nann noolmuş cerinin dötüne beeayy napıyon yaa nasıl oturyonn
aaaaaaaaaa çok sinirlendim şinci fallaaa kız gitmeyin bayan doktora bee nezaket 0 bi de doğumda neyin acaip acımasız oluolarmış erkekler hiç öle diill nazikler falla ben 1 kez bayan dr. gittim bidaha tövbeeeeebende cuma günü drla tartıştım saygısız kadına 3 defa oldu ayaklarım çok şişti diye gidiyorum 1. de izindeymiş kimse ilgilenmedi 2. de(salı günü gitmiştim) adanadaymış sekreterine sordum yarın geelyim diye çarşambada cumartesiye kadra öğleden sonra olmayacağını söledi bu hafta salı felan gidersem beli bulurmuşum
3. de cuma günü ben ayrıntılıya girdim ama renkli felan deildi bi dr vardı iyice inceledi kalp atışını felan ölçtü bende ve bebişte problem varmı diye baktı işte
dra sonucu göstermeye gittim salak sekreter sen bırak ben sonucu göstereyim çok kalabalık dedi bende şikayetim olduğunu söledim saat 7 ye kadar bekle gösterelim dedi
bende o kadra bekliyemiceiimi söledim ve bu dr ne zaman bi sorun için gelsem bulamıcağımı ve görüştürmezse bi daha gelmiceiimi söledim siz bilirsiniz dedi
neyse 1 hasta soora beni aldılar dr bana bi çıkıştı bende insanım 7/24 burda olmamı beklemeyin dedi
bende beklemiyorum ama sorunum olduğunda sizi bulamazsam ortadamı kalacam dedim salak dr bana terslenmekten sıkıntımın ne olduğunu bile sormadı bende ona sert çıktım ve bana böle konuşamazsn dedim çıkmadan öncede bana soruyoo neyin vardı diyee bende yok bişeyim verin sonucumu ben çıkıyorum dedim müdüre gittim ama yokmuş ve bu bir özel hastane dru gerekirse sağlık bakanlığına şikayet edecem ayy sinirim boşaldı odadan çıkınca başladım ağlamaya allahtan kocişim yanımdaydı
sizin bi sıkıntınız olsa dr gitseniz ve dru bulamasanız sizi başkasına yönlendirmeleri gerekmezmi veya dru arayıp bi sormaları hiiç bişe yapılmadı kadın bana çıkıştı bide başka dr gelip yerine bakamazmışş ve ben rica etseymişim dru arayın diye ararlarmış saçmalığa bak benim demem mi lazım ara dr diye tlf varsa kendileri arayıp bilgi vermeli diye düşünüyorum
sizler aynı durumda olsaydınız ne yapardınız haksızmıyım sizce
canım yerinde olsam muhakkak şikayet ederim onu hastane md. ne 1 hasta kaçırdığını bilsinlerr hatta hastaneye doğumu sizde yapmaktan vazgeçtiğim gibi çevremdeki herkese de anlatıcam hatta int. d ki şikayet köşelerine de yazıcamm de kız..
he falla ama beni görseydin sabahh ne kıvrak hareketlerle canımı zor kurtardımmAman çok gecmiş olsun, çok dikkatli olmak lazım valla eskisi kadar kıvrak degiliz artıkın:CüvCüv:
beniii adaaamm ..... görmemesi için kör olması lazımm nann koca göbek koca dött :kedi: falla beni gördü ve gaza bastı nannadam seni görmedi mi yoksa gördüde kaldırsın dötünü koşsun falan mı dedi acaba :1shok: ay allam ne insan bozması tipler dolaşıyo ortalıkta sen koru hepimiziiii :Saruboceq:
kıs ben de bi kadersizlik var ank. il geldiğim sene kızılayın en işlek cd. de at arabalı delimidir sarhoşmudur nedir biri kovaladıydı