2009 Kasm Anneleri

ha bıde yarın ası yaptırcaz tawsıyelerını zwarmı
ates dusururucu wereyımmı
bu sougukta nası gıdecez kı yaaa:sinifsinif:

cnm ütüyle ısıt bezi sar bacaklarına poposuna
bu arada bize aşı ateş yapmadı ama galiba ağrısı oldu çok huysuzlandı ağladı aşıdan gelince uyudu bir uyandı feryat figan elim ayağım boşaldı
evde fitil vardı yarım fitil yaptım zaten sadece günde yarım veriliyo bebeklere
bide durumun varsa karma aşıyı kendin özel yaptır sağlık ocağının karması ağır geliyo benim oğlumu o yaptı veremle pnömokok sağlık ocağında olabilir

yardım konuşarında bi adres vermişler ordan denıyorum ama en sonunda format uygun değil diye bı uyarı gelıyor dunden berı deli oldum

kızlarrr bende deniyorum ne zamandır kk da format uygun değildir diye uyarı verip duruyoo sadece ticker factory den oluyomuş
deniyorum yine olmuyooo bana da biriniz yapsanızaaa yaa...

iyi akşamlar kızlar ya bişey soracağım bebekleriniz gece kaç saat uyuyorlar benim kızım bazen 5 saat uyuyor emzirmek için uyandırmaya çalışıyorum ama uykusu çok derin uyanmıyor bide uyannca en fazla 10 dk emdikten sonra hemen uykuya dalıyor

cnm ben doktora sordum uyandırma dedi kendi uyanmıyosa bırak uyusun
hatta bizim doktor daha ne istiyosun sende yat dinlen dedi güldük kaydirigubbakcemile3

uyandırma canım yaa acıkınca kalkar zaten uykuda en az beslenme kadar önemli

canım ben uyurken yanıma alıyorum
göğsümü ağzına değdiriyorum bi kaç saniye sonra açıyo ağzını zaten
hem emiyo hem uyumaya devam ediyooo yatarak emzirdiğim için...
gündüzleri uyanıkken emmiyo artık pek
o yüzden hem gece hem gündüz uyurken bol bol emziriyorum bende...
bu arada 10 dk çok iyi bence benimki çoğu zaman 5 dk bile emiyo...

kızlar ben galiba adet olmuşum, halbuki doğum sonrası kanamam yeni bitmişti. Daha çok erken değilmi yaaa aranızda olan varmı yoksa bu başka bişeymieyvahedigeldismile

kızlar ben galiba adet olmuşum, halbuki doğum sonrası kanamam yeni bitmişti. Daha çok erken değilmi yaaa aranızda olan varmı yoksa bu başka bişeymieyvahedigeldismile

adet mi adet olunca sütün kesilir derler
normal kanamadır bikac kişinin daha olmustu

ya bide kakası yeşil 4-5 gündür biraz da grip galiba aşısını yapmadılar sağlık ocağında üşütmeden olabilirmi yeşillik bide gaz sancıları ne durumda sizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…