allaahh kaçın edanın annesi gelmiş bizide silip süpürmesin kızzz edoşş senin anacın temiz evde rahat durmiydi şimdi badana olcak kadın kendini parçalar artık tinerle falan siler yerleri abbaoowwww kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: ayy kesin vallaaa :roflol:
benümküde vereliniortak
fenere küfrediy falla kaydirigubbakcemile3 normalde gs li fenere gıcık ya beşiktaşı tutiy şimcik kötükedihüso
benim kocişte hasta cimbomlu nan kaydirigubbakcemile5
hee alem gıı gidince valla içi doluydu da ne var tam bakmadım :roflol:
mureda gacusu da almış ondan ona sorak bakalım ne varmış
bebe yağı-pişik kremi-50+güneş kremi-ıslak mendil küçük-pudra-sabun-çanta hepiciğini 32 liraya aldım :lepi:
yapar mı yapar bu karuu :roflol:

lmaz:
aman boşweeerr meydan bize kaldı iştee :teytey:
söleme nan bariii :mymeka:
bence batıl inanç ama bütün büyükler ölee diyoo
anaaaaammm benim herüff duymasın benim kocada deli fenerbahçelii delikafadulden
nan hiç sasırmadım fenerli olmasına niye acabaaaa :uhm::uhm:
nan elif gııı senin cicilerde bissürü yazlık elbise yokmuydu nan ben mi yanlış gördüm yooksaaa
cerin ben de sebamed düşünüyom aslında da bu çantalı bi set ya uygun geldi fiyatı
sebamed tavsiye etmiyolar,bebeğin cildini çok gereksiz hassaslaştırıyomuş,bende chicco aldım herşeyi ondan dolayıı zemuszemus
ntvspor discovery yaban tv falla öküz başlı antilopların acıklı hayat öyküsünü ezberledim nannn bi de araba yarışçılarının adınıkaydirigubbakcemile3
benin herüf de gs li o da beşiktaşı tutuyy bu gece emme eş durumundan dolayı tutuyy
falla sorak nan emme bana da almayı unutma taammı ben sana eft havale bişi yapıverrimm ya da giderken haber ver beraber gidek nann olmaz mı?
:roflol::roflol::roflol: bende kızzz maç manyağı oluyok yaav,emme formulayo bende severün gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
hımm istediğin şeyi annadım yiwrımm vereliniortak tatlış bi gidem duruma göre davranurun alırım buyuk ihtimalle yerimseniben
kaç tulum kaç bady istiyon
0-3 ay olandan kaç
3-6 olandan kaç tane düşünüyon ayrıntılı yaz bakem bilemde ben gene duruma göre alurun hemi
ben beeeeenn :uhm: senağlama
aslında arkamda iki gazlayan olsa dağıtırım ortalığı sen ii pazarlık yapıyon hadi konuş falan deseler atlarım sazan gibi :roflol: ama anacım zaten öyle bi yapısı yok kocamda nefret eder iki kuruş için muhatap olma şu insanlarla der bende ööle kazuklanurun ama dur dur ben yarın salon kadını çizgimden kayayımda pazarlık yapayım :roflol:
aslanım benim,kralsın sennnnn alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hallet şu işi almadan gelmee alkisalkisalkis
yetermi kızzzz :roflol::roflol:
galiba hic bakmadim ben daha ama yeni doganla aylik olanin ayni degildir herhalde büyüklükleri..sonucta bez ve ayak büyüdükce popo ve ayak kisminida accik büyümesi gerek
hee üle diyom cünkü kisin dogcak bu bebeler nekadar ayakli kadife tulum biel giydirsen icleri ince oluyo yetmiyo bacaiklarini sarsin SIKISIKI da ayaklari üsümesin... ayaklari buz gibi oluo bebislerin kan dolasimlari yavas oldugu icin
bende alacamm külotlu çorap çok lazım zemuszemus
ya bu arada herkeş buhar makinesi alcak mı yauw ne düşünüyonus
ben aldım gülümm zemuszemus
bu mureda anasını gördü sattı bizi

klava:
nehiriver karısı nerde :uhm:
kızz annem kızıy netee :roflol::roflol:
tvde zararlı demişya dr.larr anaaaaam karı göz açtırmıyy :roflol::roflol:
ist dışındaki kıslarda napsın onlarda eminönü gibi bi cennet yok kii
biz daha şanslıyısss
yaaa kıymet bilin anacım valla ben yidim kazıklarııı senağlamasenağlama