2009 Kasm Anneleri

unişimmmmmmm uyku seti ne aldın hani geçen bi kaç tane göstermiştin netten 67 tl olan onnardan mı aldın gıı de heeleee

evt canım melekli olanı aldım ama daha gelmedi... yarın gelir heralde opuyorumnanaktan

ya benim bebişimin sadece bi tane uyku seti var yaa daha bi nevresim takımıda lazım gıı almadım haa nevresim mi alsam yoksa ikinci bi uyku setimi alsam ne dersünüz gıı

kız 2 tane uyku setini napıcan...

ben bi uyku seti aldım... bi tane düz beyaz yorgan alırım ...uyku setini yorganı renkli olduğu için diğer nevresimlerin içinde kullanılmaz bence... şimdilik 2 tane de nevresim takımı alıcam... bi de yedek lastikli çarşaf alırım bi kaç tane...nevresimlere uygun...

opuyorumnanaktan İyilik birtanemm gittim ciciş topiğinde senin şekerlere sepete baktım nasıl güzelllllll öyle bayıldımmm maşallah cnm :nazar:

Sen nasılsın ebisim opuyorumnanaktan Şeniz
çok şükür nazlım bu günümüze de şükürr tabi zaman zaman iyice bunalıyoruz ama olsun okadar di mi :) haftaya izne çıkçam onu bekliyom sabırsızlıklasositososito

su pillerim dolsun bende ekliim besigimizi uyku setimizi babişinin bugun aldıgı spor ayakkabıları montumuzu daha dogrusu hırkamızı :))

kızlar tekrar selam.. kaynanamlara yemek götürdüm.evde yoklardı geç döndüler yemekle uğraşmasınlar dedim... birlikte yedik, geldim... kocişim bugün de gece gelecek... sıkıldım artık yaaaa..kocişimi ösledim benmafoldumben

karakızz
Lale

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Yönetici Asistanı
Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: Oct 2007
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar şuan ellerim titreyerek yazıyorum inanın çokkk heyecanlıyım ayrıntıları yazamayacağım heyecandan sizlere haber vermek için daha doğrusu müjdeler vermek için geldim
DURU NAZ pamuk kızım artık evinde bugun taburcu oldu kızım çok şaşkınım heyecanlıyım beklediğimizi bir durum değildi hemen bu kadar cabuk taburcu olacağını bilmiyorduk haftasonu yada önumuzdeki hafta dediler taburcu olur demişlerdi elim ayağım birbirine dolandı inanın
daha sonra ayrıntıları yazarım
hepinizden tek tek allah razı olsun
allah hepimizin bebeklerini bağşlasın

kıslaaaaaaaaaar duru taburcu olmuşşşşşşşşşşşşşhihoyyyt

Ayyy mükemmel bi haber bu yaaaa :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
allahım sana şükürler olsunnnn :Saruboceq::Saruboceq: karakızım bu gece pamuk prensesinin kokusu burnunda yatcak heee :Saruboceq::Saruboceq:

duru bebek çıkmış karakızın gözleri aydın sağlıkla büyür inşallah çok sevindim ya artık bir fotosunu koyda görek duruyu

karakızz
Lale

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Yönetici Asistanı
Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: Oct 2007
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar şuan ellerim titreyerek yazıyorum inanın çokkk heyecanlıyım ayrıntıları yazamayacağım heyecandan sizlere haber vermek için daha doğrusu müjdeler vermek için geldim
DURU NAZ pamuk kızım artık evinde bugun taburcu oldu kızım çok şaşkınım heyecanlıyım beklediğimizi bir durum değildi hemen bu kadar cabuk taburcu olacağını bilmiyorduk haftasonu yada önumuzdeki hafta dediler taburcu olur demişlerdi elim ayağım birbirine dolandı inanın
daha sonra ayrıntıları yazarım
hepinizden tek tek allah razı olsun
allah hepimizin bebeklerini bağşlasın

kıslaaaaaaaaaar duru taburcu olmuşşşşşşşşşşşşşhihoyyyt

ayyy çok duygulandımmmm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben salya sümük ağlıyorum pc başında mafoldumbenmafoldumben allahım çok şükürrr :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hihoyyythihoyyyt:nazar::nazar::nazar::nazar:

durucuk çıkmış hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:nazar: :nazar: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

cersummm sen nasıl oldun ...çok merak ettik seni de ???????

canlarım nolur kusura bakmayın tam size yazacaktım bebişime baktım
DURU NAZ ımmm bugun taburcu oldu çokkkk heyecnlıyım duygularım karmakarışık ellerim ayaklarım titriyo inanın hepinizi çok seviyorum
hepinzden allah razı olsun tek tek
resmi var kızımın eklemeye calışıcam

DURU NAZ ımmm bugun taburcu oldu çokkkk heyecnlıyım duygularım karmakarışık ellerim ayaklarım titriyo inanın hepinizi çok seviyorum

aayyy çok şükürrr karakızımm yaaaaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
o kadar mutluyumki annatamammmmm :dance::dance::dance:
benim yerimede şöleeee bi kokusunu çek içineee miss gibiiiiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
resmini koyda görelim pamuk şekerimiziiiii :nazar::nazar::nazar:

canımmmm ben de yakalayamadım diye üzülüyodummmm ....geldin miii ŞenizŞenizŞeniz
ayyy nasıl sevindim anlatamam...uzun zamandır aldığım en güzel haberrr...:nazar::nazar::nazar::nazar:

allahımmm çokkk şüküürrrrrrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi:

Back
X