• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

cerin tulumları nerden ve kaca aldın yaa abım ist da ona spariş edem dedım ya burda öle deng gelmedı bana bayıldım da hemen bı anlatı ver cıkcam kocam yoldada

canım ben ilk aldıklarımı eminönünde havuzlu han die bi yer var ordan aldım
bu son aldığım rengarenk kadife tulumları ise MİNİÇO die bi tükandan aldım o da baya bi semtinde var istanbulun sanırsam ben AVCILAR dakinden aldım

ben çocuk sahibi olmak için hastaneye gidiyodum bigğün yaşlı bı kadınla yanyana otururken sordu neyin war nıye hastanedesin diye. dedim böle böle çcouk istiyom dedim. ayyyy nerden dedim açtı ağzını yumdu gözünü çok çekmiş çocuklarından çocuk doğurup napcan git gez dolaş demişti bana kafamçokkarıştı
yatıyom diyolar yat yat son yatışların geziyom diyolar gez gez son gezişlerin kafamçokkarıştı walla adamı sinir ediyolar Çok üzgünüm çoook

:roflol::roflol::roflol: gir gir bu son kk ya girişlerin :roflol:
allam ya annaşıldı böle psikopatlar herkesin etrafında var nan delikafadulden
kartanesü sende sallama yauw olmayınca da hemen başka yönden deli ederler adamı

zemuszemus
valla bi dene istersen benim midede ne sorun olsa atlarum ıhlamurun başına :)
hazımsızlık şişkinlik ağrı yanma allah ne verdiyse hemen içerun ii geliy bağa
içine ecük bal koy sıcak sıcak iç hemi

denerün canımmopuyorumnanaktanpatikime baslayam

valla bebişin zorlugu 40 gün gördüğüm 40 gün zırlıo ağlıo eve alısması falan ondan sonra rutine dönüo hep aynı syei sölüolar doğurunca yapamaycan gidemiycen edemiycen bide en uyuz oldugum karılar die ya allah kurtarsın hamile oldugunu görünce bende hep neyden kurtarsın diom ben oğlumdan da halimdende memnunum kurtulacak bişe yok diom böleeeeeeeeeeeeeee kalıolar nası toplayacaklarını sasırıolarr:roflol::roflol::roflol:

ay valla insanın içinde gezmek tozmak hayattan zevk almak olsun birazda maddi imkan varsa tamamdır
ne koca ne bebek onu engelleyemess kiii
valla benim kanka bekarken gezenteydi evlendi aynen devam çocuk olunca görecem ben seni dedi herkes onuda anam oğluşu oldu dahada kudurmuş gibi geziyler nan :roflol:
bende bekarlık ve evlilik gezente dönemimdi bebişimin beni engelliyceni sanmam zaten kış bebesi bizim yavruşlarımızzzz bi dahaki yaza en tatlış zamanları olcak fır fır gezeruk bi kk analarıııııııııııı :lepi:

ay valla insanın içinde gezmek tozmak hayattan zevk almak olsun birazda maddi imkan varsa tamamdır
valla benim kanka bekarken gezenteydi evlendi aynen devam çocuk olunca görecem ben seni dedi herkes onuda anam oğluşu oldu dahada kudurmuş gibi geziyler nan :roflol:
bende bekarlık ve evlilik gezente dönemimdi bebişimin beni engelliyceni sanmam zaten kış bebesi bizim yavruşlarımızzzz bi dahaki yaza en tatlış zamanları olcak fır fır gezeruk bi kk analarıııııııııııı :lepi:

Insallah yaparsiniz anacim bu dediklerinizi. tabiki gezip tozun ama boyle soylemekle olmuyor. bebege bagli birazda.

ben geldim nen çok kısa bi ayrılık oldu deemi :)))
yauw şansa havaların haline bak yaaa mafoldumben
kocişnen düştük yollara karşıyakaya geçtik polonezkoy falan orda şileye gittük yollar çok güzeldi orman temiz hava ohh ama hava çok limoniydi yaa bi güzel denüze girdik denizdeyken yağmır yağdı yaa :bbo: neyseki güneş çıktı bi arada kuruduk hee akşamı ettik sora oralarda kalacamıza evimize dönek dedik şimdik geldik yarın tekirdağ tarafına gidecüük kısmetsaaa ama hava durumu yarın içinde pek parlak şeyler sölemiy :umursamaz:
olsun yağsada gidecez işte bağaneeee kocişin tatili bitio zatennn

kuzum benimm kıyamam sana beeee Şeniz
neyse gülüm tekirdağa bi git bakalım allah bilir ne olcanı havanın açar belkim şansınaa :Saruboceq:

ulen bu sene dötüme güvenip uzak yerlere gidemedim ama seneye kimse beni tutmasın nan kızçemi de alıp kendimi sıcak memleketlere atacaaaaaam bu istanbılda tatil mi olurmuş ağustosta yağmır yağiy bulutlu gökyüzü beeeee seneye artık muredaya mı giderun nehire mi giderun canlize mi bilmem :jeyyar:

beni seç nan karlı çıkarsın :jeyyar::jeyyar:
yedirir içirir gezdirim nan seni para mok nasılsaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canlizzzz nan paraları balyala seneye geliyohhh :roflol:
anam o çiçko bişi koklatmas en iisi edaya gitmek hem murat eniştemin eli de açık nan :roflol:

ayyy valla kocişim seni bide özgenle gördümü yağdırır kızzz :lepi:
misafire bayılır hele bebelere daha çok bayılırr :lepi:
inşallah kısmet olur valla çok isterim cnmm

ölüoomm cerinn midem yaniyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ne oldun nan,çokmu yidin kıııı :kızgın:

ayy bendede var öle bi arkadas çocuk ondan dahada çok gezmeyi sevi.allahım inşallah benim egemde sakin olur gezmeye devam ederiz :Saruboceq: kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

slm cnmm opuyorumnanaktan

durun size gecen gece olan bişeyi anlatam edos blio bunu benim kociş görevden geldi uykusuz falan bende kalimayı actım karnımıda actım yatıom sıcak oğlusumda depinio kociş geldi yanıma bebişi sevecek tammamı bende vur vur oğlummmmmmmmmmmm demeye kalmadan şakkkkkkkkk benim kociş göbeğime indirdi şaplağııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: aaaaaaaaa manyak napıon sen be dedim git surdan dedim :roflol:dioki sen demedinmi dedm deli ben cocuga diom herhalde dioki kafam durmuss uykum var bende bana dedin sandımdı ama öldük sonra gülmekten :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy koptum nannn :roflol::roflol::roflol:

kuzum benimm kıyamam sana beeee Şeniz
neyse gülüm tekirdağa bi git bakalım allah bilir ne olcanı havanın açar belkim şansınaa :Saruboceq:

beni seç nan karlı çıkarsın :jeyyar::jeyyar:
yedirir içirir gezdirim nan seni para mok nasılsaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy valla kocişim seni bide özgenle gördümü yağdırır kızzz :lepi:
misafire bayılır hele bebelere daha çok bayılırr :lepi:
inşallah kısmet olur valla çok isterim cnmm

ne oldun nan,çokmu yidin kıııı :kızgın:

ayy bendede var öle bi arkadas çocuk ondan dahada çok gezmeyi sevi.allahım inşallah benim egemde sakin olur gezmeye devam ederiz :Saruboceq: kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

slm cnmm opuyorumnanaktan

he gıı dur ben size gelem evde geniş nasılsa :jeyyar:

hee doru diyon şeker yauw inşallah bebişlerimiz sakin olar yaaa :Saruboceq:

Insallah tatlim hepsi sakin olurlar.

ama bebekler 40 gun zirlayip sonra duzene oturmuyorlar. en ufak birssey duzenlerini bozmaya yetiyor. mesela oturmayi ogreniyorlar uyumak istemiyorlar, yurumeyi ogreniyorlar yemek yemek istemiyorlar vs.. vs..

bende hep yedirir icirir atarim yatagina diyordum. pratik teoriden cok farkli.kafamçokkarıştı

Back
X