2009 Kasm Anneleri

Bende bi kaç gündür giremiyorum internete herkes iyidir umarım bebekler de annemin ameliyatı iyi geçmiş allaha şükür....İki gündür kızımın uykusuda düzeldi gece uyuyor tabi gece uyuyunca gündüz hiç bi şey yapamıyorum ama olsun o kadar yoksa benden çok eşim uykusuz kalıyordu.
:teytey:

hadi gozunuz aydin canim.
ohh bebekte duzene girmis. tabi gece uyuyunca gunduz hicbir is yaptirmiyo yaramazlar.kaydirigubbakcemile3

gunaydınlar...5.aya gırdık hersey mahwoldu gnduz uykularu bıttımafoldumbenemmıyo ogllum memeyı ıkı cekıp aglıyo cok sınırlı bı hal aldı.
bende cok gerılıyorum hemde cok

canim biz gerildikce onlarda geriliyo.
bizimde gece uykusuna gecisimiz iyice iskenceye dondu.
her gece bir saat ugrasiyorum.mafoldumben

canim biz gerildikce onlarda geriliyo.
bizimde gece uykusuna gecisimiz iyice iskenceye dondu.
her gece bir saat ugrasiyorum.mafoldumben
bılmıyorum ama aglamaklıyım..cok streslıyım ondanmı oluyor bılmıyorum ama bazen yardım almayı dusunuyorum bı psıkoloktan..:kedi:
:gitme:
memeyı tutuyo ıkı ckıp bagırıyo
ben zaten normaldede cok sınırlııym ogluma karsı sabredıyorum buna mecburum cunku o cok sawunmasız ama ıste bazen sınırım zorlnaıyo..bugun resmen cıkglık attık ewde yamafoldumben

bılmıyorum ama aglamaklıyım..cok streslıyım ondanmı oluyor bılmıyorum ama bazen yardım almayı dusunuyorum bı psıkoloktan..:kedi:
ben zaten normaldede cok sınırlııym ogluma karsı sabredıyorum buna mecburum cunku o cok sawunmasız ama ıste bazen sınırım zorlnaıyo..bugun resmen cıkglık attık ewde yamafoldumben

bacım bi sakin ol beee
yağız kaç aydır öyle
söylüyorum ya emmiyo diye
seninki gene iki çekip ağlıyomuş benimki emzirme pozisyonuna geçer geçmez ağlamaya başlıyo
anca hopluyorum zıplıyorum emiyo yada uyuyunca oda zaten ememiyo uyuyup kalıyo
az sabretcen ne yapalım bebe büyütmek zor amma sende çok sabırsızsın
beni düşün 4 yanım dağ kimsem yok bebiş zorluyo ama genede şükür deyip geçiyorum
seni şimdi sıkan daraltan kocişinin yanında olmaması bence
ya az anana kaçsan biraz rahatlarsın bence

bacım bi sakin ol beee
yağız kaç aydır öyle
söylüyorum ya emmiyo diye
seninki gene iki çekip ağlıyomuş benimki emzirme pozisyonuna geçer geçmez ağlamaya başlıyo
anca hopluyorum zıplıyorum emiyo yada uyuyunca oda zaten ememiyo uyuyup kalıyo
az sabretcen ne yapalım bebe büyütmek zor amma sende çok sabırsızsın
beni düşün 4 yanım dağ kimsem yok bebiş zorluyo ama genede şükür deyip geçiyorum
seni şimdi sıkan daraltan kocişinin yanında olmaması bence
ya az anana kaçsan biraz rahatlarsın bence

ya bacım galıba adet oncesı stres bu ben hep boyle olurduma det oncesı..
anneme gıdeyım dıyorumda orda dahada bozulursa ne yaparım ben ya..
gıtmeyı dusunuyom 1 hafta sonra.yınede bınlerce sukur bırazdan dısarı cıkarcam hawa alsın azıcık kuzum napım sabredıcem.
aklıma turlu turlu seyler gelıyo dılos
cocuk cok sınırlı olmaya basladı acaba nazaramı geldı ay delırcem

ya bacım galıba adet oncesı stres bu ben hep boyle olurduma det oncesı..
anneme gıdeyım dıyorumda orda dahada bozulursa ne yaparım ben ya..
gıtmeyı dusunuyom 1 hafta sonra.yınede bınlerce sukur bırazdan dısarı cıkarcam hawa alsın azıcık kuzum napım sabredıcem.
aklıma turlu turlu seyler gelıyo dılos
cocuk cok sınırlı olmaya basladı acaba nazaramı geldı ay delırcem

bacıııııım bol bol oku anne ve babanın nazarı daha çok değermiş candan seviyoz ya
ama bak bebişlerin böyle bi dönemi olurmuş memeyi bırakma eğiliminde olurlarmış sen emzirmekten sakın vazgeçme hopla zıpla
annene gidince belki uyku saati falan şaşabilir ben komşuya bile gitsem sapıtıyoz
ama senin iyi olman lazımki oğlunda iyi olsun bence git biraz açılırsın

bacıııııım bol bol oku anne ve babanın nazarı daha çok değermiş candan seviyoz ya
ama bak bebişlerin böyle bi dönemi olurmuş memeyi bırakma eğiliminde olurlarmış sen emzirmekten sakın vazgeçme hopla zıpla
annene gidince belki uyku saati falan şaşabilir ben komşuya bile gitsem sapıtıyoz
ama senin iyi olman lazımki oğlunda iyi olsun bence git biraz açılırsın

haklısın canım ya..bakkalım gıdecem haftaya belkıde duzelır bellımı olur.:emir_bebek:
şimdi bıraz dısarı cıkarcam hawa alsın emıyo su an.yıne zırladı ama

canim, yazdiklarini okurken sanki oglumu buyuturken ki halimi okuyorum.
oglumda bende senin gibiydim, psikologun esiginden donmustum. hatta bir kere gitmistim. bana anti-depresan verip yolladi. o gece ictim, elim kolum uyustu. cocuk aglasa ilgilenemiycem yani. ertesi sabah ilk is ben bu kadar gucsuz ve aciz biri degilim deyip kutuyu cope attim. ondan sonrada ise dondum ve kendime geldim.

simdi kizimda 1000 kat daha sabirliyim cunku bugunlerin gececegini ve hatirlamayacagimi biliyorum. mumkun oldugu kadar sadece tadini cikarmaya calisiyorum.

senin insana ihtiyacin var. ya annene git yada onlar gelebiliyosa gelsinler biraz yanina. ama en onemlisi sabir canim. en fazla 2 sene sonra hersey daha guzel olucak. o zamanda burda hala yaziyor olursak bana demistin dersin. Şeniz

Son düzenleme:
sunways cicim depresyonamı girdin
ben sinirlerime hakim olamayınca annemi arıyorum
1 saat felan konuşup bağırıp çağırıp deşarj olup kapıyom teli
günde 3-4 kez arıyorum bazen ya arada banada geliolar
çok sıkıldım gel dedim anneme sen azcık kıza bak ben gezip tozuym
oda geliorum dedi arada böle yapmak lazım
ayyyyy ilerde kızımda bana yapcek bunnarı sempatiksalakcinni

sunways cicim depresyonamı girdin
ben sinirlerime hakim olamayınca annemi arıyorum
1 saat felan konuşup bağırıp çağırıp deşarj olup kapıyom teli
günde 3-4 kez arıyorum bazen ya arada banada geliolar
çok sıkıldım gel dedim anneme sen azcık kıza bak ben gezip tozuym
oda geliorum dedi arada böle yapmak lazım
ayyyyy ilerde kızımda bana yapcek bunnarı sempatiksalakcinni

ben hep ben babanne olcam bana bakmaya torun falan getirmezler rahat ederim diyodum. simdi kizim getirir de mi?sempatiksalakcinni

kızlar ben herobabynin sitesine üye olmuştum hemen numune gönderdiler ... bi tane kavanoz maması bi paket gece bisküvisi bi de muzlu muhallebi mi kahvaltılık mı ne...
haberiniz olsun :emir_bebek:

Back
X