benim canım sıkılıyo ağlamak istiyorummmm :çok üzgünüm:kendimi çok yalnız hissediyorummm
dilmuh hoşgeldinn cnm
karakıızz duygulandım annelerden bahsedilince aklıma annemin beni burada bırakıp gittiği gün geldi ben burda ağlar o yol boyu ağlar ........ çok zor alıştım
olsun be canım diyeceğim ama bilirm zor bi durum sen canını sıkma olur mua.s ay bizde bi alemiz kayınvalide konusu açılınca mesafe koymak lazım diyoruz.ama kendi ailemiz olunca yanıbaşımızda olsunlar istiyorz.eeeeeeeee insanın kendi ailesi gibi yok dimi
benim sat 28 ocak.10 haftalığım bende.inşallah kasım 4 görünüyo doğum.
selamlar hamiş arkadaşlarım....şimdi doktordan geldim bebişim 8 haftalık olmuşherşeyi çok güzel dedi doktor kalp atışlarını da gördüm bu kez...progestan kullanıyordum bırak dedi doktor...:CüvCüv:
dilmuh henüz cinsiyet için erken tatlım ama ne biçi dr muş o öle 5 dakkada beşiktaş der gibi gönderde dövem onu ben biklava: sen aklına takılan sorular soruyomusun cevap veriyomu sana
ayyyyyyyy bende kıs istiyorum ya bi oğlum var zaten ama ben kısları çok seviyorum hatta ismini bile ayarladım hatta ilk hamileliğimde de kıs olursa diye bulmuştum isim
ya bende kız çocuklarını çok seviyorum herşeyin hayırlısı olsun tabi ama hani kızlar anneye daha bağlı ne bilim aralarındaki ilişki daha farklı oluyoya bakalım bizim bıdık ne olacak eğer kız olursa anası gibi kokoş bişi olacağı kesin :roflol: erkek olursa evde iki deliyle uğraşmak zorunda kalacağım garanti çünkü kocam erkek olursa kork bizden demeye başladı bile :roflol:
kısss ne diyon sen şifrelimi konuşuyonuz aranızda kaydirigubbakcemile ne kestanesi ne kebabı ne cevabı :mymeka: zopa geliyo heeeeeklava:
kııııızzzz canım tavuk istedi nolcak şimdi :mymeka: :roflol:
kartanesi unique nerdesiniz bakeemmm ???
burdayım canım laf yetiştirmeye uğraşıyodum :))
ayy leblebi yemekten içim dışıma çıktı bu arada :))))))
kıııız tablon ne kadar güzelmiş yeni farkettim valla.. bi yaprakta 2 bebek çok tatlı olmuş sırnaşık şey
bravo tebrikler delikafadulden :sm_cool:
bende normal düşünüyorum ama yengem delimisin ne normali diyo kısmet artık
sancıları çekmek zor ama normali istememin 2 nedeni var
- bebişini hemen kucaklayabiliyorsun
- göbek fazla kalmıyorkaydirigubbakcemile2
Merhaba kızlar nasılsınız. Size bir sorum olacak kabızlık şikayetiniz varmı. nasıl geçiriyorsunuz özellikle yiyip içtiğiniz birşeyler varmı. Ben cok kötüyüm. Bir haftadır doğru dürüst wc ye cıkamadım.Su içmeye calışıyorum. Meyve yiyorum. Sıvı gıdalar alıyorum ama bir faydası yok. Bulantıları hiç sormayın. Gözümü açamıyorum bazen. Yorgunum halsizim. Geçsin bitsin artık bu durum. Bir ay daha çekicez sanırım. Ha birde sivilcelendim. Normaldede sivilcelerim vardı tek tük ama bu hafta beş tane birden büyük büyük sivilcelerim çıktı. İnşallah gecer kısa zamanda.
yavrukuş sea-band denen bi zımbırtı, 21,5 liraya aldım, iki tane var içinde, her iki bileğine de takıyorsun, akupunktur mantığında bir etki ediyor bulantı merkezine, valla meyve yedim az önce bi de yarım litrelik eşek kadar bi bardağım var epeydir dokunamıyordum, su içtim onla, yatana kadar biraz daha içebilirim sanırım. Bence işe yarıyo yerimseniben (günde iki bardak bile su içemiyordum bu akşama kadar!)nesli canım maaşallah ne kadarr da büyümüş bebişin öyle yaa çok tatlııı
resmen her şeyi şekilllenmeye başlamış benimki fasulye gibiydi
seninki resmen artık belirginleşmiş...ayyy yaratana kurban yaaa...
bulantı bandı mı ilk kez duyuyorum nasıl bişey bu karnına mı takıosun???
karındaki hareketi mi önlüyo napıyo acep???
kuzum benim; kuru kayısı ye bir kaç tane, bir de su işine yarayacaktır..Merhaba kızlar nasılsınız. Size bir sorum olacak kabızlık şikayetiniz varmı. nasıl geçiriyorsunuz özellikle yiyip içtiğiniz birşeyler varmı. Ben cok kötüyüm. Bir haftadır doğru dürüst wc ye cıkamadım.Su içmeye calışıyorum. Meyve yiyorum. Sıvı gıdalar alıyorum ama bir faydası yok. Bulantıları hiç sormayın. Gözümü açamıyorum bazen. Yorgunum halsizim. Geçsin bitsin artık bu durum. Bir ay daha çekicez sanırım. Ha birde sivilcelendim. Normaldede sivilcelerim vardı tek tük ama bu hafta beş tane birden büyük büyük sivilcelerim çıktı. ınşallah gecer kısa zamanda.
offf ben bugün bitek folic içerken su içtim !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?