2009 Kasm Anneleri

canım cuma gününe kadar benim kızda uyku konusunda beni baya zorladı sonra kendiliğinden düzeldi .bi şey yapmadım diyemem ama ne yaptımsa düzelmemişti.İnşallah senin bebeğin uykusuda düzelir canım...

allah duysun sesını
gecıcek elıf gecıcek elıf demekten bı hal oldum
suzelıcek ınsallah nasılkı duzene ırmıstı yıne gırecek

hadi geçmiş olsun canım stresi bari gitmiş üstünden...

ben hiç çıkmıyorum benimki de çocuğu dışarı çıkar hava alsın diyo çıkmak gelimiyo içimden diyorum bebek için çıkman lazım deyip duruyo.
en azından sen kilo vermişsin canım ben yerimde sayıyorum ne ileri ne geri ....Bi de eşim dalga geçip duruyo kalçam çok çıkmış ta...bilmem ne kendine bakmadan...

bi dalga geçsin gebertirun sempatiksalakcinni
çocuğu severken ii yaaa
ay bu adamlar

ben hiç çıkmıyorum benimki de çocuğu dışarı çıkar hava alsın diyo çıkmak gelimiyo içimden diyorum bebek için çıkman lazım deyip duruyo.
en azından sen kilo vermişsin canım ben yerimde sayıyorum ne ileri ne geri ....Bi de eşim dalga geçip duruyo kalçam çok çıkmış ta...bilmem ne kendine bakmadan...

ya bende çok veremedim aslında 40 günlükken aldığım kotlardı şimdi büyük gelio
1kg vermişim geçen aydan bu aya diyette yapamıyorum dün gece yatakta bisiklet çevirmeye başladım mekik alti aldım fırsat buldukça üstündeyim
benimkide belimi kalın buluyomuş ohaoldumsmile dedim sen aynada bi tipine bak öyle konuş sonra öyle demek istemedim felan diye kıvırdı bisürü aklinialirimsmile

1kg vermişim geçen aydan bu aya diyette yapamıyorum dün gece yatakta bisiklet çevirmeye başladım mekik alti aldım fırsat buldukça üstündeyim
benimkide belimi kalın buluyomuş ohaoldumsmile dedim sen aynada bi tipine bak öyle konuş sonra öyle demek istemedim felan diye kıvırdı bisürü aklinialirimsmile

belımızde gectım su sarkıt we dikitleri ne edecem ben yaaabilmiyorumkismile
anam anam bı ccouckla dagıldım catlak olmasa kılo kalmasa ne fayda gıttı memısler gıtttııııııııııııbayanssulusmilebayanssulusmile

kızlar bebeği uyumayanlar biizimde bu zamanlarda ara ara oluyo uyuymadgı gece ben şunu farkettim benim oglan çok aglayan bi bebek değil ama son 15 gündür uykudan aglayarak uyanıyodu ve susturamıyorum memeyide almıodu aglayınca su verdim ve sustu veletler susuyo olab,ilir bence gerçi ben meyve felan yalatmaya başladım bide bizim buralat çok sıcak ondan biz 1 aylıktan beri su veriyoruz..
türkiyedede havalar ısınmaya başladı ondan olabilir.....susuz bırakmayın.....

kızlar bebeği uyumayanlar biizimde bu zamanlarda ara ara oluyo uyuymadgı gece ben şunu farkettim benim oglan çok aglayan bi bebek değil ama son 15 gündür uykudan aglayarak uyanıyodu ve susturamıyorum memeyide almıodu aglayınca su verdim ve sustu veletler susuyo olab,ilir bence gerçi ben meyve felan yalatmaya başladım bide bizim buralat çok sıcak ondan biz 1 aylıktan beri su veriyoruz..

olabilir aslinda denemek lazim.

allah duysun sesını
gecıcek elıf gecıcek elıf demekten bı hal oldum
suzelıcek ınsallah nasılkı duzene ırmıstı yıne gırecek
girer canım ama bize göre değil kendi isteklerine göre uyku düzenleri...
bi dalga geçsin gebertirun sempatiksalakcinni
çocuğu severken ii yaaa
ay bu adamlar
bende söyleniyom canım benim herifinde maşallahı var canım ben onun yanında gene bile zayıf sayılırım...
çok söylenince benikide sen annesin olur sonra verirsin diyo bi de vermem gereken kiloyu bile söylüyo....

Hımm ilginç ama olabilir...
ana olmuş takip çizelgemi prematüre olarak değiştirdim hehehe :)))

daha anlaşılır olmuş canım...

ana olmuş takip çizelgemi prematüre olarak değiştirdim hehehe :)))
evet, tarih bizimkinle ayni olmus.aklinialirimsmile

:nazar:Nazar değmesin wannam bi kaç gündür gayet iyi gece uykumuz...sabaha doğru emince gene uyanıyo ama en geç bi saat sonra tekrar uyuyo .Ben o kadarınada razıyım valla...

iyi masallah.
aman bi yatip bide kalkmaya baslasalarda rahat etsek.akannehir

Back
X