amin canım...inşallah hayırlısıyla şu günleri atlatırım da size güzel paylaşımlarımız olur burda...bende senin yaşadıklarını kızımda yaşamıştım çok zor günler inşallah hayırlısıyla atlatırsın bu günleri allahım inşallah sana bağışlar yavrunu...:Saruboceq:
Amin canım amin. Rabbim hepimizin yavrularını sağlıcakla bizlere bağışlasın inşallah.
bende kullanıyordum sigara ama hemen bıraktım arada canım istiyo ama kuzucuk için hayır diyorum . eşimi de balkona gönderdim en iyisini yapıyoruz. aferin bize..........hihoyyyt
ohhh canım içimizi rahatlattın inan iş yerinde aklım sendeydi acaba ne yaptı ne oldu diye eve gelince hemen baktım bir ohhhhhhh çektim bırak işleri kocan yapsın bol bol yat dinlen tv seyret arada buraya gel relax ol canım umarım 10 haftayı çabuk atlatırız cümleten a.s.geldim canlarım
yazılarınızı okudukca ağladım
bebişim hala benimle
düşük tehtidi var
bol bol dinlen dedi
canım 4. aydan sonra çünkü folic ilk 3 ay ondan sonra kan değerine göre kan hapı kullanılıyo benimde bu ikinci gebeliğim umarım yardımcı olmuşumdura.s.hepinize hayırlı günler taze kasım anneleri,
bian sizi okuyunca gecen sene bu günlerim geldi aklıma.hemen hemen hep yatarak geçmişti.aylarca evimi süpüremedim,hiç biiş yapamıyordum,10 hafta bir olsa diye gün sayıyordum.sonra 14 ,6 ayı da bi geçsek diye doğurana kadar gün sayma hiç bitmiyor.neyse geldi geçti şimdi kızım kucağımda çokşükür.şimdide havanın ısındığı günleri bekliyoz kızımla.günler şimdi size çok yavaş geçiyor gibi geliyordur ama bi bbakcaksınızki bebeğiniz kucağınızda,hamileliğin tadını çıkarın.bol bol uyuyun bidee,
arkadaşlar bir arkadaşım için bir bilgiye ihtiyacım var.ben nedense hatırlayamıyorum.bu kan demir kalsiyum için tahlilleri yaptırdınızmı kaçıncı ayda yapılcak?
inş,hepiniz bebeklerinizi hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız
ne mutlu sana canım allahım bizlere de görmek nasip eder inş. :Saruboceq:kızlar ben bugun dr a gıttım ve keseyı gordum cok sukur ultrasona gore tam 5 hafta 2 gunluk melegım ayrıca 12 ml. cok mutluyum kızlar yaa eve gelınce baya agladım sevıncten korkuyodum ya dıs gebelıkse falan dıye ama allahıma sukurlar olsun.
hoşgeldin canım aramıza seninle aynıyızmerhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacagım hayırlısıyla.23 yaşındayım sat 31 ocak.bebişin doğum tarihi de 7 kasım olacak inşallahyarın 6 haftalık olacak kuzucuk.ben pazartesi keseciği gördüm. fotoğrafına bakıp duruyorum. ama çok heyecanlı ve şaşkınım ne yapacağım bilmiyorum. öğrendiklerinizi paylaşın lütfen:bbo:
bennnn hamile olduğumu öğrenince paketimde 4 tane vardı son sigaramıda kaynanam içtiaranızda sigara içip bırakmaya çalışan başarılı olan varmı. ben içmemeye çalışıyorum ama arkadaşların sigarasından otlanıyorum sizler ne durumdasınız
canım bana doktorum ağrım olursa kullanmam için minoset verdi genelde bilineni budur a.sarkadaşlar merhaba aranızda megadyn kulanan varmı bu benim ikinci hamilelim ilkte hic duymadım ve doktor vermedi bana akşam lokman hekim hastanesine agrılarım var diye gitimde doktor verdide merakta etim aranızda kulanan varmı diye
hoşgeldin canım sende a.s. bence başla günde 3 defa bebeğin kemik gelişimi için a.sALLAH razı olsun arkadaşlar bende yeni keşfettim bu siteyi artık bırakmam öğleden sonraları beraber oluruz inşallah. doktor bana kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi ama benim içim rahat etmiyo şimdi duyulmazmı kalp atışları. birde folik asit bana da verdi doktor ama kullanmaya başlamadım. başlasam mı?
hoşgeldin canım aramızaselam kıslar ben daha sadece idrar testlerinde gördüm meleğim olacağını çok heycanlıyım inşallah bi aksilik olmasssa kasım annesi olicim:) benim SAT 12 şubat şu keseyi en erken ne zaman görurum ya bilgi verinnn
herkese selam bende sonunda anne oluyorum galiba allah nasip ederse 5 haftalık gebeyim 6 yılın sonunda umudumu kesmişken tüp bebek deneyecekken hamile kaldığımı öğrendim alahıma yalvarıyorum onu sağlıklı bir biçimde dünyaya getirmeme yardımcı olsun diye umarım hepimiz için bu dilek ve duammm
opssssssssss zor bir durum bence ikinizinde bu konuda aynı düşüncede olması lazım 1. bebegin ne kadar ki eşin bu kadar tepki gösterdi... ay gıvık sanki baba evinden getirdik töbe töbe sinir oluyorum yaaaa ..hayır sende hamilesin şuan özel bir durumdasın erkkeklerin daha özel davranması gerekir ama nerdeeeeeee odun aman bunlar:mymeka:
sana çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için halimden en çok bu topiktekilerin anlayacağını düşünmüştüm ama yanılmışım,senden başka kimse destek vermemiş.canım kızım bebek değil 8 yaşına girdi 4 gün önce...aslında zamanıydı ama gelde bunu eşime anlat...üzülmekten çok hasta oldum günlerdir yatıyorum,ama sonuna kadar direticem tabiki...eşimin şu sıralar kriz nedeniyle iş problemi var,birde ailesiyle yaşadığı problemler var o yüzden hamile kaldığımı öğrenince şok oldu,inşallah kabullenecek...
yav kardeşim sayfaya iyi göz attınmı ben sana cvp yazdım diye hatırlıyorum..ama görmemişsin anlaşılan..ne diyeyim yanılmışım diyede eklemişsin..neyse hiç önemli degil bazen bizimde gözümüzden kaçıyor ...bak cnm burada kimse kimseyi cvp sız bırakmıyor herkes elinden geldigince ilgilenmeye çalışıyor..bazen sayfalar çabuk ilerliyor kaçırılmış olabiliyor..neyse bende berat ef arkadaşımız gibi sana yardımcı olamadım ama ..elimden geldigince en azından kendini biraz hissetmen için yazdım sonuçta insan bu gibi zamanlarda kendisine cvp veren birini görmk istiyor..cnm eşin normlde istemiyormuydu?sanırım sorunları oldugundan biraz tepkili davranmış ama emin ol yarın birazda benimseyecektir..sonuçta bunu siz tek başına yapmadınız..diger çocugunuzunda bebk oldugnu zannediyordum ben..bence biraz sabır ..inş kısa zamanda eşin bu tavrından vazgeçer sizde huzur dolu bir gebelik dönemi geçirisiniz...a.s.a.s.
geçmiş olsun esterya normal sanırım bunlar yorgunluk falan dinlenmek gerkiyor ama ne yapalım iş güç bir yandan..bu ara bunları sık hissedersin cnm akşama kadar mı çalışıyorsun bugün.
Günaydın kızlar;
Gelelim bana; dün biz dojtor amcamıza gittik ilk kez çok sevdik doktorumuzu korka korka gitmiştik oysa
Çok pozitif konuşkan konuşurken şnsanı rajatlatan biri.
Bol bir sohbetten sonra geçtik muayne odamıza ve tesadüfen ki yanında çalışan bayan liseden arkadaşım çıktı.
Vajinal muayne dedi.Ona dedim koltuğu gösterdi.
Ağlayarak kaçtım odadan eşime kalk gidiyoruz dedim.
Ama dedi henüz çok küçük normal ultrasonda görünmez
tamam sonra geliriz dedim.
Normal ultrasonda henüz çok minik olduğunu için baktırdım ama görünmedi.
Annelik iç güdüsüyle görmek istiyoruz ya
kabul ettim vajinal ultrasonu
asla korkulacak hiç birşey yok
vekesemiz göründü.
Minik mercimeğimiz ordaydı.
Bu seferde mutluluktan agladım.
5 dk bile sürmüyor.
Keseyi görmek zorundaymış dojtorumuz
dış gebelik vs gibi risk olabilirmiş.
Tahlillerimizi ilaçlarımızı pazartesi yaptırıcaz.
10 gün sonrada tahlillerimizle tekrar 2. muaynemize gidicez
Bir durum var ki; henüz belli olmayan ikiz olabilme ihtimali varmış.
Çünkü normal bir kadın rahmi oval olurmuş ama benim ki tam bir kalp şeklinde doğuştan
hani kalemle çizilse ancak bu kadr muntazam olur dedi doktor
amaendişeedilecek hiç birşey yok
çok nadir görülürmüş
Yani duygusallığımın nerden de geldiği belli
Şeyimmm bile kalp şeklinde
hahahahaaaaaaaaaa
mirmirmirmirHaftaya kasım annesi olup olmadığım belli olucakk.
günaydın hanımlar. nasılsınız? benim çarşamba günü değerim 85,18 di bugün yaptırdım 231 çıktı kızlar değerim çokmu düşük meraklandım ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?