fener 1 gol attı kıslar:umursamaz:Çok üzgünüm çoook
ay ivet ya kociş cigarayı yaktı balkona çıktı adam ifrit oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fener 1 gol attı kıslar:umursamaz:Çok üzgünüm çoook
aa hakkat nan kilotlu çorap ne zaman giydirilir bu bebe milletine CADIARZU
külotlu corap daha en basta giydirilio tatlim kis bebeleri olcagi icin simdiden almak lazim
benim eksik listemin en basinda yaziyo valla
ben sana küsüm bi kerem bensiz eminönüne gidiyomuşsun:dilcikar:
iyi geceler dadlumma.s.
anaa senden hiç beklemezdim adamım dimek pazarlık yapamıyon hee lülülülülülü:roflol::roflol: he naaann orayada hastayım haa ulan ayağım da kot pantolon üstünde çok ta uzun olmayan bi tunik adam yakama yapışıyo abla pardesü var gel deyü lan deyom pardesulu bi halim mi var olumm :roflol: belki imana gelir deyü şansını deniyo adam heral :roflol:
ya o deelde ben pek pazarlık insanı deelim ya malımdır o konuda şöyle yanıma çaça bi tip lazımdı aslında oraya giderkene
külotlu corap daha en basta giydirilio tatlim kis bebeleri olcagi icin simdiden almak lazim
anaa senden hiç beklemezdim adamım dimek pazarlık yapamıyon hee lülülülülülü
sorma ben de hiç yapamıyom yaa
adam bu da güzel bunu da alın diyo boyun eğip alıyom gıı :roflol:
aboouuww öle diyon dimek haa
şimdik zaten başta don mon tulum giydircez o zaman klotlu çorap giydirmeyiz heralde
ay beni çok sıkar kilotlu çorap da sanki bebişi de sıkcakmış gibi geliyo :roflol:
galiba hic bakmadim ben daha ama yeni doganla aylik olanin ayni degildir herhalde büyüklükleri..sonucta bez ve ayak büyüdükce popo ve ayak kisminida accik büyümesi gerekonlarda aya göre mi alınıyo ki :ecrin_bebek:
hee üle diyom cünkü kisin dogcak bu bebeler nekadar ayakli kadife tulum biel giydirsen icleri ince oluyo yetmiyo bacaiklarini sarsin SIKISIKI da ayaklari üsümesin... ayaklari buz gibi oluo bebislerin kan dolasimlari yavas oldugu icinaboouuww öle diyon dimek haa
şimdik zaten başta don mon tulum giydircez o zaman klotlu çorap giydirmeyiz heralde
ay beni çok sıkar kilotlu çorap da sanki bebişi de sıkcakmış gibi geliyo :roflol:
enson gittiğimde benimde yanımda teyzemi oğlu wardı eşşek kadar:roflol::roflol: he naaann orayada hastayım haa ulan ayağım da kot pantolon üstünde çok ta uzun olmayan bi tunik adam yakama yapışıyo abla pardesü var gel deyü lan deyom pardesulu bi halim mi var olumm :roflol: belki imana gelir deyü şansını deniyo adam heral :roflol:
ya o deelde ben pek pazarlık insanı deelim ya malımdır o konuda şöyle yanıma çaça bi tip lazımdı aslında oraya giderkene
gidicem kızz ama oraya nakit para lazımdestnacım ya çok geçmiş olsun canım
inşallah düzelir canım.allah acil şifalar versin.
tuğbişim sen niye gitmiyon gız oraya
benim kocada çok sewindii :lepi:ay ivet ya kociş cigarayı yaktı balkona çıktı adam ifrit oldu![]()
ben warya o külotlu corap giyen bebeklere acıyorumkülotlu corap daha en basta giydirilio tatlim kis bebeleri olcagi icin simdiden almak lazim
aslında arkamda iki gazlayan olsa dağıtırım ortalığı sen ii pazarlık yapıyon hadi konuş falan deseler atlarım sazan gibi :roflol: ama anacım zaten öyle bi yapısı yok kocamda nefret eder iki kuruş için muhatap olma şu insanlarla der bende ööle kazuklanurun ama dur dur ben yarın salon kadını çizgimden kayayımda pazarlık yapayım :roflol:
ben warya o külotlu corap giyen bebeklere acıyorum
çünkü hiç giyemem ben giydiğim zaman hep kaşınırım rahat edemem
ama mecbur soğukta bende giydiricem herhaldee bebekimee![]()
ben geçen kayem dedim adam yok olmaz dedi kuyruğumu kıstırıp döndüm çıktım :roflol: :roflol: 20ye verecemiş kadife tulumları manyakmı ne dedim almadım sizden görmesem 10 lira olduunu alırdım gerçi de kaydirigubbakcemile3
kızım deli misin mahmutpaşayı bilmiyon muu normalde fiyatlar her yerden pahalı ama pazarlıklan ucuza alıyonaslında arkamda iki gazlayan olsa dağıtırım ortalığı sen ii pazarlık yapıyon hadi konuş falan deseler atlarım sazan gibi :roflol: ama anacım zaten öyle bi yapısı yok kocamda nefret eder iki kuruş için muhatap olma şu insanlarla der bende ööle kazuklanurun ama dur dur ben yarın salon kadını çizgimden kayayımda pazarlık yapayım :roflol:
kızım deli misin mahmutpaşayı bilmiyon muu normalde fiyatlar her yerden pahalı ama pazarlıklan ucuza alıyon
pazarlık edemem diyosan git mağazadan al daha ucuza alırsın ben sana diyim bacım
bi arkadaş manto almıştı ordan mantoya 200miyon fiyat vermişler pazarlık etmiş falan derken arkadaş demiş benim 80 war olur mu kızda bi sorıyım falan derken 200liralık mantoyu 80e almışş :roflol: bide bi kere abiye bakıyoduk bi elbisenin fiyatına baktık dedi 380 aaaaa dedik çok pahalı hiç pazarlık etmeden tam kapıdan çıkıyoduk kadın dediki 220 olurrr :roflol: yuh yanii dedik
kızım deli misin mahmutpaşayı bilmiyon muu normalde fiyatlar her yerden pahalı ama pazarlıklan ucuza alıyon
pazarlık edemem diyosan git mağazadan al daha ucuza alırsın ben sana diyim bacım
bi arkadaş manto almıştı ordan mantoya 200miyon fiyat vermişler pazarlık etmiş falan derken arkadaş demiş benim 80 war olur mu kızda bi sorıyım falan derken 200liralık mantoyu 80e almışş :roflol: bide bi kere abiye bakıyoduk bi elbisenin fiyatına baktık dedi 380 aaaaa dedik çok pahalı hiç pazarlık etmeden tam kapıdan çıkıyoduk kadın dediki 220 olurrr :roflol: yuh yanii dedik
bende ayni sekilde ama mecbur bebekler öyle isiniyoben warya o külotlu corap giyen bebeklere acıyorum
çünkü hiç giyemem ben giydiğim zaman hep kaşınırım rahat edemem
ama mecbur soğukta bende giydiricem herhaldee bebekimee![]()
hee dur ben yarın sorunlu karı moduna geçem gıı o kaa nakitlen gidecem nan kazuklanırsam içim gider delikafadulden
bilmiyom ben yaa ankaranın havası çok kuru düşünüyom ben aslında ben bile gece öksürerek uyanıyom bebiş netsün gııya bu arada herkeş buhar makinesi alcak mı yauw ne düşünüyonus
ya ben de şey duydum kıslar
hani ayaklı olan altlar var ya
çoraplı olan hane
onları giydirince bebeğin boyu rahat uzamıyormuş
o yüzden ayağı birleşik almayın deyüler
ama tulumlarrın çoğu da ayaklı
netcez biz böle