benimki kopil anacım duramas uğraşmadan :))) onların eskiden bi ineği varmış çili kız adı şimdi bana çili kız diyo allam ya kopuyom delü yaa benle uğraşıp duruyoo :roflol:
dogru valla tek sıkıntımız olmadan rahatça karnımzıı içine çekmeden yürüyebilecegimiz dönem ve canımız istedi bir şeyi ayy bu çok kalorili diye düşünmeden yiyebilecegimiz rahat bir dönem tadını çıkartmak lazım..tabii abartmadan sonrasıda fena olur..
benimki de güccüktü de şimdi eccük normal kıvama geldi kaydirigubbakcemile3benim ki normalde güccük zati çok sorun olacağını sanmıyorum kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis :sm_cool:
90 derken beden mi 90 ölçü mü? ölçü 90 sa pek büyük sayılmazo zaman şanslısın. benim normalde 90
rica ettim canım güle güle kullanın -tatlicadiarzu-kartanesiiiiiiiiii çok teşekkür ederimmmmmmmmm ticker içinnnnnn mucukk:1hug:
aayy bayılazaaammvalla bunu zor yaptım cicimm nerden yapıyoduk unuttumm
destnanınki gibimiş seninki deayy benim koçiş dalga geçse komplekse girerim herhalde.bu aralar çok çirkinleştim diyorum yoo seni ilk gördüğüm gibisin diyor.garibim ne yapsın hee çirkinleştin mi desin:roflol::roflol:
yaw geldim geldimnann kartanesi bizi çağırdın kendin nereye kaçtınklava:
nan hadi sana da yapem neydi senin satın ayy listeyi bulacaktım bi de ben amma çok işim var bu topicte yahu maaşa bağlayın bence siz benikartanesi arkadaşım benim başım kelmi bende ticker istiyorummmm bir türlü beceremedimkafamçokkarıştı
:roflol: :roflol:benimki kopil anacım duramas uğraşmadan :))) onların eskiden bi ineği varmış çili kız adı şimdi bana çili kız diyo allam ya kopuyom delü yaa benle uğraşıp duruyoo :roflol:
nan o çilden değil inek kimin memeleri var diye diyomuş çili kız deyüücanım çillerin varsa hergün limon sür pamuk ile hiç olmuyor çil lekesiyerimseniben
ben aynı kilomdayım ama bana kilo almışım gibi geliyo annamadım vallakızlar ya siz kaç kilo aldınız göbeginiz cıktımı bneım cıktıda zaten pekde zayıf deıldım acaba normalmı dıye soruyorum ayy cok kılo almayız ınsallah :1no2:
benimki de güccüktü de şimdi eccük normal kıvama geldi kaydirigubbakcemile3
90 derken beden mi 90 ölçü mü? ölçü 90 sa pek büyük sayılmaz
rica ettim canım güle güle kullanın -tatlicadiarzu-
aayy bayılazaaamm
lilypie.com dan yaptım ben
destnanınki gibimiş seninki de
yaw geldim geldim
nan hadi sana da yapem neydi senin satın ayy listeyi bulacaktım bi de ben amma çok işim var bu topicte yahu maaşa bağlayın bence siz beni
:roflol: :roflol:
benimki de senin bebiş seni inek olarak görcek diyo memeden ibaret :roflol:
nan o çilden değil inek kimin memeleri var diye diyomuş çili kız deyüü
ben aynı kilomdayım ama bana kilo almışım gibi geliyo annamadım valla
beratefe, ebisce, itek, leyya, mavi deniz nerdesiniz yaa göbüş topiğine mi kaçtınıız
bu arada benim kociş de çok takılıyo. kocaman göğüslerime ama güldürüyo beni çok takmıyorum. gerçekten beğenilmediğimi hissetsem valla kötü olurum. çünkü kendimi çok bakımsız ve perişan hissediyorum bu aralar.
kartanem 90 ölçü mü beden mi derken ne demek istedin şekerim? yani işte 90 takıyorum ama sırtım falan da geniştir benim.
yaw bende sana iyilik yapem dediydim sen benden önce bulmuşsun yaaaaaa
canliz benide ekleyin dimekle olmiii
ver canım bilgilerini sat yaş... vs
listeye bak neler yazılmış
hay ağzını öpem -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
al merveburçcum sen de bunu yapıştır profilindeki kilo-doğum çizelgesi yazan yere
profil düzenleden giriyon oraya da
http://bd.lilypie.com/sVnmp3.png
Kızlar selam
Beni hatırlamayabilirsiniz, bir kaç kez yazmıştım buraya ama her zaman vakit bulamıyorum. Şu anda 12+5'im ben. 11. haftada dayanamayıp kızkardeşimin doktoruna gittim dayanamayıp, baktı ve kız gibi görünüyor dedi. 12. haftada da kendi doktorumda randevum vardı. Ona hiç söylemedim tabii başka doktora gittiğimi.O da baktı aynı şekilde kız galiba bu dedi. Yani 2 doktor da aynı şeyi söyledi onun için herhalde kesindir diyorum. Pazartesi günü ikili test sonuçlarım da çıktı. Sağlıklıymış bebek alkisalkisalkis Şimdi taaa bir ay sonraya randevu var, nasıl beklicez bakalım:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?