2009 Kasm Anneleri

AAYY AGZI MEMEDE GÖZÜ TV DE..bi yandan emiyo bi yandan keyif yapio.. amma tv hastasi bi kizim varya yanlislikla biri önüne gecerse basiyo yaygarayi

ayyy çok konuşmuşunuz yine.. bi kaç sayfayı atladım vallaaa..
napıyosunuz gece kuşu bebişlerin analarıı

çalışmaktan bahsedilmiş yaa keşke benim annem de aynı ilde olsaydı ücretsiz falan almayı düşünmezdim çalışmak cidden ii geldi 1.5 gün de olsa aklinialirimsmile beroş anneme de baya alışmıştı ama annem arada gitmem lazım sen izin alırsın olmazsa kayınvalidenler gelir falan diince benim içime sinmedi o ne öle bi annem bi ben bi kaynanam düzen müzen hakgetire diye 1 yaşına kadar idare etmeye karar verdim sonra da belki kreşe veririm bizim kurumun kreşi 2 yaşındayken alıyomuş

doğru düşünmüşsün canım.. bizde 1 yaşına kadar beraberiz kızımla sonra napcaz bilmiyom...,

wanna saa bi soru sordum
çabık civap verr
aptamilin kutusunu açtıktan sonra ne kdar sürede tüketmek gerekiyoo

tuğbacım benim kız aptamili hiç sevmedi zorla veriyodum. çoğu zamanda mamayı geri döküyordum.. tadı ve kokusu hiç güzel değil.. eşim baktı tadına midesi bulandı..şimdi bebelac veriyom güzel güzel içiyoo.. keşke hiç vermesek aslında

kakasını yapamıyo tıpa görevi görüy sanki bende parnamla uyarıyom bi pırtlatarak kaka yapıy öle rahatlıyo.

zeytiniimm bebişlerin popolarıyla hiç uğraşmamak gerekiyomuş canım.. zeytinyağlı kulakçöpü de çok sakıncalıymış... bugün tv de bi uzman söledi sakın yapmayın, hiç bi şekilde uyarmayın dedi.. cinsel gelişimleriyle ilgili problem yaratırmış ilerde..
kaka yapamayan bebeleri ılık su hazırlayıp ona oturtur gibi tutacakmşız ve bağırsaklarını yumuşatacakmışız. sonra da masaj yapabilirmişiz..

ya ipeşim benim kokumla hiç yanımda uyumadı acaba beni benimsemedimi dahabilmiyorumkismile sakinleştirmek için başını okşuyom sakinleşmiyoda
beni sevmiyomu acabasenağlama

kııııızz sen onun yaşam kaynagısn bacım.. olur mu öle şey:olmaz:

kizlar bebeleriniz yattigi yerde dönmeye basladilar mi?
nisa korseden dolayi yattigi yerde pek hareketli degil ama ben onu yataginda ortalamis olarak yatiriyom dün gece besigin tam soluna kadar yanasmis bide eli disari cikmisti cekemiyoda iceri akillim, cok sasirdim onu öyle görünce. nasil becerdi hic anlamadim:sm_confused:

maşallah fıstığaa.. benim cadı 2 hafta önce dönüyodu ama artık dönmüyo niyeyse:1no2: ben de zorlamıyom

AAYY AGZI MEMEDE GÖZÜ TV DE..bi yandan emiyo bi yandan keyif yapio.. amma tv hastasi bi kizim varya yanlislikla biri önüne gecerse basiyo yaygarayi

kaydirigubbakcemile3
bizim iki gündür emme sohbetlerimiz var..gündüzleri yapıyoruz.. bi kaç fırt çekiyo sonra bırakıp bana bişeler anlatıyo sonra bi meme bi sohbet... sanki karşılıklı kahve içip dertleşiyor gibiyizkaydirigubbakcemile3 sohbetimiz çok şeker oluyo ama yarım saat sonra geri acıkıyo

neyi vardi ki oglunun ben bilmiyorum bisey:sm_confused:
en güzeli zaten bütün vaktini onlarla gecirmek ama insan arasira kendinede zaman istiyo.ben bazen oluyo ki wc ye bile nisa yla gidiyorum.:roflol:simdide bi yandan emisiyoruz bi yandan sol elimle yazmaya calisiyorum ..oda iki cekiyo memmi birakip ekrana bakio sonra yine yapisiyo oyun oynuyo mememlekaydirigubbakcemile3
canım biz ilk 1 ay hiç büyüyemedikk
ama şimdi toparladık çok iyiyiz maşallah
kendime zaman istediğimde de dışarı çıkıp gezmeyi seçiyorummm aklinialirimsmile
oğluş çok fazla uyumuyoo uyuduğunda da işlerimi yapmaya çalışıyorum akşamda kociş oluyoo
hiç vakit kalmıyoo bana akannehir

artık emerkende oyuna başladılar yumurcaklar

vallahi bizimkide yeterki tv sesini duysun hemen izlemeye başlıyoo

slm hatunlar ay dündir giremiyom nasılsınız bakayım bu gün sabah çıktım gezindik avm de kızıma ciciler aldım eşimede gömlek aldım artık kendimi düşünmüyom paspal olmuşum neyse ordanda anneme gittim

tubiş canım mamalar 4 hafta içinde tüketilmesi gerek yapılan mamada 1 saat içinde içmesi gerek aptamili benim kızda sevmedi bebelac veriyom onu içiyo

tubiş canım mamalar 4 hafta içinde tüketilmesi gerek yapılan mamada 1 saat içinde içmesi gerek aptamili benim kızda sevmedi bebelac veriyom onu içiyo
aa bebelacı sevdimi canımm
nasıl oldu kızın düzeldimi bayağııı
kız uyudu ben de yatıcam.. hepinize iyi gecelera.s.
iyi geceler canımm
selam kızlar napıyonuz
bugün nedense oğlum uyumadı pek inşallah gece uyur yaaaa
slm fatom hoşgeldünn
benim oğluşda heçç uyumadı gündüz şimdi yattı bakem
inş. gece iyi uyurlar boshayallersmile

aa bebelacı sevdimi canımm
nasıl oldu kızın düzeldimi bayağııı

iyi geceler canımm

slm fatom hoşgeldünn
benim oğluşda heçç uyumadı gündüz şimdi yattı bakem
inş. gece iyi uyurlar boshayallersmile

neyn uyumii bu oğlanlar yaaaaa
pilim bitti benim uyusun artık:çok üzgünüm:

selam kizlar.. bugün benim zilli kiz erkenden yatti bi saattir uyuyoo iki kere uyandi simdiye kadar.. emdi uyudu.. sabaha kadar bakalim daha kac kez uyancak..

slm kızlar çok sınırlıyım ne yapmalıyım bana yardım edın kafam çok karısık benım ufaklıgın bakım problemı var oglum dogdugunda kayınvalıdem bakacaktı1 ay benımle kaldı kadın hastalandı gıttı(kalp rahatsızı ve 65 yaşında) onun ıcın oglumun odasına yatak aldım dolap aldım ama işler planladıgım gıbı gıtmedı sonra yanına bı kadın alayım dıye dusundum ama kadına para verıncede bana bısı kalmıyo ev aldıgımız ıcın taksıtlerımız var benım dogru duzgun çalışmam lazım :((( sonra annem bakacagını soyledı 12 yasında bı kardeşim var okula gıdıyor ona bızım eve servıs ayarlayacaktık annem sabahtan bıze gelecek servıste oglen kardeşımı bıze getırecektı ama bu akşam BABAMMM annen yorulur boyle nasıl olur gıbıı konuşmaya başladı eşimde bende çok bozulduk bugun iş buldum ve pazartesı başlayacam ne yapacagım bılmıyorum bana YARDIM EDINNNN

slm kızlar çok sınırlıyım ne yapmalıyım bana yardım edın kafam çok karısık benım ufaklıgın bakım problemı var oglum dogdugunda kayınvalıdem bakacaktı1 ay benımle kaldı kadın hastalandı gıttı(kalp rahatsızı ve 65 yaşında) onun ıcın oglumun odasına yatak aldım dolap aldım ama işler planladıgım gıbı gıtmedı sonra yanına bı kadın alayım dıye dusundum ama kadına para verıncede bana bısı kalmıyo ev aldıgımız ıcın taksıtlerımız var benım dogru duzgun çalışmam lazım :((( sonra annem bakacagını soyledı 12 yasında bı kardeşim var okula gıdıyor ona bızım eve servıs ayarlayacaktık annem sabahtan bıze gelecek servıste oglen kardeşımı bıze getırecektı ama bu akşam BABAMMM annen yorulur boyle nasıl olur gıbıı konuşmaya başladı eşimde bende çok bozulduk bugun iş buldum ve pazartesı başlayacam ne yapacagım bılmıyorum bana YARDIM EDINNNN

canim Allah yardimciniz olsun.. umarim bi sekilde ayarlarsiniz.. ama hergün hergün annen size gidip gelicek.. yasi kac annenin.. öyle olunca annenin düzenide bozulcak.. evde yemek neyin yapmasi gerekicek baban icin.. peki sen bebegi ise giderken annene biraksan olmuyomu?

kripsi gecmis olsun kiz.

bende cok pis okey oynarim ama gecenin o saatinde ugrasamam.:umursamaz:
guzellik uykumu almam lazim.bayanssulusmile
sağol canım
hay senin güzellik uykuna o kaa güzellik yeter sağa nana.sa.s
hem oyle nette okeyden, tavladan zevk almim ben.
benim taslari cakmam lazim masaya.kaydirigubbakcemile3

abaaaoooowwwwww:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

canim Allah yardimciniz olsun.. umarim bi sekilde ayarlarsiniz.. ama hergün hergün annen size gidip gelicek.. yasi kac annenin.. öyle olunca annenin düzenide bozulcak.. evde yemek neyin yapmasi gerekicek baban icin.. peki sen bebegi ise giderken annene biraksan olmuyomu?

annem 51 yaşında babam herakşam işten gelırken bızım evın onunden geçiyo annem bızde yemek yapacaktı akşamda babamlar bızde yemek yıyıp ben gelınce eve geçeceklerdı bende bırakırım ama hergun sadece çocugu goturmekle bıtmıyo bugun iş goruşmesıne gıderken eşya goturdum kusmuş çişi geçmiş yetmemış eşyası her gun boyle oraya taşınmakta zor bıde karı var kısı var o kucucugu çıkarmak yazık değilmi

Back
X