selam kızlar.. uzun zamandır yazamıyorum ama sizi hep takipteyim.. :))
kızlar bişey soracağım. Dün gece ilk kez oğlumu ayrı odada yatırdım ama içim rahat değil acaba daha erken mi? herkes kendini bilmeden ayır yoksa zor olur diyo ama ben kararsızım zaten çalışıyorum geceleri sarılıp uyuyorduk ama herşey onun sağlıklı gelişimi için ya iyimi yaptım kötümü? bir akıl verin bana..
he birde oğlum şu anda çalıştığım iş yerinin üst katında evde bakıcıda, istediğim zaman görüyorum emziriyorum tam çok güzel alıştık derken bakıcı menopoza giriyorum artık ağır geliyo diyerek oğluma bakamayacağını söyledi çocuğumun psikolojsi bozulmasın diye kreş düşündüm ama bu düşüncem doğrumu bilmiyorum. Aslında 3 yaşta kreş düşünüyodum amaTekrar başka bir bakıcıya güvenemem.. Kadınlar kulübünden araştırdım çocuk evde tv başında oturacağına kreş daha iyi olabilir diye düşünüyorum çok karamsarım ya..
Kreşte bana yakın istediğim zaman gideceğim hem arkadaş edinmiş olacak hemde parkta bahçede enerjisini atmış olacak şimdi akşama kadar bakıcıyla evde bakıcı dışarı çıkarmıyor bana yakın olduğu ve güvendiğim için kabul etmiştim doğrusu ne bende bilmiyorum yardım edin arkadaşlar.. bide bizim sıpa baya sosyal akşama kadar camdan dışarı bakıyo cik cik miyav deyip duruyo üzülmüyorum değil cumartesi pazar dışardayız ama ne kadar yeter ki? yardım kızlaaaaarr![]()
canım bu konuda hiç bir tecrubem yok.keşke deam edebilseymış bakıcınız zor bir sureç sizi beklıyor,allah yardımcınız olsun..