- 19 Haziran 2008

- 4.504

- 2

- 156

- 44

kızım biz sana boşuna zengün demiyoss baksana kocan fiyat bilem sormıyııı laelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol::roflol:
anamm himalayalara kadar gitme yavruuum kıyamamm :roflol::roflol:
yav bu erkek bebişleri kimse düşünmüy yavv :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
cnm benim için uğraşmış olman yeter yavv Şeniz
kızz benim kocişte valla lışveriş konusunda öledir niye kazıklanıyom ben sanıyonuz ilk dükkandan almam lazım hep :sinifsinif::sinifsinif:
bide öle pazrlığı felan hayatta sevmez bazen fiyatını bile sormaz yaaa :sinifsinif::sinifsinif:
öle mi diyon nan laelaelaelaelaeyaa hastane çıkışı çohhh datluuuu sarı üstünde arı maya var nannn opuyorumnanaktan
ayyy tubaaa almanın tadını aldım şimdi edoş gibi kudurmuşcasına alurun artık nan demekki o perdeyi yırtmak lazımmış ben bi açıldım daha toparlayana aşkolsun vallaa kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:ayy bende arif eniştenin oraya gittiğini duysamda inanmamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kociş bilem sevmiyosaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hacı hep tekstile çalıştım heeeççç biberona falan bakamadım taşıncak şeyleri alemde dedim kendim geldiğimde o tarz şeyleri alur taşurun dedim :jeyyar:
ne kürkçü hanı nannnn ben bide bu handan başka yere gitcem desem orada töre cinayeti yaşanırdı haaa delikafadulden şansa da bugun bi sıcaktı gözünü sevdiğimin istanbılıı yaktı beni
annıycan herrbişeyler havuzlu handan kıyafet havlu battaniye haricinde bi chicconun küçük bi ateş ölçerini aldım 10 tl ye 3lü paket uni yenidoğan ıslak mendil aldım 10 a bide chiccoonun kulak çöpünü aldım 5 e o kaa
anladım şekerim
pazarlık edebildin mi kız barriiii