• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

kızlar çok acil bi cevap virin bağaaa.koktum gene :bbo:
demincek yazı yazrken size.velet gene kudurdu.oturdummu dik sinirleniyo beyfendi.tepikliyo alta doğru.ayaklar alttamı ne.vururken anaaa bi baktım azcık altıma su geldi.çay kaşığı kadar falan.hoppalaaa dedim.bu nerden çıktı.baskıdan tepikleyincemi oldu yaaa.korktum hiç olmamıştı.suyummu geldi yoksam.hüüüüüüü

dadluslar ben geldim doktordan
yarın ac karna kan ve idrar tahlili istedi
ellerinin uyusması
mide yanması
sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissetmen cok normal dedi
bebişte gayet iyiymiş
bakalım yarın test sonuclarımız ne olacak

geçmiş olsun canım bende gitcektim bugün dokora ama kociş gelemiycek galiba bakalım aa ben eczaneye gidiom demir ilacım bitmiş alam gelem opuyorumnanaktan

ellerinin uyusması
mide yanması
bebişte gayet iyiymiş

gözün aydın canım.inşallah tahlilerinde temiz çıkar.bende sık sık wc deyim merak etme.

ellerinin uyusması
mide yanması
bebişte gayet iyiymiş

hadi bakalım cnm inşallah iyi çıkarr

demincek yazı yazrken size.velet gene kudurdu.oturdummu dik sinirleniyo beyfendi.tepikliyo alta doğru.ayaklar alttamı ne.vururken anaaa bi baktım azcık altıma su geldi.çay kaşığı kadar falan.hoppalaaa dedim.bu nerden çıktı.baskıdan tepikleyincemi oldu yaaa.korktum hiç olmamıştı.suyummu geldi yoksam.hüüüüüüü

aboww ara kız dr.u :1shok: belkim vurunca idrarda kaçmış olabilirmi???

geçmiş olsun canım bende gitcektim bugün dokora ama kociş gelemiycek galiba bakalım aa ben eczaneye gidiom demir ilacım bitmiş alam gelem opuyorumnanaktan

sağol canım
antibiyotik mi kullanıyordun sen
annemdede bendede kasıntı yapıyor antibiyotik dozu fazla gelmiştir yada iyileşmişsindir canım
sanada cok gecmiş olsun opuyorumnanaktan

Kenyaacım hoşgeldin gözün aydın tatlım yarınki tahlillerinde güzel çıkacak inşallah..

Fundacım
oturma kalk azıcık yat durumuna bak niye duruyosun burada baktın birşeyler var ara doktorunu hemen yaa Allah korusun

ellerinin uyusması
mide yanması
bebişte gayet iyiymiş
gözün aydın canım tahlıllerinde iyi çıkar inşallah
o bana çok oluyoo sankim alttan fırlkayıp gitcek gibi oluyoo ama hiç su geldiğine bakmadım gelsede anlamam zatenn
al bendende o kadar topic topic dolanıyoz bugun kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4

hee yaakaydirigubbakcemile4

Kenyaacım hoşgeldin gözün aydın tatlım yarınki tahlillerinde güzel çıkacak inşallah..

Fundacım
oturma kalk azıcık yat durumuna bak niye duruyosun burada baktın birşeyler var ara doktorunu hemen yaa Allah korusun

sağol canım inş. canım öle cıkar :Saruboceq:

ye gülüm azcık yavv zemuszemus
yicem zatenn yoksa siser biyerlerim

sana yağ deyince benim de küçüklüğümden bişeler geldi aklıma.... sobanın üstünde ıımmmmm..!!! Aaaahhh canım çekti cokacimcoook benim canım da nerde hamur işi nerde yağlı bişi var çekiyo.. hiç sebze çektiği yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

ayy deme yaa valla cok canim cekio sanayaginada asermek olurmu hecc

ellerinin uyusması
mide yanması
bebişte gayet iyiymiş
hadi hayirlisi..insallah biseycik cikmazz

:roflol::roflol::roflol:

canim hemen doktorunu ara durumu bilgilendir...idrar olabilir ama amniyo sivisi kacmista olabilir..banada oldu ya aynisi..panige kapilma doktorunu ara hemen

Fundacım

haklısınız valla.ben accuk uzanayım bakim oluyomu gene.doktorumuda arıyım sorayım bulursam tabii.kadın acaip yoğun.ben kaçtım sonra gelirim.öptüm hepiniziii opuyorumnanaktan

kenyaa cım benımde sabahları el parmaklarım uyuşmus olarak kalkıyorum.dr.a soarcaktım bende.ayaklarımda şiş oluo ustune ılk etapta basmakta bıle zorlanıorum.bakalım cumartesı gıdıcem bende.

yicem zatenn yoksa siser biyerlerim

ayy deme yaa valla cok canim cekio sanayaginada asermek olurmu hecc

hadi hayirlisi..insallah biseycik cikmazz

:roflol::roflol::roflol:

canim hemen doktorunu ara durumu bilgilendir...idrar olabilir ama amniyo sivisi kacmista olabilir..banada oldu ya aynisi..panige kapilma doktorunu ara hemen

tamam canım arıyorum şimcik.kaçtım ben haber veririm size.

slm kızlar nasılsınızzz.geçmişi okumadan yazayım dedim...
bugün kan tahlılı,idrar tahlılı ve şeker yüklemem vardı.şükür bi problem çıkmadı...3 hafta sonra gidicez doktorumuza..sizler nasılsınızzzzzzzzz:emir_bebek:

belkimde idrarı kaçırttı bana velet tepikleyince.du bakiim gene olursa arıycam doktoru.gel derse yandık bu sıcakta nasıl gitcem oraya yaaa

kiz gene olursa diye bekleme
baka banada oldu diyorum hic anlamadan sabah kalktim ki yatak islak
sonra hemen doktora tabiki onlar bana hasta pedi verdiler benden meger akiomus azcik sizinti seklinde doktor test yapti o pede ben akmadi aslinda dedim ama akmis...
hic bekleme hemen ara gel dersede git...gecistirilcek bisey degil

Back
X