ne güzel nan ben de bulcammm o zamaan kaydirigubbakcemilecnm benim bebiş c.tesi gnü 850 gr.dedi dr.31 cmpipişide 6mm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızz benimdr. artık sola yatmaya çalış dedi anacıım :sinifsinif::sinifsinif:
yavv dünden beri diyom yaa annem vvar tatlım kızıyo annem bilgisayaraaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 başında değilim oyüzden
yavrum sende ucuzlardan al ben bitanes, 7,5 liraya birini 10 liraya conversleride 27 liraya aldım :lepi:
neslicim maşallah kızınadr.bulmanada çok sevindim cnm inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:
Martcım kafana takma cnm bişeycik olmaz ucaktan falan allah korur bebişide senide :Saruboceq:
bişey olmaz nan 6 ayda 7 kilobaştan beri 7 kilo almışımm:gitme: aldım başımı gidiyorumm yaaa biraz daha ortalığı toparliyim yaa sonra duşa giriecemm bu arada kartanesii ev ayakkıbıları 8 ytlye aldım önünde tavşanlı çok tatlıı patik gibin büssürüde hediye geldii ayakkabılarıda indirimli mağazada görüdm bi tane ilk adım ayakkabısı 38 dii ama çok şıktı almadım şimdiidenn
kızlaaarr şeker yüklemesi sonucum 146 çıkmış sınır 140 mış şeker yüklemesi yaptıran arkidişler bi fikir verebilirler mi acaba
ben değerimi bilmiyom yaa doktoru aradım sordum normal dedi

puyorumnanaktanopuyorumnanaktan
puyorumnanaktanopuyorumnanaktan