kızlarrr çatlıyorumm sinirdenn bıktım artık ölmek istiyorumm bu yük ağır geliyoo bana çağana bakamıyorum bile strestenn..bugün gece çağan pek uyumadı sayılır ağladı durdu anlamadım nedenn neyse dün plan yapmıştıkk sabah erken kalkıp kayınbabamın mezarlığına gidecektik ordanda eve gelip gideceğimiz yerlerin planını yapacaktık ama ne yalan söyleyeyim ben kimseye gitmek istemiyordum çünkü ben herkesi sayıp giderken biz ise kimsenin umrunda değildikk neyse mezarlığa çağan gece uyumadığı için geç gittk gelirken çağan uyudu diye sevinirken eve gelince uyandı ve bu saat oldu hala uyumadıı taaa geçen haftadan annemlerle pikniğe gitmeyi düşünüyoduk bugünn tamam dedikk biz eşimle bi ananemleri ziyaret edelim öyle gidelim derken eşim kardeşim gelecek dedi eyvallah dedikk ananemlerde fazla kalmadık eve gelirkende tavukları filan adlık eşim annesine anne biz 10 dkkaya kadar evdeyiz sonra dışarı çıkıcaz dedi tamam dedi ben eve gelince hemen hazırladımki zaman kaybetmeyelim diye bu sırada saat 4,30 bekle ALLAH bekle yok gelmiyolarr bide eşim aradıki yemek yiycezz nese tamam dedikk saat 6 oldu hala yok dedimm ya bi ara saat kaç olduu benimde işim gücüm var o sırada biz tartışıyoruzz geldiler ve ben çok kötüyüm yatak odasında ağlıyorum suratım kıpkırmızı çıktım sadece hoşgeldiniz dedimm çağana çorba içirdimm kalktım dolma ve tatlı bide içecek koydum ama çok kötüyüm hiçbirisiyle konusmuyorumm hiç bişey yemediler hadi gidelim dediler eşim geldi senin ailende bitti dedii ya kızlarr kızı ve damadı geleck diye yemekler hazırlanıyo bi hürmet bana gelince hiç bişey yok ama suçlusu benimm geçen kızı ve damadı gelecek diye pide yaptırılıyo gözümün önünde götürüyolar al ye demiyolar sonra gece 11.30 olmuşş pide kalmışş ee oğlum pide yermisinn suçlusu yine ben bıktım artık bıktımm ölmeliyimm olmuyo artıkk bu defa tamamen t
kendimm eşimle anlaşamıyoruzz onlarıı çok tutuyoo ve beni hiçe sayıyoo onları haklı beni haksız görüyoo onlara bişey demiyo diyemiyo küsecekler diye ama bana glince biterse bitsinn onlar var benim için diyoo şu andada çağanı aldı ve gittii annemler arayıp duruyo gitmiycezmi diye ve herşey hazırlandı sadece gidecektikk ama ben evde tekimm ve elim çağanı aldı arabayla geziyolarr istemiyorum hayattan bi beklentim yok artıkk diyorumya ölmeliyim çekmemeliyim bu hayatıı
ah canim benim yaaaa daha sabah konusuyorduk hersey guzel diye nasilda hemen nazara geliyorsun tatlim yaaa.. o sacma dusunceleri aklindan cikar hemen... oyle pes etmek mucadele etmemek zayiflarin isi sen iradesiz misin ki boyle seyler dusunuyorsun... hepimiz yasiyoruz boyle seyler sadece sen degilki erkeklerin denge sorunu var iste iyi koruyamiyolar es ve ailesinin yerini. sabret canim senin kiymetini anlar oda ama zamanla hemen olmuyo iste pat diye onun yasayip gormesi lazim... caganda nasil etkileniyor boyle kavgalardan tahmin ediyorum gecer insallah sabret deryacigim.