nan güyaaa izin yapıyon evdesin emme çok ihmal ediyon bizi gıııııııı aşamdan beri seni bekliyokkkkgeldim olummmmmmmm sositososito
anacuuumdaydımmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2
nan güyaaa izin yapıyon evdesin emme çok ihmal ediyon bizi gıııııııı aşamdan beri seni bekliyokkkk
banane ya seemiyon sen işte bizi :umursamaz:beebeemm abloşum geldi angaradan bebesi de burda onnarnan vakit geçirmeye gayret edimmm gidince çoooooooookk özliimmmmmm :çok üzgünüm:
kimseciklerde yok moralim cok bozuk yaa offffffffffff
cersucum benimde sisiyo canım ayaklarımda ellerimde
bosver ya uzun hikaye simdi gozlerim sisti aglamaktan
düşündükce sinirlerim bozulup gozlerim doluyo
yahu anlat uzun olsun için rahatlar canım
cersucum benimde sisiyo canım ayaklarımda ellerimde
bosver ya uzun hikaye simdi gozlerim sisti aglamaktan
düşündükce sinirlerim bozulup gozlerim doluyo
yaa aksam carsıya cıktık kac gundur bişiler cıkıyo carsıya cıkamıyoruz mac falan yani bende kırıldım esime onunda içine sinmedi cıkardı bu aksam dısarı neyse dolastık geldik evimize baktım ev telefonuna kim aramıs diye kayınvaldemler aramıs ara dedim aradı neyse bayramda esim calısıyo kahvaltıya gelin muhabbeti oldu esimde calısıyorum dedi oda hatice gelsin o zaman demiş kayınpederim esim yuzume baktı o annesine gider ilk gunu dedi neyse teli kapattı ters ters bakıyo suratıma yaa niye bakıyosun dedim tartıstık baya yuksek bi sesle yani
yaa benim ne işim var zaten hoslanmıyorum canımda sıkılıyo orda kayınvaldemin agzı var dili yok ne desen cevap vermez bi gorumcem var lise sona giden oda abartılı konusuyo yani frekanslarımız tutmuyo
koca karnımla misafirleri gelicek birsürü ben onlara hizmet edicem falan hiç bana gore deil banane ben mutlu oldugum yere giderim oda annemler
eşim yoksa ne işim var yaa bi bayram bayram gibi gecmiyoki eşim yok gezemiyoruz zaten bidahaki bayram kapı dısarı cıkamıcam
kimsenın gonlunu yapıcak halim yok yapmamda
bu yuzden kotu oldum yani bu aksam saatlerdir agladım
ilk defa yanıma gelmedi simdiye kadar bakalım ne olacak
yaa aksam carsıya cıktık kac gundur bişiler cıkıyo carsıya cıkamıyoruz mac falan yani bende kırıldım esime onunda içine sinmedi cıkardı bu aksam dısarı neyse dolastık geldik evimize baktım ev telefonuna kim aramıs diye kayınvaldemler aramıs ara dedim aradı neyse bayramda esim calısıyo kahvaltıya gelin muhabbeti oldu esimde calısıyorum dedi oda hatice gelsin o zaman demiş kayınpederim esim yuzume baktı o annesine gider ilk gunu dedi neyse teli kapattı ters ters bakıyo suratıma yaa niye bakıyosun dedim tartıstık baya yuksek bi sesle yani
yaa benim ne işim var zaten hoslanmıyorum canımda sıkılıyo orda kayınvaldemin agzı var dili yok ne desen cevap vermez bi gorumcem var lise sona giden oda abartılı konusuyo yani frekanslarımız tutmuyo
koca karnımla misafirleri gelicek birsürü ben onlara hizmet edicem falan hiç bana gore deil banane ben mutlu oldugum yere giderim oda annemler
eşim yoksa ne işim var yaa bi bayram bayram gibi gecmiyoki eşim yok gezemiyoruz zaten bidahaki bayram kapı dısarı cıkamıcam
kimsenın gonlunu yapıcak halim yok yapmamda
bu yuzden kotu oldum yani bu aksam saatlerdir agladım
ilk defa yanıma gelmedi simdiye kadar bakalım ne olacak
ayyy canımmm benim üzülme ... geçenlerde ben de girmiştim öyle bi ağlama krizine nefesim falan kesildi çok korktum sonra bebişime bişey olucak diye......
biz mi hassaslaştık olaylar mı gerçekten abartılı anlayamıyorum ama bu ara iki tarafın da tahammül gücü azaldı sanki... yarın sabah ikiniz de sakinleşmiş olursunuz canım...ama bence ille de onun senin yanına gelmesini bekleme... ne biliyim en azından yatınca falan sarıl yani konuşmasan da...küs uyumayın......bi kaç gündür gergindin zaten belki onun da etkisi olmuştur patlamanda...o da anlam veremiyodur bu duruma ne biliyim... yine birbirinizden fayda var unutma canım... :1hug:
ay canım benim kıyamam üzülme ikinizde gerilmişiniz
ağlama dicem ama hamileyken dokunsan ağlıcak duruma gelioruz
eşin hatasını anlar gelir sen hiç üzülme sonuna kadar haklısın
belki eşinde içinde biriktirmiştir bugün patlamıştır oda öyle yapmak
istememiştir yaa :1hug:
yaa istememiştir ama sanki ailesinin cok faydası varmıs gibi el ustundede tutamam dogrusu herkes baksın kendi işine
neyse baska seylerde var takıldıgım sadece bu konu deilde dediğim gibi uzun hikaye
takılsın yalnız biraz kendine gelir belki aklı basına gelince kedi gibi oluyo bakalım ben haksız deilim kimseyi kırmıyorum hep guleryuzluyum ne kadar kızsamda onlara belli etmiyorum dahada bişi beklemesin benden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?