2009 Kasm Anneleri

sağol canım seninde bayramın mübarek olsunn ..hadi bakalım hayırlısı herkes bi yerlere gidiyo bayramda ben evdeyim topiği yalnız bırakmam kimse olmasa bile kendim yazar kendim cvp veriririm:1::1::1::1:

yerim ben seniiii yaaa çok şekersinnn arada girmeye calışırım seni yanlız bırakmam merak etme

bend evde ve yalnızım eşim bayram boyunca çalişyo of

esincim eşimin kendi haftalık izni denk gelirse bayramda izin kullanabiliyo yoksa özellikle bayram izni yok bu bayramdada öyel eşim çarşambaları izinli öyle denk geldi kalan günlerdede çalışıyo zaten

kızlarr akşama arkadasları davet etmiştim yemeğe menümü yazayım nasıl olmuş yorumlayın sizde
tavuk suyuna tel şehriye çorbası
arpa şehriyeli pirinç pilavı
pilavın üzerine tavuk kızartması
fırında kıymalı patates oturtması
karışık salata
havuç tarator
ezme
üzüm,kavun,kola en son tatlı olarakta kakaolu puding yaptım

ne oldu esincim hayırdır?

ya dengesiz bi üst komşum var canımı sıktı 2 tane cocu var benim oglanı yeniuyutum bunlar arkadaşlarınıda getirmiş gürültüden durulmuyo büyük ogluna eşim bak bu odada mustafa uyuyo dedi ama iyice gürültüyü artırdılar ben cıktım bakın başka yerde oynayın bu odada cocuk uyuyo diye kadın kapıya cıkmadı ogluda suratım kapıyı carptı ama akşam eşine söylüyecem ben tüm iyi niyetimle gürültü yapmayın demedim bu odada cocuk uyuyo başka odalarda oynayın dedim

ya dengesiz bi üst komşum var canımı sıktı 2 tane cocu var benim oglanı yeniuyutum bunlar arkadaşlarınıda getirmiş gürültüden durulmuyo büyük ogluna eşim bak bu odada mustafa uyuyo dedi ama iyice gürültüyü artırdılar ben cıktım bakın başka yerde oynayın bu odada cocuk uyuyo diye kadın kapıya cıkmadı ogluda suratım kapıyı carptı ama akşam eşine söylüyecem ben tüm iyi niyetimle gürültü yapmayın demedim bu odada cocuk uyuyo başka odalarda oynayın dedim

ayy esincim o komşulardan bizim binadada var kör şeytan bi tane çakacan şuna diyoo evet bide çocuk uyuyunca yapıyolar ve hiç umursamıyolar ama se sinirlenme canım sakin ol

ayy esincim o komşulardan bizim binadada var kör şeytan bi tane çakacan şuna diyoo evet bide çocuk uyuyunca yapıyolar ve hiç umursamıyolar ama se sinirlenme canım sakin ol

ya 3 yıl oldu artık dayanacakgüçüm kalmadı ben medeni bi şekilde konuşarak çözmek istedim amanerde

nagihan oyle bir foto ceksene eymenin ne tatlidir kim bilir.... simdiden iyi tatiller oglusunla yapisik ikiz bol bol vakit gecirin seyahatinizde iyi gecer isallh canim... opuyorum sizi...

derya kuzusuuu menu super daha nolsun... guzel bir aksam gecirin canim...

bugun butun gun evvvv kocam arabaya cam filmi koltuk koruma motor koruma yaptiracakti ha bir de nartan in araba koltugunu aytes e verip nartan a yenisini almak gerekiyordu simdi ikisi yanyana oturacak allah muhafaza biraz daha buyunce birbirlerinin gozlerini oymasalar:19:....

aytes yine butun gun uyumyarak bir gunu daha rekorla tamamliyor.... keyfi de fena degil sasiyorum uykusuz nasil yasiyor bu cocuk:52:

nagihan oyle bir foto ceksene eymenin ne tatlidir kim bilir.... simdiden iyi tatiller oglusunla yapisik ikiz bol bol vakit gecirin seyahatinizde iyi gecer isallh canim... opuyorum sizi...

derya kuzusuuu menu super daha nolsun... guzel bir aksam gecirin canim...

sağol canım benim çağanı uyutabilirsek monopoly oyunuycaz ama çok yoruldum ya hem çağan hem yemek hazırlamak çok zorrr

bugun butun gun evvvv kocam arabaya cam filmi koltuk koruma motor koruma yaptiracakti ha bir de nartan in araba koltugunu aytes e verip nartan a yenisini almak gerekiyordu simdi ikisi yanyana oturacak allah muhafaza biraz daha buyunce birbirlerinin gozlerini oymasalar:19:....

aytes yine butun gun uyumyarak bir gunu daha rekorla tamamliyor.... keyfi de fena degil sasiyorum uykusuz nasil yasiyor bu cocuk:52:

ayy çağan olsa şimdi gözünü oyduydu ama inş nartan bişey yapmazzz..aytesde maşallah yani insan der annem çok yoruldu ben yatayımda annemde dinlensin yada abimle ilgilensin diye yaramaz aytes seniii:emir_bebek:

iyi geceler kızlar epeydir giremiyordum anca nasip oldu daha doğrusu kısaca bakıp kaçıyodum yazmaya fırsat olmadı herkes iidir inş. biz biraz karışık bir dönem yaşadık ondan uzaak kaldım buralrdan sorunlar bitmedi ama aynı hararetini sürdürmüyor hakkımızda hayırlısı vaktim olursa anlatırım uzun çok çünkü bu arada bende şeker çıktı hastaneye gidip duruyoz annemlerdeydim sürekli yatıp birde homini gırtlak yapmamın karşılığı olsa gerek ramazan harika İftar deRKEN son dönemde zor olanı başarmışım dahiliyeci 1 doz insülin desede kAadın doğumcum dikkat etmemi az kaldığını gerek olmadığını söyledi zateen kullanmak istemiyodum kullanmıcam sürekli şekerimi ölçüyoruu m tokluk şekeri iiken açlık sınırdan yüksek çıkıyor diyetisyene de gittim resmen açım bu dönemde bana yapılırmı hele şekeri tamamen kesmek beni bozdu meyveyi bile ekşi olanını yiyorum ne kadar tatlı şeyler tüketiyomuşumda haberim yokmuş bende böle canlar beni özledinizmi bu arada hımmm:23::23:

uffff son uc gundur cok yorucu ve kosusturmaca gecti.. dun okulda randevum vardi oraya kostur ordayken arkadasim aradi eltisiyle kavga etmisler polis molis gelmis morali bozuk isin bitince gel dedi oraya gittim aksam gec geldim eve yorgundum hemen yattim. okulu hallettik 6 eylulde artik okullu olacagim. bugunde sosyal dedikleri bir yer var orda randevum vardi ama sorunlu gecti sinirlerine hakim olamayan esim adamla nerdeyse kavga edecekken zor zaptettim.simdi bu devlet benim gibi dil bilmiyen ve yeni gelenlere ucretsiz kurs veriyor hatta ustune para veriyor yol parasi kres parasi vede haftalik masraf harcligi ama bunuda uygun bulduklarina veriyor.. esimde dediki madem boyle bir firsat var bizde faydalanalim. bugunku randevumuz bunun icindi.. muracat ederken hamile oldugumuda yazmisti esim. ayyy adam illaki dr raporu istiyor neymis okula gitmesinde engel yoktur diye esimde diyorki esim hamile hasta degilki yok diyo ne bileyim ben uc ay gidip birakmayacagini sonra ben bosa para vermis olucam diyo.. niye fransizca ogrenmek istiyor ne gerek var demezmi salak adam esim artik zivanadan cikmak uzere adama sert konusmaya basladikca adamda sacma sorularini dahada sacmalatiyo seninle konusmak icin kendi isini kendi yapmasi icin ogrenmesi lazim fransiozcayi diyor esim bende dedimki adama soyle benim oglum seneye okula baslicak benim onun dersleriyle ilgilenmem icin dil ogrenmem lazim ve tek firsatim bu hamileleik zamani. eger okula gitmessem bir sene boyle kayip bir senede dogum sonrasi kayip iki senem kaybolacak ve cocuk okula baslicak bu sene gitmem lazim de. esim tercume etti guzel guzel anlatti yokkk adam nuh diyo peygember demiyo derilicem.. dr randevum ayin 12 okul 6 da basliyo adam rapor getirmezsen para kagidini vermem diyor napicami sasirdim. esimde dedi sen hic uzulme gene ayin altisinda okula gidersin sen parasini cebimizden oderiz raporuda alinda ben hallederim dedi. ya bide sosyal gonderirse beni hem kurus para odemiyoruz hemde sabah 8 aksam 4 arasi olucak yani zmaan cogaliyo obur turlu 8 oglen 1 azcik bisey ben tam gun gideyim cabuk ogreneyim istedim o yuden sosyalin gondermesi benim daha cok isime geliyo paradan cok zaman muhim ( ehh fazla para gozde cikarmaz hani :))

esim gitti ben eve dondum arkadasimi aradim anlattim oda dedi hadi gel benim dr gotureyim seni belki rapor aliriz hemen ciktim yola ama dr bebegin cok kucuk oldugunu prensip geregi uc aydan kucuk muane yapmadigini soyledi anam buraninda boyle sacma biseyi var neymis hamilelik ayi uc ay olacakmis ya kardesim ne sacma bisey bu belki benim hamilelgim tehlikeli belki dusuk riski var cix cix cixxxx insani cileden cikariyor sacam seyler. neyse ordan ciktik baska klinige gittik orda japonmu cinlimi dra anlattik derdimizi saolsun rapor verdi muayne etmedi pransinda jinokoloja yolladi.. simdi pazartesi gunu sosyale gidip adamin gozune sokacagim raporu bide dra alay konusu olduk bu nebicim ajan boyle hamilelik egitime engel degilki niye rapor istiyor diye. amau sefer esimle gitmicem o kendine hakim olamayo sacam sorular karsisinda arkadasimla gitcem.. esime dedim bak biz kadinlar nasilda hallediyoz isimizi oda akilli kadinsin vesselam diye benle kafa buluyo :)) dr takvime bakti dogumun 12 martta olacak dedi..
efeyi krese birakirken cok agliyo ama ben gidince susuyormus. ama durumu cok iyi aksam mutlu aliyorum onu.. mircan ara sira itiraz ediyo ama birakincada ses etmiyo. benim son haberler bunlar. buralara bayram ugramaz pek turklere tatilmis izinmis yok.. ama iste insanlar genede ellerinden geleni yapiyor turk geleneklerimizi unutmamaya calsiiyoruz.... biraz buruk biraz degisik geciyor burda bayram seyran hele bide sevdiklerimiz yanimizda yakinimizda yokken.. neyse duygusala baglamayalim olayi :)) kk ya sanki bayram erkek mi gelmis ne herkez hemen bayramlasmis ee bende bunu bozmayim garii

herkezin bayrami en sevdikleriyle birlikte en mutlu gunu olsun, hersey gonlunuzce olsun ve bayraminiz mubarek olsun....

iyi geceler kızlar epeydir giremiyordum anca nasip oldu daha doğrusu kısaca bakıp kaçıyodum yazmaya fırsat olmadı herkes iidir inş. biz biraz karışık bir dönem yaşadık ondan uzaak kaldım buralrdan sorunlar bitmedi ama aynı hararetini sürdürmüyor hakkımızda hayırlısı vaktim olursa anlatırım uzun çok çünkü bu arada bende şeker çıktı hastaneye gidip duruyoz annemlerdeydim sürekli yatıp birde homini gırtlak yapmamın karşılığı olsa gerek ramazan harika İftar deRKEN son dönemde zor olanı başarmışım dahiliyeci 1 doz insülin desede kAadın doğumcum dikkat etmemi az kaldığını gerek olmadığını söyledi zateen kullanmak istemiyodum kullanmıcam sürekli şekerimi ölçüyoruu m tokluk şekeri iiken açlık sınırdan yüksek çıkıyor diyetisyene de gittim resmen açım bu dönemde bana yapılırmı hele şekeri tamamen kesmek beni bozdu meyveyi bile ekşi olanını yiyorum ne kadar tatlı şeyler tüketiyomuşumda haberim yokmuş bende böle canlar beni özledinizmi bu arada hımmm:23::23:

ahh canim yaa ne kadar merak ettik seni acaba ters biseymi oldu diye.. neyse azcik sorunlu olsada iyisin cok sukur.. kendin ve bebegin icin sagligina cok dikkat et.. yat dinlen az ama oz ye.. en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyoruzzz.. bu arada cimcime nasil onuda bi ara yaz.. allaha emanet olun

Back
X