2009 Kasm Anneleri

nan güyaaa izin yapıyon evdesin emme çok ihmal ediyon bizi gıııııııı aşamdan beri seni bekliyokkkk

beebeemm abloşum geldi angaradan bebesi de burda onnarnan vakit geçirmeye gayret edimmm gidince çoooooooookk özliimmmmmm :çok üzgünüm:

aaaaa kimsecikler kalmamış
az önce ekim annelein baktım full çekiolardı
doğurmak üzereler kaydirigubbakcemile3

ayaklarım davul gibi şişti yahuu
ananemle dlga geçerdim dinozor ayak die
bende öle oldum valla

cersucum benimde sisiyo canım ayaklarımda ellerimde
bosver ya uzun hikaye simdi gozlerim sisti aglamaktan
düşündükce sinirlerim bozulup gozlerim doluyo

yahu anlat uzun olsun için rahatlar canım

yaa aksam carsıya cıktık kac gundur bişiler cıkıyo carsıya cıkamıyoruz mac falan yani bende kırıldım esime onunda içine sinmedi cıkardı bu aksam dısarı neyse dolastık geldik evimize baktım ev telefonuna kim aramıs diye kayınvaldemler aramıs ara dedim aradı neyse bayramda esim calısıyo kahvaltıya gelin muhabbeti oldu esimde calısıyorum dedi oda hatice gelsin o zaman demiş kayınpederim esim yuzume baktı o annesine gider ilk gunu dedi neyse teli kapattı ters ters bakıyo suratıma yaa niye bakıyosun dedim tartıstık baya yuksek bi sesle yani

yaa benim ne işim var zaten hoslanmıyorum canımda sıkılıyo orda kayınvaldemin agzı var dili yok ne desen cevap vermez bi gorumcem var lise sona giden oda abartılı konusuyo yani frekanslarımız tutmuyo
koca karnımla misafirleri gelicek birsürü ben onlara hizmet edicem falan hiç bana gore deil banane ben mutlu oldugum yere giderim oda annemler

eşim yoksa ne işim var yaa bi bayram bayram gibi gecmiyoki eşim yok gezemiyoruz zaten bidahaki bayram kapı dısarı cıkamıcam
kimsenın gonlunu yapıcak halim yok yapmamda
bu yuzden kotu oldum yani bu aksam saatlerdir agladım
ilk defa yanıma gelmedi simdiye kadar bakalım ne olacak

cersucum benimde sisiyo canım ayaklarımda ellerimde
bosver ya uzun hikaye simdi gozlerim sisti aglamaktan
düşündükce sinirlerim bozulup gozlerim doluyo

ayyy canımmm benim üzülme ... geçenlerde ben de girmiştim öyle bi ağlama krizine nefesim falan kesildi çok korktum sonra bebişime bişey olucak diye......
biz mi hassaslaştık olaylar mı gerçekten abartılı anlayamıyorum ama bu ara iki tarafın da tahammül gücü azaldı sanki... yarın sabah ikiniz de sakinleşmiş olursunuz canım...ama bence ille de onun senin yanına gelmesini bekleme... ne biliyim en azından yatınca falan sarıl yani konuşmasan da...küs uyumayın......bi kaç gündür gergindin zaten belki onun da etkisi olmuştur patlamanda...o da anlam veremiyodur bu duruma ne biliyim... yine birbirinizden fayda var unutma canım... :1hug:

ay canım benim kıyamam üzülme ikinizde gerilmişiniz
ağlama dicem ama hamileyken dokunsan ağlıcak duruma gelioruz
eşin hatasını anlar gelir sen hiç üzülme sonuna kadar haklısın
belki eşinde içinde biriktirmiştir bugün patlamıştır oda öyle yapmak
istememiştir yaa :1hug:

yaa bu konuda benimle tartısması bile hata
gitmek is te mi yo rum bu kadar kimsenin hatrı umrumda deil
kimse benim hatrımı dusunuyomu
yanınada hayatta gitmem ben boyleyim
sabaha kaadar takılırım daha ii
birbirimizden fayda oldugunu biraz zaman gecince o anlar heralde umrumda deil

yaa istememiştir ama sanki ailesinin cok faydası varmıs gibi el ustundede tutamam dogrusu herkes baksın kendi işine
neyse baska seylerde var takıldıgım sadece bu konu deilde dediğim gibi uzun hikaye
takılsın yalnız biraz kendine gelir belki aklı basına gelince kedi gibi oluyo bakalım ben haksız deilim kimseyi kırmıyorum hep guleryuzluyum ne kadar kızsamda onlara belli etmiyorum dahada bişi beklemesin benden bu kadar

kızlar valla ben tutmiyim sizi yatıcaksanız düzelir nasıl olsa can sıkmayada degmez zaten sabaha sinirim gecmiş olur benim saman alevi gibiyim ben bosverin yatıcaksanız takılmayın bana opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar
kenyaa canım üzme kendini ne olur
kesinlikle sonuna kadar haklısın sen ,bende senin yerinde olsam
gidipte barışmazdım asla,onun suçunu anlayıp gelip özür dilemesi lazım
sen o olmadan gitmek zorunda değilsinki oraya
onun senin ailenin yanına gidemeyeceği gibi..
en hassas zamanalrımız bunlarrr anlayış gösterilmesi gerekiyorken
nedir bu üste çıkış, bu akşam böylece geçsin
yarın görüceksin oda suçunu anlayıp gelip özrünü dileyecek.
ama dert etme sen olur mu git anneciğineee rahat rahat takıl orda..

aynen canım bende aynı senin gibiyim
buldularda bunamasınlar
biz üstümüze düşenden fazlasını yapıyoruz zaten
her zamanda herşeye evet denmez ki
hayır demesinide bilmek lazım
öyle alıştırmamak lazımdı
eşlerimiz de sanırım bundan ufak bişeyde tepki gösterir oldular
çünkü alışık değiller bu duruma gibi geliyooo
çoğul konuşuyorum çünkü aynı şeyleri yaşadığımızı düşünüyorum
şu anlık tartışma kısmı hariç.

sen üzülme canım kesinlikleee yanlış davranan sen değilsin
bırak bu seferde onlar yanlış anlasın onlar kırılsınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…