2009 Kasm Anneleri

kızlar çıkacam berama beşik bakacam ve iç çamaşır alacam sonra kaynanaya gidem ah ah koca için ne fedekarlık yapıyom gidiyom ama o bana ne ediyo duanızı eksik etmeyin kim doğuma giderse ne olur bana dua etsin ben hepinize edecm
dualarım seninle cnm allah yardımcın olsun:Saruboceq:
ee özgem koyda odanın resmini görek o zaman
merak ettim gızz
uyku setini de halletmişsin zattın benim oyumda boşa getmemiş sevindim canım
ateş ölçeri chichodan o zamanlar almıştım
bide göğüs pedleri aldım chichonun60 lık 16 ytl ama kullanmak gerekecekmi bilmiyom hala
kocişin pek içine sinmedi de alırken
cnm bence gerekli süt kıyafetin dışına sızıyo bazen çok kötü görünüyo o zaman
o alır tabüü kodoman deyü boşa demiyoozz
kulaktan ölçüyomuş çok iimiş dedi kız bize kraftmıydı neydi yaa baya kaliteliymiş emmee ben almadıydım annem normal dereceynen de ölçer benim yaa
ben de almadım nan normal derecem var çok bunalırsak alırız kaçmıyo ya

kk da arıza var kızlar sabahtan beri cevap yaz butonu aktif olsun deyi güncelledim durdumm heeeee hooooooooooofffffffffff sıkıldım naaaaaaaaaannnnnnnnnnnn

slm itekiimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm adacıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben yemek yapmaya kaçıyoommm opuyorumnanaktan

anaaam aşama kocişe iftar gereeek evde bi damla yimek yooqqq
ooff yemek yapmaya başlamam lazım artık mafoldumben
haftasonundan toplu yapacam artııkkk yaaaa :çok üzgünüm:

Alışmışım sürekli masa başında atıştırmaya şimdi olmuyor. Sürekli yukarı çıkmakta göze batıyor. Naparım bilmiyorum.

slm itekiimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm adacıımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben yemek yapmaya kaçıyoommm opuyorumnanaktan
slm güzelim hadi kolay gelsin bende o işi yapıpı geldimkaydirigubbakcemile3
dualarım seninle cnm allah yardımcın olsun:Saruboceq:
cnm bence gerekli süt kıyafetin dışına sızıyo bazen çok kötü görünüyo o zaman
ben de almadım nan normal derecem var çok bunalırsak alırız kaçmıyo ya

kk da arıza var kızlar sabahtan beri cevap yaz butonu aktif olsun deyi güncelledim durdumm heeeee hooooooooooofffffffffff sıkıldım naaaaaaaaaannnnnnnnnnnn
kıssss göğüs pedini şimdiden alın onun kadar ihtiyaç duyacağınız başka birşey olmayacak
ben günde kaç tane değiştiriyordum varyaaa
hemde chicconun ki fahalı beee dalinin içinden sanırım 50 adet çıkıyordu 8 lira birşeydi
anaaam aşama kocişe iftar gereeek evde bi damla yimek yooqqq
ooff yemek yapmaya başlamam lazım artık mafoldumben
haftasonundan toplu yapacam artııkkk yaaaa :çok üzgünüm:

:mymeka:tabi yap kıs adamcağız aç kalmasın valla bizimki için sırf sevdiği yemekleri yaptım sevap işleyim diyezemuszemus

off bende yemek yapicam dahah ama herife degil kendime ne pisirsem derdinden de hergün illallah geliyo yaaa:delphin:tatli yapayim bari ilk

hoşgeldin canım ankarada nerede yapacaksın doğumu
slm millet ben geldim hepinize hayırlı ramazanlar ve cumalar
bütün güzel dualarınız bu günlerde kabul olur inş.:Saruboceq:
yaaaa özge hani dün sen demiştin ayağa kalkınca göbek görünürse doğum kanalına yerleşmiştir diye ben görüyorum yaaa yoksa erken mi doğuracam valla şaştım kaldım zaten oğluşumun kafasıda aşağıdaymış:1shok:
sanada hayirli ramazanlar hayirli cumalaropuyorumnanaktan
:1shok::1shok::1shok:
nasil oluyomus öyle ayaga kalkinca göbek görünürse ben anlamadim:uhm:banada anlatin
artik ayaklarimida göremiyorum zaten göbegimden

kıssss göğüs pedini şimdiden alın onun kadar ihtiyaç duyacağınız başka birşey olmayacak
hemde chicconun ki fahalı beee dalinin içinden sanırım 50 adet çıkıyordu 8 lira birşeydi

ay bide gögüs pedi var demi ne cok eksik cikiyo yaaa-tatlicadiarzu-

slm güzelim hadi kolay gelsin bende o işi yapıpı geldimkaydirigubbakcemile3

:mymeka:tabi yap kıs adamcağız aç kalmasın valla bizimki için sırf sevdiği yemekleri yaptım sevap işleyim diyezemuszemus

ben chicco aldııımm
lansinoh da vardo o daa pahalıydı en ucuz chicco vardı ondan aldık biz de ebişnen bi de can bebenin alt açmalarından aldımm :lepi:

oof yaa yap demek kolaay ne zaman yapcam bi de onu de heleee
zaten 7de evde oluyom yaa :çok üzgünüm:
yemek yedikten soora bi daamı yemek yapcam yaa
haftasonundan yapıyom o da bazen çok geliyo atılıyo yaa allaammm ne gıcık bişeee

off bende yemek yapicam dahah ama herife degil kendime ne pisirsem derdinden de hergün illallah geliyo yaaa:delphin:tatli yapayim bari ilk

sanada hayirli ramazanlar hayirli cumalaropuyorumnanaktan
nasil oluyomus öyle ayaga kalkinca göbek görünürse ben anlamadim:uhm:banada anlatin
artik ayaklarimida göremiyorum zaten göbegimden

ay bide gögüs pedi var demi ne cok eksik cikiyo yaaa-tatlicadiarzu-

ayağını heralde göremicen beee
göbek deliğini görüyosan eğer bebiş aşağı inmiş demektir zaten mantık olarak da bebk aşağı inince göbek deliğinin olduğu yer havaya kalkcaandan görebiliyomuşsun emme benimki şimdi yukarda o yüzden göbek deliğim aşaada kalıyoo

ayağını heralde göremicen beee
göbek deliğini görüyosan eğer bebiş aşağı inmiş demektir zaten mantık olarak da bebk aşağı inince göbek deliğinin olduğu yer havaya kalkcaandan görebiliyomuşsun emme benimki şimdi yukarda o yüzden göbek deliğim aşaada kalıyoo

harbidende göbek deligim yukarda kaliyo ayy anacim nolcak böyle erkenmi doguyolarmis..
döndü mü simdi benim kizim dogum pozisyonu mu aldi yani:1no2:
haftaya doktorum var bakalim ne dicek
bana hep sanki karnimin icinde yatiyomus gibi geliyo asaada olsa baski yapmaz miCADIARZU

ben chicco aldııımm
lansinoh da vardo o daa pahalıydı en ucuz chicco vardı ondan aldık biz de ebişnen bi de can bebenin alt açmalarından aldımm :lepi:

oof yaa yap demek kolaay ne zaman yapcam bi de onu de heleee
zaten 7de evde oluyom yaa :çok üzgünüm:
yemek yedikten soora bi daamı yemek yapcam yaa
haftasonundan yapıyom o da bazen çok geliyo atılıyo yaa allaammm ne gıcık bişeee
ohhh baya bi eksik almışsın gııı maş.
bende tık yok daha kafamçokkarıştı
itekim valla ebe bana öle dedi gıı ne bilemkii ayakta dem bakıon kus bakısı bölee
hee walla ayakta bakıyorum ayaklarımıda göbek deliğimide görüyorum
ama dr.ult.açılma falan yok dedi kafam karıştı bak şimcik:uhm:
ya itekin karnı zaten küççücük yaa ondan herbiyerini görüyodur oo ayaklarını da görüyodur allah bilir

cidden kıs görüyorum yoksa siz göremiyor musunuz:çok üzgünüm:

harbidende göbek deligim yukarda kaliyo ayy anacim nolcak böyle erkenmi doguyolarmis..
döndü mü simdi benim kizim dogum pozisyonu mu aldi yani:1no2:
haftaya doktorum var bakalim ne dicek
bana hep sanki karnimin icinde yatiyomus gibi geliyo asaada olsa baski yapmaz miCADIARZU

benimki şuan doğum pozisyonundaymış:bbo:

ıtek ne yemek yaptın iftara ?
Ben kocam yok nöbetci derken şimdi aradı ve ben iftara gelip geri dönücem dedi gidince yemek yapmak lazım .

valla ben bilmiyim bişe demiyim hhhahaha panic oluonus sonraaa

yok walla ben inanmadım buna çünkü aşağıya indiğini hissediyorsun görenlerde anlıyor zaten son ayımda beni görenler son günlerin heralde karnın inmiş aşağı diyorlardı
hatta doğuma gidince kapıda hemşire gördü senin açılman olmuştur baksana karnın inmiş aşağı demişti

benimki şuan doğum pozisyonundaymış:bbo:
biz seninle sat kardesiyiz ayni gidiyo günlerimiz
cok erken ama dogum pozisyonu almak icin ne acelleri var ki bu bebelerin:bbo:
normalde 32.haftadan sonra dogum pozisyonunu almalari gerekiyo hatta bazilari dogdugu haftada bile alabiliyomus..bizimkiler niye böyle acele ettiler acabafisfisfis

normalde 32.haftadan sonra dogum pozisyonunu almalari gerekiyo hatta bazilari dogdugu haftada bile alabiliyomus..bizimkiler niye böyle acele ettiler acabafisfisfis

kız erkenimi var 26 haftada bi döndü öelde kaldı benim sıpam doğum pozisyonu alması demek kanala grmesi demek değil cnmkaydirigubbakcemile5

heee yaaa sen benim sat kardeşimsin tuğbişte ölekaydirigubbakcemile5
yaaa benim enestede 7 aylıkken dönmüştü dr.a sordum erken doğum olur mu diye yok dedi ve 40.haftasında doğmuştu demekki bu veletler öle rahat ediyor kaydirigubbakcemile3
hani buz devrinde keseli sıçanlar varya geceleri uyurken başlarını aşağı indiriyorlar bizimkilerde o misali tersler:roflol::roflol:

Back
X