2009 Kasm Anneleri

slm kıslar
ne örüyonuz bakem
nacım sıkılıyo benimde yaaa
hava soğuk
sularımızda kesik sabahtan beri
evde de bişey yapamıyom
sanırım dünkü sel baskını etkili oldu
doğuranda yok siteye fazla girende
kartanem hadi hayırlısı bakem
sürmeye başladın dimi z.yağını
eli kulağında gelecek desene berayımız

selam kizlarrr biz geldik
napiyonuz iyi mi herkess,,,,
gercek kasim analari sahneye cikabilir artik gelsin bebislerrrrrzemuszemus
doguran yok galibaa bugünde????

site yine cok yavas her zamanki gibi ayy bide giris yaparken umariz forumumuzda iyi vakit gecirirsiniz yazmiyo mu deli olucam.akannehir.bu yavaslikta nasil iyi vakit geciriceksekk:bbo:

offf patlıooommm
haftasonu böle geçecek deseler inanmazdım
kociş de gitti askerlik yapan bi arkadaşı var bişe olsa kocişi çağırıoo ona gitti genee mafoldumben

offf patlıooommm
haftasonu böle geçecek deseler inanmazdım
kociş de gitti askerlik yapan bi arkadaşı var bişe olsa kocişi çağırıoo ona gitti genee mafoldumben

ayy canımmm kıyamam yaaa ağlama bebeeeemmmm :teselli:
ya bu insanlar ne kaa ayuu yaaaaaaaaa kadının günü gelmiş karnı bırnında bi senin kocişinimi buluyo arıcak hay ya rebbim yaaaaaaaaaa klava:
gerçi bizim durumda sinir bozucu kayınpeder hastanede yatıyo ya sürekli annesi ablaları falan hastaneye gitmek istiolar kapıda 3 araba var ama diğer ikisi hep arazi kayınlarım gitmiy benim kocam götürüyoooo doğursam buralarda babamı çağıracam kocam dururken akannehirakannehirakannehir

ayyyy kıslar yeni kalktım
kocişimde çok çalışıo adam gece 11de gitti sabah 10da geldi
gece 4te yine gitcek ne benim ne onun uyku düzenimiz kalmadı
püfffffff yatak odamız tarafında dış cephe boyanıo ordada yatamıyoruz

slm kızlar nasılsınız
ne kadar sıkıcı bi haftasonu
kocam içerde uyuyo bende çok sıkıldım çıkalım bi dolaşalım dedim bu soğukta ne gezmesi dedi klava:
yakında sokaklarda doğurucakmışım acık evde oturmalıymışım offff ben çok sıkılıyorum ama
temizlikte yapmam lazım hiç içimden gelmiyo

kizlar size bu son haftalarinizda hepatit b testi yapildi mi??
ban hamileligin basinda yapilmisti gecen haftaki randevumda yine yapmis doktorum
acaba benim kan degerlerimle bebegin sarilik olup olmama durumu nekadar ilgilidir???
sonucta bisey cikmamis ama niye yaptiginida söylemedi CADIARZU

bende temziliğe verdim kendimi yapabildiğim kadar yapıyorum ütüleri falan hallettim bütün palto ve mont tarzı seyleri yıkadım kaloriferleride actım bi güzel kurutmaya calısıyorum sonra kocisim temiz temiz giysin aksamda onları ütülicem simdi bi silme işim kaldı içimden gelmesede mecbur yapıyorum aksamada bi makarna yeter artık bu yorgunluga :)))))
ay hakkaten son haftalara doğru insanın keyfi filan kalmıo
zaten havada kapalı uyku düzenide yok

evet yaa bende işe verdim kendimi dinlene d,nlene toparlıyorum ortalıgı işte

selam kızlar ben geldimm :)) kavuştuk kızımıza perşembe günü. dün eve geldim. şimdi emzirdim yatırdım prensesimi. hemen size yazayım dedim. ya kızlar müthiş bişeymiş anlatılmaz yaşanırr opuyorumnanaktan 7 kjyut6e 7mm

hayırlı olsun allahım analı babalı buyutsun guzel kaderler yazsın ınsallah..canım normal dogummu yaptın bıde kacıncı haftanda oldu kızın ben aralık annesıyımde

filizcim güle güle büyüt tatlım bebişini ayy bizlerde en kısa zamanda kavusalım artık yaaa
temzilikti ev işiydi beklemekti derken canımız cıkcak yaaa
dua et de acılsın su doguramama durumları :))))
bebişin fotosunu koysana canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…