aaa seni kızar sanmıştımhadi hepimiz için hayırlısı olsun
kızmadığımı kim söylediiikiiii

bende ikinci mikinci yok dedim niye aldık seni dedi bende çocuk doğurmam için aldıysanız artık çok geç dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa seni kızar sanmıştımhadi hepimiz için hayırlısı olsun
valla deryacım seni çok iyi anlıyorum insan yanında olduğu halde eşini o eski günleri özlüyo sorumsuzca gezip tozmayı eğlenmeyi ama malesef buna ne vakit var nede enerji
eşimde bunun için tatile giderken eymeni bırakalım 5 gün ikinci balayı yaşayalım ben seni özlüyorum diyohaklı adam bazen öyle oluyo ki zamansızlıktan evdeki gerilim artıyo
ama ben halen karar veremedim eymene kıyamıyorum düşündükçe burnumun direği sızlıyo :2:
ohhh git valla sizde desarj olursunuz :)
bende kızım olsun istiyorum zaten 2012 mart nisan gibi hamilelik düşünüyodum çin takvimine baktım bu iki ayda kalırsam kız gözüküyoşaka bir yana Rabbim İnş birde kız annesi yapar bizleri şeboyu seni,beni,nuranı
1: öldürecek beni) esini,serabı oğlu olan herkesi mineeeee sanada bir paşa lazım
![]()
bende bir kızım olsun istiyorum ama bunun hazır 2 yaşında olmuş olanı yok mu :76:
bende bir kızım olsun istiyorum ama bunun hazır 2 yaşında olmuş olanı yok mu :76:
dimi ama ne güzel olurduahh canımm keşke olsaa o zamn hemen alıyım derimmm![]()
varsa bende alayım ama 2 yaş sendromunuda atlatmış olursa tercihimdir![]()
ne kadar korkaksiniz kizlar yaaa hic yakistiramadim size hazir iki yas bebegi :))) bunun hamileligi varrr asermesi varrr emzirmesi varrr gece uykusuzlugu varr bebegin ingasi ihihihihiii lari varrr emzirirken parmagini tutup birakmamasi gozlerinin icine icine bakmasi varrr varda var yahuuu hep kotu yonleri dusunuyorsunuz gozunuz korkuyor bakin bana ben hic korkuyomuyum aaaaa gene olsa gene yaparimmm... deliyim ben deliyim deliyimmmmm :)))) hadi kizlar cumbur cemaat hazirliklara baslayinda alem bide bizden kizceler gorsunnnn (kizcesi olanlardanda aslanlar gorsunn )
canim bende birkac ay once sunnet ettirdim oglusu kucuk olduklari icin genel anestezi altinda yapiliyor allah korusun cirpinsa yanlis kesseler ne olacak birde uzerine yasayacagi korku var. Bence genel anesteziyle yaptir fazla narkoz vermiyorlar zaten benim oglum ameliyathanede 15 dk kaldi ve ciktiginda neredeyse tamamen ayilmisti. Bence o korkuyu yasatma oglusuna mis gibi uyusun uyansingünaydın arkadaşlar.. hepinize hayırlı haftalar diliyorum cuma yada cumartesi oğuzu sünnet ettircem ama daha hastane bulamadım ya hepsi genel anestezi diyo ama ben istemiyorum neden bu abartı onuda anlamıyorum eskiden berberlerin yaptığı işi şimdi böyle neden büyütüyolar yaa oof offf hastane araştırıyorum bulacağım inş.![]()
ne kadar korkaksiniz kizlar yaaa hic yakistiramadim size hazir iki yas bebegi :))) bunun hamileligi varrr asermesi varrr emzirmesi varrr gece uykusuzlugu varr bebegin ingasi ihihihihiii lari varrr emzirirken parmagini tutup birakmamasi gozlerinin icine icine bakmasi varrr varda var yahuuu hep kotu yonleri dusunuyorsunuz gozunuz korkuyor bakin bana ben hic korkuyomuyum aaaaa gene olsa gene yaparimmm... deliyim ben deliyim deliyimmmmm :)))) hadi kizlar cumbur cemaat hazirliklara baslayinda alem bide bizden kizceler gorsunnnn (kizcesi olanlardanda aslanlar gorsunn )
selam kizlar gecmisi okuyamadim bile yazip kacacagim kocam geldi arti aytes ayni aytes o yuzden affola simdiden....
bizi merak edenler icin iyi olmaya calisiyoruz nartan i cok sik denize goturmeye baslamistim iyi olur diye ama cocugumda gunes allerjisi cikti butun vucudu puturuk puturuk oldu gecer diye bekledim ama gecmedi doktor a gitik iki krem bir surup verdi ilac vermeyi sevmiyorum kullanmak istemiyorum dedim ya daha kotu olursa napacaksin daha agir ilaclarf vermek zorunda kalabilirsin deyince korktum verdim isallah iyi gelir ve gunese cikma saatimiz 17.00 oldu o saatte de bizim konyaalti plajlari fena dalgali oluyor kafandan yukarda dalgalar yuzme ogrenmek icin hic uygun degil oyle...... haaa bu arada kolluklarla denizde kalmaya calisan bir su kaplumbagam var da o bakimdan deniz dumduz olsa super olurdu napalim.... sabah erken uyanabilsem gotursen 10 a kadar o da olur ama gece o kadar uykusuz ben hic enerjik olamiuorum....
ben de sallan yuvarlan gidiyorum iste uykusuz halsiz... yarin aytes in kontrolu var bakalim o bidik ne alemdeymis biraz burnu tikali sicaklar klima normaldir tabi buna da sukur.....
yine girmeye sizi okumaya calisirim ama cok zor oluyor artik bir kosturmadir gidiyor ortada birsey yok sadece buyumeye calisan cocuklar amaaaannn saglikli olsunlar da kosturalim buyusunler hayirlisiyla ...
cooookkk opuldunuz
canim bende birkac ay once sunnet ettirdim oglusu kucuk olduklari icin genel anestezi altinda yapiliyor allah korusun cirpinsa yanlis kesseler ne olacak birde uzerine yasayacagi korku var. Bence genel anesteziyle yaptir fazla narkoz vermiyorlar zaten benim oglum ameliyathanede 15 dk kaldi ve ciktiginda neredeyse tamamen ayilmisti. Bence o korkuyu yasatma oglusuna mis gibi uyusun uyansin
selam kizlar gecmisi okuyamadim bile yazip kacacagim kocam geldi arti aytes ayni aytes o yuzden affola simdiden....
bizi merak edenler icin iyi olmaya calisiyoruz nartan i cok sik denize goturmeye baslamistim iyi olur diye ama cocugumda gunes allerjisi cikti butun vucudu puturuk puturuk oldu gecer diye bekledim ama gecmedi doktor a gitik iki krem bir surup verdi ilac vermeyi sevmiyorum kullanmak istemiyorum dedim ya daha kotu olursa napacaksin daha agir ilaclarf vermek zorunda kalabilirsin deyince korktum verdim isallah iyi gelir ve gunese cikma saatimiz 17.00 oldu o saatte de bizim konyaalti plajlari fena dalgali oluyor kafandan yukarda dalgalar yuzme ogrenmek icin hic uygun degil oyle...... haaa bu arada kolluklarla denizde kalmaya calisan bir su kaplumbagam var da o bakimdan deniz dumduz olsa super olurdu napalim.... sabah erken uyanabilsem gotursen 10 a kadar o da olur ama gece o kadar uykusuz ben hic enerjik olamiuorum....
ben de sallan yuvarlan gidiyorum iste uykusuz halsiz... yarin aytes in kontrolu var bakalim o bidik ne alemdeymis biraz burnu tikali sicaklar klima normaldir tabi buna da sukur.....
yine girmeye sizi okumaya calisirim ama cok zor oluyor artik bir kosturmadir gidiyor ortada birsey yok sadece buyumeye calisan cocuklar amaaaannn saglikli olsunlar da kosturalim buyusunler hayirlisiyla ...
cooookkk opuldunuz
günaydınnnn
şebocum eymen paşamın hamileliği ve bebekliği gibi olur inş 10 aylık olana kadar çok kolay bir bebekti gaz sancıları tuzu biberiydi tabi hayırlısı inş
dün eşim aradı iyi haber tatil 9 gün oldu şimdi kötü bir haber vericem dedi neymiş dedi eymen krem olan koltukların krem kolçaklarını bir güzel tükenmezle çizmiş harita gibi hemde 4 tanesinideannem silmiş ama çıkmamış
kapıdan girdim babamın tepkisi aynen :
- eğer çocuğa bişey dersen şu dk giderim :) çünkü sabahtan babam arıcam anneni sölicem diyince 1 saat ağlamış ne yaptında bu çocuk bu kadar korkuyo diyolar yaaa dedim ne korkar ya olsa olsa hatasını biliyodur
eymen şu ara çok zor bir çocuk 1 dk oturtmuyor anne gel anne gel evde birileri olunca huyu suyu değişiyor off offf
günaydın herkese nasılsınız ben çok yorgunum migrenimde tutu of başım çok agrıyo iki üç gündür mustafa geç uyup erken kalkıyo benim tüm düzenimi alt üst etdi gece uykusunda çok agladı acaba neden bi türlü anlayamadık sürekli agzını açıp dişini gösterip anna acıyo diyo bakıyorum görünürde bişe yok kızlar sizin cocuklar ikinci azılarını çıkardılarmı? olmasa yarın dr götürecem bakalım mustafa eve misafir gelince kendi başına okadar güzel oynuyoki misafir çok seviyo onlar gidince de çok mızmızlanıyo dün gece eşimin iş arkadaşları ve eşleri geldi ilkez tanıştım hepsi cok iyi insanlarmış genel olarak çok iyiydi
canım ben genel anesteziden yana değilim sen iyi cesaret etmişsin..bide teyzemin torunu sünnet oldu geçen sene onu lokalle yaptılar elleri kolları kelepçeyle bağlanmıştı oynamasın diye ve çok memnun kalmışlardı aslında orayla konussam bende biraz uzak bize ama çağanın sağlığı için giderimm .senin paşa nasıl canım ?sen nasılsın?