ha bıde yarın ası yaptırcaz tawsıyelerını zwarmı
ates dusururucu wereyımmı
bu sougukta nası gıdecez kı yaaa:sinifsinif:
slm kızlar dunden berı sınır oldum bana bı yardım edın yaww su yaş çizelgesını bir türlü yapamadım nasıl oluyo bı anlatın allah rızası için
yardım konuşarında bi adres vermişler ordan denıyorum ama en sonunda format uygun değil diye bı uyarı gelıyor dunden berı deli oldum
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
benimki de uyuyo ama uyku da ağlıyo
şimdilik sustu
kızlarrr bende deniyorum ne zamandır kk da format uygun değildir diye uyarı verip duruyoo sadece ticker factory den oluyomuş
deniyorum yine olmuyooo bana da biriniz yapsanızaaa yaa...
iyi akşamlar kızlar ya bişey soracağım bebekleriniz gece kaç saat uyuyorlar benim kızım bazen 5 saat uyuyor emzirmek için uyandırmaya çalışıyorum ama uykusu çok derin uyanmıyor bide uyannca en fazla 10 dk emdikten sonra hemen uykuya dalıyor
iyi akşamlar kızlar ya bişey soracağım bebekleriniz gece kaç saat uyuyorlar benim kızım bazen 5 saat uyuyor emzirmek için uyandırmaya çalışıyorum ama uykusu çok derin uyanmıyor bide uyannca en fazla 10 dk emdikten sonra hemen uykuya dalıyor
kızlar ben galiba adet olmuşum, halbuki doğum sonrası kanamam yeni bitmişti. Daha çok erken değilmi yaaa aranızda olan varmı yoksa bu başka bişeymieyvahedigeldismile
ya bide kakası yeşil 4-5 gündür biraz da grip galiba aşısını yapmadılar sağlık ocağında üşütmeden olabilirmi yeşillik bide gaz sancıları ne durumda sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?