selam guzel kasim anneleriiii...gene hep geriden takip ediyorum sizi..olsun buda guzel..biz iyiyiz her zamanki kosturmacaya devam..efe kacar,mircan kovalar mircanida anasi kovalar,kocasi gurultu yapmayinn diye seslenir.. boyleeeee uzar gider bi hayat iste..bir kac gunden beri havalar guzel ama hic disari cikasim yok cocuklarda bunaldi ama bi gayret edipte cikamiyorum bazen boyle donup kalasim geliyor hic bisey yapmayim kimse olmasin keyif catayim uyuyayim,ama hayalden ibaret ...
sekercik cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versin bebisinede sanada...tatilin sonu olmasada basi ortasi guzel gecmis sevindim senin adina oglusuna bol bol vakit ayirmissindir ne guzel..bu arada bu mide bulantilari neye delalet acaba?? yoksa,yoksa acaba ikincimi geliyo
nurancim sanada gecmis olsun canim ins ates dusmustur nartanin...sen iyi oldun mu usutmustun bi ara..aman dikkat et dogumda yaklasti guclu olman lazim..nolur nolmaz sen cantani hazir tut..ben aylar oncesinden hazirlamistim :90: sezeryani senmi tercih etmistin nartanda?
deryacigim sen ne yaptin? cagan iyi oldumu mizmiz mi yoksa..ben taaa mircanda asi olmustum bi daha olmadim hic..burdada kimse bisey soylemedi dicem ama simdi hatirladim efeyi dogurdugumda banada bi igne vurmuslardi kolumdan ama neydi bilmiyorum valla..esimde yanimda yoktu soramadim..
nagihan kis cayi yapmisss sebneminde cani istemisss

afiyet bal seker saglik sihhat olsun ins.. bebisine bende deniyim ailecek iceriz..portakali suyunumu katiyosun kabuklumu atiyosun tarif reca etsek,telif hakki felan istemessin umarim
kilo boy bende merak ediyorum ama taaa nisanda asimiz..