bezen kendimi ayu gibi hissediyom ama fotolara bakınca o kaa deilim galiba ya demi gızlar :kedi:
hani kız nerde o sıcaklar biz bugun aradık durduk emme bulamadık baksana gökyüzün haline eda anna yane havayı ama neyse ii oldu bi yandan ben zaten beyaz peynir gibi karuyun yanmak ne mümkün sevmem zaten öle kavruk tenleri leke meke olur allah korusun hem ortalık çok sakindi 3 - 5 kişi vardı hem hafta içi hem hava kötü olunca bi bizim gibi delüler vardı :))))
hani kız nerde o sıcaklar biz bugun aradık durduk emme bulamadık baksana gökyüzün haline eda anna yane havayı ama neyse ii oldu bi yandan ben zaten beyaz peynir gibi karuyun yanmak ne mümkün sevmem zaten öle kavruk tenleri leke meke olur allah korusun hem ortalık çok sakindi 3 - 5 kişi vardı hem hafta içi hem hava kötü olunca bi bizim gibi delüler vardı :))))
görmemiş kızına 3 parça bişey almış kalkmış bi tarafını koparmış gibi oldum heee
ciciş topiğine ekledim aldıklarımı
ya aslında serin olsa bile bana hep sıcak geliyo gece uyuyamıyorum, bu yaz çok bunaldım kafamçokkarıştı
amann kızımmm boşversene burda kim görmüşki hepimiz aynı haltız nan delikafadulden
ben cicişlerin fotosunu falan çekince kociş yıkılıyo gulmekten hepiniz manyaksınız diyo :))))
hee bakın bugun taze çıktı bu göbüş fotosuu
ben ütü yapacagım yapabilirsem
2 gece uğraştım yok bi çizelge yapamadım...:1no2:
aptallaşıyo muyum ne????
kuran da pınar
2:60 - Hani bir zamanlar Musa, kavmi için su istemişti, biz de "asanla taşa vur!" demiştik, bunun üzerine o taştan on iki pınar fışkırmıştı. Her kısım insan kendi su alacağı yeri bildi. Allah'ın rızkından yiyin ve için de bozgunculuk ve saldırganlık yaparak yeryüzünü fesada vermeyin.
kuranda ipek
5:33 - Onlara Adn cennetleri vardır. Onlar oraya gireceklerdir. Orada altın bilezikler ve incilerle süsleneceklerdir. Orada elbiseleri de ipektir.
ahan da kuran da geçiyor işte:))
ipek nerde nann kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heee ipek nerde bacımm :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?