2009 Kasm Anneleri

bezen kendimi ayu gibi hissediyom ama fotolara bakınca o kaa deilim galiba ya demi gızlar :kedi:

kızz cerenimoo çok tatlısın gülüümm
ayu gibin felanda değilsin kızz,maşallah

ayy bende onu dicektim yaa sankim kış gibi yaavv :kedi::kedi:
burdaki nisan havası gibii kaydirigubbakcemile3 kuşuum sen seneye atla gel banaa vallaa baakk

ya aslında serin olsa bile bana hep sıcak geliyo gece uyuyamıyorum, bu yaz çok bunaldım kafamçokkarıştı

amann kızımmm boşversene burda kim görmüşki hepimiz aynı haltız nan delikafadulden
ben cicişlerin fotosunu falan çekince kociş yıkılıyo gulmekten hepiniz manyaksınız diyo :))))

görmemiş kızına 3 parça bişey almış kalkmış bi tarafını koparmış gibi oldum heee
ciciş topiğine ekledim aldıklarımı

ayy saçmalamaaa delü lülülülülülü
hem iki parcada olsaa kızcenin cicişii lmaz:

ya aslında serin olsa bile bana hep sıcak geliyo gece uyuyamıyorum, bu yaz çok bunaldım kafamçokkarıştı

ayy bende cnm yaa geberiyom,sabahları su içinde kalkıyoomm :sinifsinif:

amann kızımmm boşversene burda kim görmüşki hepimiz aynı haltız nan delikafadulden
ben cicişlerin fotosunu falan çekince kociş yıkılıyo gulmekten hepiniz manyaksınız diyo :))))

hee yavv benim kocişte poposunla gülüyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah aşkına sizin işiniz yokmu diyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kuran da pınar
2:60 - Hani bir zamanlar Musa, kavmi için su istemişti, biz de "asanla taşa vur!" demiştik, bunun üzerine o taştan on iki pınar fışkırmıştı. Her kısım insan kendi su alacağı yeri bildi. Allah'ın rızkından yiyin ve için de bozgunculuk ve saldırganlık yaparak yeryüzünü fesada vermeyin.

kuranda ipek
5:33 - Onlara Adn cennetleri vardır. Onlar oraya gireceklerdir. Orada altın bilezikler ve incilerle süsleneceklerdir. Orada elbiseleri de ipektir.

ahan da kuran da geçiyor işte:))

aayy sorrry ipek çıkmamıştı şimdi gördüm.
valla ipek güzel bence yavv

anaaamm benimde bi sürü ütüm war 2 gündür ütü dolu sepet bana bakıyo ben ona bakıyom kısmetse yarın yaparım artık zemuszemus

kafam karıştı kuranda geçiyor derken böle ayetlere bakmak lazım deymi
halbuki zeynep ismi geçmiyyy miş
sadece peygamber efendimizin kızına koyduğu isim olarak geçiyy:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…