yazemm

ewt kızılında akma derdi var ama göze çok hoş geliyoo beyazım hiç yok ama insana bazen heves geliyor deişiklik olsun diyee doğumdan sonra saçlarımı kestircem şu röfle uçlarda kaldı ya gerçi çoğu kişi güzel diyor ama ben sevemedimm

baya ihtiyac varmis yaa
allahtan cogunu tamamlamisim ben geri kalanlarda zamanla alinir
iclerind egereksiz seylerde vardi ama

zeytün nannn çohh imreniyommm sen böle annatınca yüsdük deyii nann nie Ankarada deniz yokkiimafoldumben
kaydirigubbakcemile
bu zeytün karisi her denize gittignde benimde canim cekio valla.daha sabah konstuk herifimle hava iyi olursa izin günü havuza gidelim diye..dedim sen hic yüzemedin bu sene halbuki onu düsündügümden degil benim canim yüzmek istiyosırnaşık şey

zeytün karisi yedin mi bari o siyah sevimli eksi orman meyvelerinden

zeytün nannn çohh imreniyommm sen böle annatınca yüsdük deyii nann nie Ankarada deniz yokkiimafoldumben

eskişehire gelmiş gı deniz oraya gidiverinkaydirigubbakcemile3
havuz durumunuz damı yok sizin
olmadı gelin buraya birlikte gidek anacım napam
yada çoçuğuna havuz aldığında sen de girersin gıkaydirigubbakcemile3
biraz aile olanından alırsınız

hıı bi dk. du bakem bi listeme eksikleri yazemm

benim bebişiminde biberon seti ayakabı ve bir kaç kıyafet daha alsam yeter.birde bez aldım 3-6 büyük mü olur daha alacam tabi birde bebe yağı pişik kremi almayacam işe yaramıyor arko alacam çok kişiden duydum işe yarıyormuş sizde alın

Back
X