nasıl yani yaa benneyaptımki o da ilginçmişbenim eski doktorum bir hafta geriden çıkarmıştı ama yeni doktorum bit gün önde gösteriyo.gerçi eski doktorumun ultrasonu baya eskiydi ondan diye düşündüm ben.belki seninkide öyledi
dr. sana şu tarihte gel diye bişey demedimi canım?belkide yakında bir daha dr gitmeliyim. meraktan çatlayacam eşimi bi kandırabilsem gidecem de. çok pipirikli sık sık ultrasona girmek bebeğe zarar verir diyor. benden çok üstüne düşüyor bebeğin. pufff
cıxx ben yaptırmadımm, dr. ensesi iyi gerek yok dediarkadaşlar 2li tarama testlerinizi yaptırdınızmı
ah canıımm valla onun ağrısı çok feciymiş allah vermesinn kimseyeslm kızlar noldu ya bu siteye girene kadar canım çıktı geri dünden beri çektiğim bana yetiyo..
pazar sabahı kocişim hastalandı böbrek taşı varmış bi sancı bi sancı öldü öldü adam resmen hastanelerde kaldık ağrı kesiciler serumlar yok adamcaz feryat figan çok üzüldümmmmmmm((( bugun gittik taşı kırdırdık bütün gece uykusuzdum ay bulantımda var ne feciydi yaaa bittim resmennnnn
hadi hayırlı haberlerle gel zeytünüm, fıstığım...ben de yerim girdim siteye canım
şöleeee geçmiş ziyareti yaptım
cerincim kociş adına üsüldüm ya gerçekten çok ağrılı oluyormuş.
umarım iyidir şimdi.geçmiş olsun canım.sen de kendine iyi bak
beratefem canım ya çok sevindim.herşey yolunda gidiyor bi de cinsiyeti de öğrenmişsin daha ne isteriz demi yaaa.efeye müjdeyi vermişsindir artık :)) abilik yapacak daha ne olsun .
ben de yarın randevu aldım bakalım ikili test yaptıracam
umarım sorun çıkmaz kıslar dualarınızı bekliyorum
hepinizi öpüyorum
selam kizlar nabersiniz? ben bugün ikili sonucumu aldim.. 956/1 mis risk.. free betayi sordum doktoruma 0,76 dedi siz 50 alti veya üstünden bahsediyordunuz bu 1 bile degil.. cinsiyet tahmininde bulunamicam ben yaniama cok sükür degerler iyi dedi.. korkulcak bisey yok dedi.. üclüyede gerek yokmuss.. ama bu 956 yinede az sanki sizin degerler kacti?
aah ne güzel canım yaagünaydın güzel annişler a.s.
her gün telefonum calıyor tebrik için
haber ne cabukta yayılıyor etrafa annamadım alkisalkisalkis
bebişimi görmeme bir hafta kaldı
ama hiç zaman gecmiyor Çok üzgünüm çoook
günaydın kızlar nasılsınız bakemmmsüprizzzzz
aah ne güzel canım yaa
benim arkadaşlarımın çoğunun haberi yok ay doğurcam nerdeyse söliim bari ayıp olcak yoksa yaa :jeyyar:
geçer geçer nasıl 3 ay dolmuş anlamazsın tecrübe konuşuyo burda sırnaşık şey
julietcim benimkinide duymayan yok herkes cinsiyetini öğrendinmii diye soruyor
:
kızlar merhaba 4-5 gündür giremiyordum işyerindeki yoğunluktan nasılsınız?
dün ikili testim vardı bebişi uzun uzun seyrettik ultrasonda kıpır kıpır elleri kolları bacakları oynuyordu sürekli dönüp duruyodu:) ense kalınlığı 1.5 mm çıktı dr normal dedi fakat cinsiyet için erken dedi
ay canım sevindim bende bebişimi özledim en son gördüğümde 10 haftalıktıı sen ne kadarlıktın ben bu hafta içi gidibilrsem öğrenirim hayırlısıla cinsiyeti
canım ben 13 haftayı bitirdim ama benim dr garantici biraz galiba söylemedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?