çok tebrik ederim canım. Rabbin çok bekletmedi, sahalara çabucak döndün. sağsalim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim inşallah.a.s.
Günaydın kıslar bende bugün bebişimi görücem inş. çok heyecanlıyım bakalım ne alemde inş. sağlıklı bir şekilde büyümüştür
bende gidecem bugün
hepimiz hayırlı haberlerle geliriz inşallah :Saruboceq:
kızlar bişi sorucam yaz döneminde hepimiz 6 -7 aylık falan olucaz ortalama tatil olayı olucak ya inşallah yolculukla ilgili bildiğiniz bişiy var mı yani uçak seyahati yada uzun 12 saatlik bir araba seyahati zararlı olur mu acaba ona göre bir tatil planı çizmek istiyorum da hem deniz olayı da aklımı karıştırıyo zaten hamilelikte fazla güneşe maruz kalmayın cilt hamilelik lekeleri daha fazla oluyomuş geçmiyomuş sora falan diye
kara zeytin canım tebrik ederim ben bu gün katıldım aranıza oheycan çok güzel dimi bende inşallah hareketlendiğini görebilirim:ecrin_bebek:
selam kizlar nasilsiniz?
karazeytin masallah canim ne kadar büyümüs melegin..ben 12+2 de gitmistim ikili test icin.. boyu 5,5 cmdi benim bebisim cokmu kücük yani simdi..kafam karisti biraz.. bende test sonuclarimi bekliyorum insallah iyi haberler aliriz hepimizde..
kara zeytin :asigim: yaaa 11 haftalıkta o kadar belli oluyormu
benim ki ne zaman büyücek ayy cok heyecanlandım :sm_cool:
bende de bir uyku bir uyku
az önce genelmüdürün odasına girdim koltukta uyudum rüya bile görmüşüm
allahtan kimseler yoktu şirkette
Zeytinim gözün aydın birtanesiiiii oyyy yerim ben onu kolbastı haa kaydirigubbakcemile3 Allaha emanet canım güzel haberle gelmene çok ama çok sevindimm Allahım bozmasın mutluluğunu a.s. a.s.
karazeytin ranglı ultrosana gırdın mı hıc :ecrin_bebek: cok secındım o mutlulugu ınsallah bızlerde yasıcaz emınım cok guzel bır duygudur :lepi:
selamlar...
yeni gelenler hoşgelmişler..
nesli başınız sağolsun canım.
karazeytin çok sevindim ne güzel bebişini görmüşsün bi de ben görsemmm...
canliz uyku dedin de ben yeni kalktım sayılır kaydirigubbakcemile3 çok uyuyorum çok deliler gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?