kizlar kaynana sorunlari hic bitmez ben de bir ara yasamsitm hatta hamistim ve kocamla aramda buyuk mesafeler olmustu ve buradaki arkadaslar bana cok destek olmuslardi ben de hic politik olmayi basaramam icimde ne varsa illa soyleyecegim yoksa icim rahat etmiyor ama iyi etmisim simdi aramiz mesafeli ozel gunler haric aramam sormam ama bu yaz gelecekmis torun gelmeye ama az kalir allahtan tek tesellim o bu kadar dusuncesiz bir kadini sevemiyorum iste benim dezavantajim annem babam cocuklari icin asiri fedakarlardir o yuzden kadinda da goremeyince cildiriyorum tabi amannnn kocamin hatiri icin katlanacagiz artik kizlar.....
aytesin gazi vardi bir sure agladi nartan a kulkedisini anlatarak uyuttum bugun yine tuvaletine cisini yapti muzik caldi sevindik alkisladik ve oyle bezsiz biraktik sen gel odanin ortasina comel cisini yap iste yavas yavas sanirim

kizlarr oglum 10 a kadar saymayi biliyor pek ogretmek icin de caba sarfetmedim sasirdim

masallahhh..
meralcigim bu adimadim kitaplarindaki aktiviteleri biz genelde yapmis yada ogretmis oluyoruz pek te ilgimi cekmiyor benim devami da varmis ama almayi desunmuyorum sen alacak misin?