ne ediyonuz kızlar
ne olsun takılıyom kimseçikler uğramıyo artık canım sen tarhana vermişsin tok tutar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne ediyonuz kızlar
ne olsun takılıyom kimseçikler uğramıyo artık canım sen tarhana vermişsin tok tutar mı
ay artık gercekten giremiyorum temizik yaptım hava güzel oldumu dısarı cıkıyırum zaten
bugun cok moralim bozuldu saat 11 de kahvaltı ediyoruz esimle görümcem aradı sana gelicez diye bende dısarı cıkıcam yarın gelin dedim kapattık
eşimdeki afra tafraları bir görseniz sanki hiç gelmeyin demişim
tartıstık sonucunda tabi
bende görümcemi aradım biz abinle hiç tartısmıyoruz ama sizin yüzünüzden tartıstıgımızın haddi hesabı yok huzurumuzu kacırıyosunuz ben hafta sonları annemlere gidiyorum hafta sonları kızlar annnelerine gider dedim kapattım ben her hafta sonu sizi cekmek zorunda degilimki yaa vallahi iyice bunladım her guzel havada onlar gezip bana gelcek ben evde beklicem zaten sıkıldık hepimiz bırakın azıcıkta ben gezeyim yaa hayatımda bu kadar bencil insan görmedim hayatım boyuıncada gormem herhalde
ohh cok guzel oldu doktum içimdekileri
eşim yarın izinli bana diyoki yarın ya biz gidelim yaa onlar gelsin
ben gidemem gelecekseler gelsinler dedim
ben olsam onların yerinde bana gelmem aama yüzsüzlük diz boyu gelecekler iş edindiler torun sevcez diye oldu bide yatın bari
cok sıkıldım kızlar yaa ne acayip insanların içine girmişim bilmiyorum

bizde dün oğluşu almaya babanneye gittik.
gider gitmez bi baktım kaynanam kapmış kızı koşa koşa bi yere gidiyo.
hayırdır nereye dedim, yukarı amcasına götürüyorum görsün dedi.
bende 5 aydır amcamız gelip gördümü yeğenini, bak şimdi bile biz geldik, oda bi zahmet inip görüversin dedim. hadi ama falan filan dedi, çekip aldım kızı kucağından.
eşim kötü kötü baktı, hiç öyle bakma, bak benim kardeşim ingiltereden geliyo görmeye, aynı şehir içinde gelip göremedi, ayağına mı götürcem dedim. nitekim yollamadım, çok kızıyorum böyle yapınca ya. sonra ben kötü gelin oluyorum.:1no2:
bende 5 aydır amcamız gelip gördümü yeğenini, bak şimdi bile biz geldik, oda bi zahmet inip görüversin dedim. hadi ama falan filan dedi, çekip aldım kızı kucağından.
eşim kötü kötü baktı, hiç öyle bakma, bak benim kardeşim ingiltereden geliyo görmeye, aynı şehir içinde gelip göremedi, ayağına mı götürcem dedim. nitekim yollamadım, çok kızıyorum böyle yapınca ya. sonra ben kötü gelin oluyorum.:1no2:
verme valla, ayaklarına giderse sevcekler.iyi yapmışsın valla alkisalkisalkisalkisalkisalkis bizim amcamız aramadı bile geçmiş olsun diye neymiş abisine küsmüş dedim abisi değil ben doğurdum diye yazın gidersek bende vermeyecem hiç
iyi yapmışsın canım valla bende sinir oluyorum böylelerine
ya bu diş ne zor çıkıyormuş mahvetti oğluşumu çıksada rahatlasakmafoldumben
verme valla, ayaklarına giderse sevcekler.
benim kardeşlerim pervane oldu doğurana kadar, hala taaa ingiltereden nerdeyse hergün arayıp soruyolar.
canım, seninde dişlerini gösterebilmen dileğiyle.kaydirigubbakcemile3
ay kıyamam ben kuzuya inşallah bir an önce çıkarda rahatlar kuzucuğun. böyle demiyolarmı bi sabah bi kalktık dişi çıkmış nasıl imreniyorum öylelerine. benim oğlumunda damakları çok kaşınıyo umarım çok sorun yaşamam ama bana benzerse yandım çünk ben çok zor diş çıkarmışım
di mi, madem merak ediyosun gel gör di mi?cok iyi yapmıssın bir adım yere gelemiyolar mı 5 aydır ayıp yani merak eden gelsin görsünlmaz:
ya bu diş ne zor çıkıyormuş mahvetti oğluşumu çıksada rahatlasakmafoldumben
oh bu bile bir gelişme.hihoyyytinşallah canım ya
eşimle haftasonu oturup biraz konuştuk ve bana hakverdi bu bile beni rahatlattı daha önce öyle değildi çünkü zamanla herşey daha güzel olucak buna inanıyorum artık
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
zor canım ya. bi jel var onu sürüyozda rahatlıyo. eti yarıp çıksa rahatlıyacaz ama daha delemedi eti. eline salatalık veriyom serin serin kemirip duruyo
koparcak gibi olduğunda başka veriyom gözüm hep üstünde oluyo tabi tedbirli olmak lazımyerimsenibengurbetcim kolayca çıkarır inş. dişini bebiş.
ya canım salatalığı koparmıyomu damağıyla. bizimki nerdeyse parmağımı koparcak kaydirigubbakcemile3
kızımın alttan iki dişi geliyo.:sm_cool:
kızımın alttan iki dişi geliyo.:sm_cool:
hadi çabuçak çıkarır inş.:ecrin_bebek:
bizde daha dişle ilgili gelişme yok.kolaylıkla çıkarsınlar inşallah bebeişler dişini Wanna ve Gurbet...