günaydın kızlar
nurancım maşallahın var süper anne
meralcim valla onların aklı defter gibi hiçbirşeyi unutmuyolar
haftasonum yorucuydu carrefourdan 2 kutu bez ve 13 tane pampersin ıslak mendilinden aldık inş bunlar bitene kadar eymen çiş der
sonra eşim acıktım bişeyler yiyelim dedi oturduğuma pişman oldum eymen hiç durmadı yere inip koşacakmış ayy dedim milletin cocukları kuzu gibi arabalarında oturuyo eşimde diyo ki ne yapsın çocuk bir hafta evde olunca haftasonu çıldırıyo
neyse pazarda sevgili annemin elalem ne der ben o plastiği almam diyerek aldığı devasa beşiği kolileyip kaldırdık evde kocaman bir yer açıldı eymen için süper oldu tabi banada bir sürü iş çıktı çok yoruldum çokkkk eymenin hızına ve enerjisine yetişemiyoruz 23:30da uyudu delirtti bizi anladım ki ya iş yapmıcaksın evi pislik götürecek yada yapacaksın bu seferde çocuğunla zaman geçiremeyeceksin
daha önümde bütün evin boyası var
bu arada kayınpeder plan yapmış haftaya köye gidiyomuşuz eymene kurban kescekmiş sağ olsunda sanki ondan isteyen var ya o yapıyo karısı kızı sonra laf yapıyo işte para yokta falan filan anlayın işte yapma kardeşim ne yapılacaksa ben yaparım yada karını kızını sustur dicem ama adam duymuyoki söyleneni ben duyuyorum bide biz ne zaman köye gitsek görümcek kavga çıkarır hadi hayırlısı
sizde gelin kavga gürültü et yeriz
nurancım maşallahın var süper anne
meralcim valla onların aklı defter gibi hiçbirşeyi unutmuyolar
haftasonum yorucuydu carrefourdan 2 kutu bez ve 13 tane pampersin ıslak mendilinden aldık inş bunlar bitene kadar eymen çiş der
bu arada kayınpeder plan yapmış haftaya köye gidiyomuşuz eymene kurban kescekmiş sağ olsunda sanki ondan isteyen var ya o yapıyo karısı kızı sonra laf yapıyo işte para yokta falan filan anlayın işte yapma kardeşim ne yapılacaksa ben yaparım yada karını kızını sustur dicem ama adam duymuyoki söyleneni ben duyuyorum bide biz ne zaman köye gitsek görümcek kavga çıkarır hadi hayırlısı
sizde gelin kavga gürültü et yeriz