adı pek bi sostirik ege falan ama özü itibariylen kro olcek senin elinde nan yavrucak eda karusu kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: allaaahım anası onun sosyetik adını yesinnnn :Saruboceq:
hem şişkoooooooooooooooooo
hem çilliiiiiiiiiiiii
hem boğazlıyım nannnnnnnnn
olsun ben bölee şirinim yaaa zayıf olamam ben sositososito yakısmıyokı zayıflık nan hem ben 57 kıloyum :dance: cokmu :jeyyar:
cnm beniim benden 1 kilo fazlasın bende 56 yım :roflol::roflol:
nan o deelde geçen iki tane travesti geldi abuu bi korktum sanki adliyede üstüme atlicaklar anam ne bilim kazulet kadar heriften bozma bişi çok ürkünçtü nan :1shok:
:roflol: kızz kimisi valla benden güzell oluyy haa :roflol:
işiçin orda şimci abim halk bankda şube denetlemeye gıttı 2 haftadır orda daha kalacaklarmıs heryerı dolasıyoda obıraz anlamaz bu ıslerden de yınede bı dıyım belkıbulur :bbo:
:roflol: :roflol: :roflol: he nan antalyadada gece 12 sonra fırlıyolar bızde kac jere çorba ıcmeye gıtmısdık gördük anam bazılarının bacakları cok duzgun nan nasıl oluysee :1shok:
anam kızz senin ordada çoktur burdada çok yaav :1ninca::1ninca:
he kıı ne bülem ben şimdiye kadar bi tane görmüştüm anaaam benim diyen karuya beş basardı falla nası bi ficut kartanesinkinden diri olmasında yane dipdiri ficut of anam yane :roflol:
aman ne bülem ya allah kimseye vermesin
:roflol::roflol: kartanemim diri fuçutu gibin olmasada valla çok güzelleri var kızzz :roflol: ben konuşmasalar anlamam erkek oldunuu :roflol:
kızlar ben çıkıyom doktora gitcem gelirim belki gece
ne dr.kızzz hayırdır yaaa :1no2::1no2:
yarın dr. gitcem 100 g şeker yüklemesi için inşallah güsel sonuşlarla gelirimm
inşallah cnmm hiç bişe çıkmıcak merak etmee :Saruboceq:
terden geberecem yawww
sırılsıklam oldum gene
ablamla görüştümde telde
oda ikinci bebiş istiyo da bekliyo hala
aslında o ikinciye benden 1 ay önce hamile kaldıydı düşürdüydü
bide kardeşim hamiş eylül ilk haftası doğurcak inşallah
bi ablam daha var o da yeni evlendiiydi ya o da hamiş kalmak istiyo
biz sülalece doğurcaz yawwww