2009 Kasm Anneleri

cnm güle güle kullansınlar inş iyi günlerde bende eymeni avmeye götürdüğümde arabalı yatağın önünden zor aldım ama kararlıyım yerlere yatıp ağlayana kadar almıcam oda :37:

zeynepcim minik kuzunu sağlıcakla büyüt Rabbim bolca sabır versin sana şu günlerde en lazım şeyi diliyorum :52:
kızlar eymenle nete falan giremiyorum sadece son sayfayı okuyabildim kusura bakmayın 9 gün annemlerde ve bir hafta tatilde geçmeyen günler kendi evimizde su gibi aktı pazartesi işbaşı artık bolca yazarım :40:

nagiscigim sanirim ben de 6 ay sonra gibi o arabali yataklardan almak zorunda kalirim cunku yatagi bana baya kucuk gibi gorunuyor 65 e 130 ama bakaklim eminim
butun erkek yavrulari o yatagi cok sever cunku gercekten cok guzeller bir de degisik cok modeli cikmis annesi de eymen e alir yakinda kiyamaz degil mi????
hay allahim canim sayili gunler cabuk geciyor degil mi??? biraz zorlanacaksin ilk baslarda ama napacaksin canim ya isler seni bekler...

nagiscigim sanirim ben de 6 ay sonra gibi o arabali yataklardan almak zorunda kalirim cunku yatagi bana baya kucuk gibi gorunuyor 65 e 130 ama bakaklim eminim
butun erkek yavrulari o yatagi cok sever cunku gercekten cok guzeller bir de degisik cok modeli cikmis annesi de eymen e alir yakinda kiyamaz degil mi????
hay allahim canim sayili gunler cabuk geciyor degil mi??? biraz zorlanacaksin ilk baslarda ama napacaksin canim ya isler seni bekler...

ooo şimdiden benim mobilyalara asılan bile var neymiş ben oturma odamı babanneye verecekmişim onlarda bana çocuk odası alacakmış
düşünüyorum aslında cazip geliyo zaten sıkıldım odamdan ama annemler gelincede oturma odasındaki mobilya yatak oluyo bide benim salon antreyle birleşik yani misafir yatsada rahatsız olur er yada geç o oda alınacak ikinci doğana kadar oyalasam canıma minnet :52:

mevzey kaç kilo doğdu bebişinnn çok meraklıyımdır da hehe:)sağlıkla büyüsün inş benim gözüm daha korkuyo yardımcım yok çünkü

mevzey kaç kilo doğdu bebişinnn çok meraklıyımdır da hehe:)sağlıkla büyüsün inş benim gözüm daha korkuyo yardımcım yok çünkü
3150gr 51 cm doğdu canım diabet çıktıya bende yada en azından öle korkuttular 3 hafta boyunca alamadı kilo yavrum başka sebeblerle yaptılarsa allah versin cezallarını bende çok korkuyorum annemlerdeyim en büyük yardımcım canım kardeşim hep yanımda eşimde zaten cemrem tarafından rezervli fırsatı varken hemen yanımda
zeynep cok guldum yaaa kucugun adini da kucuk cemre koyun olsun bitsin degil mi??? ben de yani biz de aytes e surekli nartan diyoruz
yavrum yada cirkin diye seviyoruz adini cirkin zannedecek yavrucum neredeyse...... ben anneme gicik olurdum hepimizin adini
soylerdi birsey soyleyeceginde ben de aynisi oldum valla.....
sorma canım ya nasıl seslencem diye zorlanıyorum kara kızım diyoz bazen küçük cemrede ii fikir kimse ay o neymiş demez kardeşim çok baktı bize gebeliğim boyunca ve şiimdi oda kayla istiyor kırmak istemiyorum ama siz bilirsiniz diyede eklio babam oda neymiş diye çıkışıo bakalım kararım olsa çoktan koyacam ama en büyyük ihtimalle kayla olcak
cnm güle güle kullansınlar inş iyi günlerde bende eymeni avmeye götürdüğümde arabalı yatağın önünden zor aldım ama kararlıyım yerlere yatıp ağlayana kadar almıcam oda :37:

zeynepcim minik kuzunu sağlıcakla büyüt Rabbim bolca sabır versin sana şu günlerde en lazım şeyi diliyorum :52:
kızlar eymenle nete falan giremiyorum sadece son sayfayı okuyabildim kusura bakmayın 9 gün annemlerde ve bir hafta tatilde geçmeyen günler kendi evimizde su gibi aktı pazartesi işbaşı artık bolca yazarım :40:
sağol canım en çok ona ihtiyacım var zaten
zeyneppp hayirli olsun canim minik kizin ayyyy nasildir simdi kipkirmizi sis ama gun gectikce duzelir guzellesir ahhh canim gule gule buyut... cemre ne yapti bu arada kucaginiza alabiliyor musunuz////???? sutun 1-2 gune gelir biliyorsun bir damla dahi olsa yetiyor ya.... himmm sen zaten biliyorsun tecrubeli anne ama valla benimde unuttugum seyler olmustuuuu
yine yaz en cokta cemreden incileri merak edeiyorum

doğduğunda pürüzsüzdü sonra kırmızılaştı dok normal dedi göbeği düşmedende yıkayamazmışız belki geçerdi diyom cermre böle olmamıştı ama hiç bişi yoktu aman sorun değil geçsinde güzelliğini bozmasın kızımın sağol canım..alıyorum kucağıma ben canım bbaba almıo yani onun yanında kimse almıo üzerine atlamak istiyo kayşe diye(kardeş)dün karnımı seviyo anne kayşe gittiii diyo böle meraklı meraklı kucağını gösterip koy koy bebekarabasınndan bebeğini alıp kayşeyi koy koy diyo cici diye kafaya donk diye vurdu 1 kaç kere zor aldık sevmek istiyor ama galiba oyuncak zannediyor yaptıklarını taklit ediyor vermeyince acı acı ağlıo bizde pis kızım o boş ver diye kandırmaya çalışıoz 2 günde o kadar dillenmişki ben söylediğimde resmen kaydetmiş gelince süpriz yapıp duruyor ay onu nerden duydu yerinde kullanıo bide kelimeleri şaşırıp kaldık akıllanmış bıdığım ama fırsat buldukça hop kayşanın yanına kayşasıda sesten çok etkilenio hemen uyanıo işim var yani ..hastaneye doğumdan sonra getirdi eşim onu gösterdik ay bir bakışı var şaşkın görmelisiniz el çırpmaya öpücük atmaya kayşe demeye başladı tabi dokunmakta çok sevindi eve gelince yaptıklarını anlatıyomuş bende de serum görünce bana pek yaklamadı anneye tak tak yapmışlar diyomuş işte böle canım cmre beni çokzorlayacak allahım azcık akıllansında 2siyle yanlız kalma fikri beni çok korkutyo
bircan canim bizim de allerji zannetti bir doktor birsuru ilac krem sonra iyi bir doktora gittik kendi doktorumuzun tavsiye ettigi sadece ter bezleri tam acik degilmis vucut yaglandikca ter bezleri calisacakdedi simdi bir krem suruyoruz suratina da bepanten hala puturuk devam ama bu sekilde ilacsiz kortizonsuz gec iyilesicek ama kortizondan sa boyle yavas yavas gecsin raziyim valla

buraya kis zor gelecek hala cok sicakkkk ama bekliyoruz meralcigim bu arada bilg yapilmis demek yazdigina gore....

canim sorma benim de artik cinlerim tepeme oyle bir cikiyor ki iyi bir pataklamak benin de aklima geliyor ama anlamaz ki gecen elimi birakip yola kacti alahtan araba gelmiyordu aldim tuttum elini ve burnunu siktim o sinirle agladi tabbi ben aglayacagima sen agla iste dedim dusunsene halimi korkumu off ya sonra cok uzuldum
ozur diledim okudugum kadariyle oyle cildirince o sadece bir cocuk diyecekmisiz delirmisken nasil olacak bilmiyorum zaten ufak tefek seylere sinirlenen annelerden degiliz
anlayisimiz diz boyu ama nolacak bilmiyorum isallah cabuk atlatirlar....

zeynepcim hayırlı olsun canım.sağlıkla buyut minik kızımızı,benim içinde kokla mıncıkla minnoşu.ohne tatlıdır o şimdi:)))

sağol canım benim nihayet döndün sende walla cemrede yapamadığım herşeyi yapıorum 3. gün altını değiştirmek bile o kadar mutlu ettiki beni cemrede 10. gün zorla iyileşmiştim..walla çok tattlı allahım isteyen herkese nasip etsin inş.

mevzey canım bak ne güzel dhaa çabuk iyileşmişin acaba 2.de dahamı çabuk toparlanılıo anlamadım bende 10günde zor toparlamıştımda sezeryandı...

mevzey canım bak ne güzel dhaa çabuk iyileşmişin acaba 2.de dahamı çabuk toparlanılıo anlamadım bende 10günde zor toparlamıştımda sezeryandı...

canım ben 1.yi diyarbakırda yaptırdım miyomumuda aldılar birde dikiş farkllı idi dedi doktorum uzun sürdüydü doktorumda iidir çok ama bende 10.gün zorla oda kalktımbelden uyuşmada 2 dak sürmüştü, bunu izmit konakta yaptım doktorumu bütün arkadaşlarım önerdi belden uyuşturmalı idi ama uzun sürdü uyuşturmaları bacakalrıma tek tek vurmuş gibilerdi ameliayt 10 dakkaydı 2 dakkada çocuk çıktı o kaadar hızlıydıki yani dedim bittimi allahımın hikmeti sonra doktorumun marifeti inş.bol bol ayetel kürsi tek canımı sıkan doğumdan sonra hemşire karnımı baya bastırdı banada yap dedi içerde bişi kalmasın ne mümkün yapamadım dayanıp 1.de çok kanamam oldu ve piarça geldi bunda gelmedi acaba bişi olurmu diyom çok uzun oldu ama yazmak istedim 2.ler dahamı ii geçer sen karar ver canım

canım ben 1.yi diyarbakırda yaptırdım miyomumuda aldılar birde dikiş farkllı idi dedi doktorum uzun sürdüydü doktorumda iidir çok ama bende 10.gün zorla oda kalktımbelden uyuşmada 2 dak sürmüştü, bunu izmit konakta yaptım doktorumu bütün arkadaşlarım önerdi belden uyuşturmalı idi ama uzun sürdü uyuşturmaları bacakalrıma tek tek vurmuş gibilerdi ameliayt 10 dakkaydı 2 dakkada çocuk çıktı o kaadar hızlıydıki yani dedim bittimi allahımın hikmeti sonra doktorumun marifeti inş.bol bol ayetel kürsi tek canımı sıkan doğumdan sonra hemşire karnımı baya bastırdı banada yap dedi içerde bişi kalmasın ne mümkün yapamadım dayanıp 1.de çok kanamam oldu ve piarça geldi bunda gelmedi acaba bişi olurmu diyom çok uzun oldu ama yazmak istedim 2.ler dahamı ii geçer sen karar ver canım

canım benimde hemşireler gelip gidip karnıma bastırdılar kan çok gelmişti canım çok acımıştı ama bana hiç sende yap demediler 3 4 defa onlar yaptı o kadar benimde doğumum öle çabuktu çocuk hemen çıktı anlamadım bende bişey sonrası çok zor olmuştu epidurali atamadım ve sabah 10 dan akşam 8e kadar yürüyemedim idrarımı yapamadım baş dönmemde berbattı valla tek doğumdan korkuyorum 2.de

kizlar ikinciler cok daha kolay oluyor kendine cabucak geliyorsun ben ilk gun birkac agri kesici oldum sonra istemedim bile nartan da surekli agri kesici vurulmus 3 gunde hqast yatmistim bunda ise 2 gun kaldim hatta 1, gun cikari beni dedim ne yapayim evde bir oglus daha beni bekler bunyeye hemen kendine gel ugrasamam seninle dedim oglusum var o da DINLEDI sagolsun... zaten iki gun hast kaldim oglum 39.5 atesli oldu hatirlarsaniz..... o yuzden hiccc korkmayin ikinciler cok rahat oluyor....

günaydın
geldim işimin başındayım ama ne gelmek çok cnm sıkkın çok
oğlum hergün 9da uyanırken bugün 07:30da hortladı beni bir gördü çığlığı bastı anne çıkar üstümdekileri çıkarcakmışım anne gitmeee bacaklarıma yapışıyo babannesi teşrif edip üst kattan inmez onada ayrı gıcığım sanki saatli personel 8-5 dışında kılını kıpırdatmaz saolsun dolmuşta gelirken gözümün içinde yaşı kaybettim durakta beklerken hala çığlığı geliyodu :14: bir haftadır evdeyim 1-2saat babannesi baksaydı alışırdı şimdi böyle iyi mi oldu off Allahım offf 2. olursa kesin 2 sene ücretsiz alıcam ya :2:

canım ben 1.yi diyarbakırda yaptırdım miyomumuda aldılar birde dikiş farkllı idi dedi doktorum uzun sürdüydü doktorumda iidir çok ama bende 10.gün zorla oda kalktımbelden uyuşmada 2 dak sürmüştü, bunu izmit konakta yaptım doktorumu bütün arkadaşlarım önerdi belden uyuşturmalı idi ama uzun sürdü uyuşturmaları bacakalrıma tek tek vurmuş gibilerdi ameliayt 10 dakkaydı 2 dakkada çocuk çıktı o kaadar hızlıydıki yani dedim bittimi allahımın hikmeti sonra doktorumun marifeti inş.bol bol ayetel kürsi tek canımı sıkan doğumdan sonra hemşire karnımı baya bastırdı banada yap dedi içerde bişi kalmasın ne mümkün yapamadım dayanıp 1.de çok kanamam oldu ve piarça geldi bunda gelmedi acaba bişi olurmu diyom çok uzun oldu ama yazmak istedim 2.ler dahamı ii geçer sen karar ver canım[/QUO

zeynep canım allah analı büyütsün yavrularını allahım hayırlı evlat olmalarını nasip etsinnn:nazar::nazar:sen karnıma bastırdılar diyince sanki karnıma bastılar o acıyı tekrar yaşadım resmen yaaa banda 3 4 kere yaptılar öldüm o zamna valla aklıma gelince başım çok ağırdı yaaaa atlattın bitti valla yaa şaka makaa doğurdundaa :34::34:öpuyorum seni ve kızlarııı hım küçük bizde nesli ilk doğdunda üst kataki arkadaşımın kııznın ismini söylerdik irem ağlıyor irem uynadı diye irem irem diye severdik:1::1::1:sonrada gülerdik sende küççük cemre koyşimdilk 2 ay böyle devam edicek çünküü:1::1:

slm kızlarr nasılsınız ben yine izmirdeyimmm :((

o yüzden sık sık giremiyorummm nesli huysuz herşeye ağlıyor deli ediyor beniii sabır falan kalmadı artık bendee yaaa:(((

bu arada bilenler bilir eşim geçen yıl 3 aylığına rusyaya göreve gitmiştii geçen gün telefon geldi ankaraya 1.5 aylığına kursa gönderiyorlarrr eğer bu kurs olmasaydı 15 günlüğüne bursaya gidicektii ben artık çok sıkıldım yaa sürekli görev sürekli ayrı kalmalar sürekli kaynanamlarda annemlerde kalmaktan sıkıldımmm eşim senide götürcem diyor ankaraya ama neyapıcam ordu evinde 1.5 ay kalınırmı nesliyle bilmiyorummm kafam çok karışık canım çok sıkkın evime gitmek istiyorummm kafa dinlemk istiyorummm:14::14::14:eğer eşim giderse ankaraya 1.5 ay yine görüşemicezzz bu ne yaa bu nebiçim iş

ayyy kimsecikler yoookkkk yineeee ben de sabah kahvemi ancK SIMDI icebiliyorum buna da sukur dun 2011 mart anneleriyle buusmamiz guzel gecti
aytes harici bebekler iyiydi pek aglamadilar gulucukler sactilar bizim huylu aytes te mizmizzzzzz mizzzz kucakta dolasti butun gun arabasina da yatmiyor
daha cok bagiriyor birer cay ictik muhabbet hep bebekler uzerineydi haliyle ama yine de iyi gecti yine bulusacagiz kizlarla....

bu arada ben aytes e yeni bebek arabasi yeni cift gozlu bebek cantasi almak zorunda kaldim bebek arabamiz hep bozuluyordu paraya kiydim iyi birsey
aldim mamas papas ingiltere markasiymis baya guzel ve kaliteli gercekten ama icine yatmazsa ne yapacagiz bilemiyorum...

bir de nartan a 2 yasinda ancak bir oda aldik cilek mobilya baby safari modeli var sonra buyuyen yatagi var iste perdesi halisi falan derken 2.500 tl sonra
1 sene yani bu yatagi aytese nartan a da araba yataklar var ya onlardan almaya karar verdim arabayla cantaya da 1000 tl verdik masraflar baya
artti ama iyiki de almisim diyorum nartan in her donusunde park yatak gicirgicir diye sesler cikariyordu ve sevdi de orman temali gule gule kullanir
isallah saglikla..... park yatagi simdilikte aytese verdik 1 sene kadar da kullanirsa belki daha erken boyle hallettik valla odasini da boyattik
antibakteryel boyayla benim bile cocuk olacagim geldi valla :37:

nurancım ayteste nartanda güle güle kullansınlar arabalarını ve yatak odasını bazen bende diyorum keşke çocuk olsam diye herşey çok güzeller tabi masraflarıda güzel oluyo:1:

o yüzden sık sık giremiyorummm nesli huysuz herşeye ağlıyor deli ediyor beniii sabır falan kalmadı artık bendee yaaa:(((

bu arada bilenler bilir eşim geçen yıl 3 aylığına rusyaya göreve gitmiştii geçen gün telefon geldi ankaraya 1.5 aylığına kursa gönderiyorlarrr eğer bu kurs olmasaydı 15 günlüğüne bursaya gidicektii ben artık çok sıkıldım yaa sürekli görev sürekli ayrı kalmalar sürekli kaynanamlarda annemlerde kalmaktan sıkıldımmm eşim senide götürcem diyor ankaraya ama neyapıcam ordu evinde 1.5 ay kalınırmı nesliyle bilmiyorummm kafam çok karışık canım çok sıkkın evime gitmek istiyorummm kafa dinlemk istiyorummm:14::14::14:eğer eşim giderse ankaraya 1.5 ay yine görüşemicezzz bu ne yaa bu nebiçim iş

slm minecim evet ayrı kalmak çok zor ama bak ben ankaradayım biliyosun buraya gelirsen sık sık görüşürüz

CNM YA SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM eymen 3 aylıktı kendim istedim 1 hafta anneme gitmeyi ilk ve son defa eşimden ayrı kaldım çok zordu çok özledik birbirimizi sanki sevgili gibi her dk msj telefon ordu evinde 1,5 ay zor tatildeyken eymen başta otel odasına bayıldı ama son 2 gün sıkıldı 4 duvar arasında nesliyi zapt etmen zor olabilir

derya düğün nasıldı cnm atlattınızmı

canım ben 1.yi diyarbakırda yaptırdım miyomumuda aldılar birde dikiş farkllı idi dedi doktorum uzun sürdüydü doktorumda iidir çok ama bende 10.gün zorla oda kalktımbelden uyuşmada 2 dak sürmüştü, bunu izmit konakta yaptım doktorumu bütün arkadaşlarım önerdi belden uyuşturmalı idi ama uzun sürdü uyuşturmaları bacakalrıma tek tek vurmuş gibilerdi ameliayt 10 dakkaydı 2 dakkada çocuk çıktı o kaadar hızlıydıki yani dedim bittimi allahımın hikmeti sonra doktorumun marifeti inş.bol bol ayetel kürsi tek canımı sıkan doğumdan sonra hemşire karnımı baya bastırdı banada yap dedi içerde bişi kalmasın ne mümkün yapamadım dayanıp 1.de çok kanamam oldu ve piarça geldi bunda gelmedi acaba bişi olurmu diyom çok uzun oldu ama yazmak istedim 2.ler dahamı ii geçer sen karar ver canım[/QUO

zeynep canım allah analı büyütsün yavrularını allahım hayırlı evlat olmalarını nasip etsinnn:nazar::nazar:sen karnıma bastırdılar diyince sanki karnıma bastılar o acıyı tekrar yaşadım resmen yaaa banda 3 4 kere yaptılar öldüm o zamna valla aklıma gelince başım çok ağırdı yaaaa atlattın bitti valla yaa şaka makaa doğurdundaa :34::34:öpuyorum seni ve kızlarııı hım küçük bizde nesli ilk doğdunda üst kataki arkadaşımın kııznın ismini söylerdik irem ağlıyor irem uynadı diye irem irem diye severdik:1::1::1:sonrada gülerdik sende küççük cemre koyşimdilk 2 ay böyle devam edicek çünküü:1::1:

sağol canım benim cümlemizin evlatları hayırlı olur inş. sende genesiste değilmiydin bana orda yapmadılar karnıma baskı değilmi insan yeniden yaşıyor anlatınca ya eş asker olunca böle oluyor allah yardım etssin canım bana göre değil yapamazdım ayrılığı kafayı yerdim sende denersin ank biraz kalırsın baktın olmuo evine gelirsin kendi evin gibi olmaz asla gerçi ben rahatım şimdi ama eşya koyma bulma konusunda düzen olmuo o sıkıntılı ne diyeyim kolay gelsin sana canım
günaydın
geldim işimin başındayım ama ne gelmek çok cnm sıkkın çok
oğlum hergün 9da uyanırken bugün 07:30da hortladı beni bir gördü çığlığı bastı anne çıkar üstümdekileri çıkarcakmışım anne gitmeee bacaklarıma yapışıyo babannesi teşrif edip üst kattan inmez onada ayrı gıcığım sanki saatli personel 8-5 dışında kılını kıpırdatmaz saolsun dolmuşta gelirken gözümün içinde yaşı kaybettim durakta beklerken hala çığlığı geliyodu :14: bir haftadır evdeyim 1-2saat babannesi baksaydı alışırdı şimdi böyle iyi mi oldu off Allahım offf 2. olursa kesin 2 sene ücretsiz alıcam ya :2:

offff iş deme baana okula gideceğim günler aaklıma geldikçe hemen kafamın üstünü kovalıorum hiç sevmiyorum ya çocuklardan sonra okulu epeyi adapte olmaya çalışıyorum allah yardımcın olsun canım annen olsa derdini söylersin açıkça el işte halbuki ne gelinler var kaynanamı gelinmi belli değil çatır çatır içinde bişi tutmuyor

nurancım bebişlerinin odası hayırlı olssun güle güle kullansınlar park yatak çok ötüyor demi benide sinir ediyor..odalarını boyattım demişsin boyanın markası ne canım bizde arıyorzda herkes bişi diyo anlamadıkları kesin

CNM YA SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM eymen 3 aylıktı kendim istedim 1 hafta anneme gitmeyi ilk ve son defa eşimden ayrı kaldım çok zordu çok özledik birbirimizi sanki sevgili gibi her dk msj telefon ordu evinde 1,5 ay zor tatildeyken eymen başta otel odasına bayıldı ama son 2 gün sıkıldı 4 duvar arasında nesliyi zapt etmen zor olabilir

derya düğün nasıldı cnm atlattınızmı

düğün iyiydi canım arada bi tatsızlık çıksada kavgasız ,gürültüsüz bitti çok şükür foto çektim atabilirsem atarım birazdan

sağol canım benim cümlemizin evlatları hayırlı olur inş. sende genesiste değilmiydin bana orda yapmadılar karnıma baskı değilmi insan yeniden yaşıyor anlatınca ya eş asker olunca böle oluyor allah yardım etssin canım bana göre değil yapamazdım ayrılığı kafayı yerdim sende denersin ank biraz kalırsın baktın olmuo evine gelirsin kendi evin gibi olmaz asla gerçi ben rahatım şimdi ama eşya koyma bulma konusunda düzen olmuo o sıkıntılı ne diyeyim kolay gelsin sana canım

offff iş deme baana okula gideceğim günler aaklıma geldikçe hemen kafamın üstünü kovalıorum hiç sevmiyorum ya çocuklardan sonra okulu epeyi adapte olmaya çalışıyorum allah yardımcın olsun canım annen olsa derdini söylersin açıkça el işte halbuki ne gelinler var kaynanamı gelinmi belli değil çatır çatır içinde bişi tutmuyor

valla zeynepcim ağzımı bir açarsam fena olacak kocamın hatrına susuyorum bu aralar iyice tuhaflaştı dün eşimede söyledim eymenin üstünden bana laf çakıyo yok çok geziyosun yok nerden geliyosun inan gidecek 1 akrabam bile yok çocuk sıkılıyo diye ya parktayım ya avmde yada arka sokakta eşimin bizi gezdirmesini çok görüyo galiba birde kendi akrabalarıma falan gitsem çoşacak galiba :47:
bu arada seni tebrik ederim 2. doğalı daha sık nette görüyorum seni nasıl kayla bebek :16:

kızlar inanın bilmiyorum ya kafam karışık canımda sıkkın resmen valizlerle yaşıyorum ya valizdekiler artık katlmıyorumm valla tepiştiriyorum evde olsam hepsi ütülü dolabında alıncada tertemiz burda öyle olmuyo valizin içinde çırpındıkça batıyorumm sanki ankarada arkadaşlarım var ne olur gel diyolar ama ne kadar rahat olabilirim ki kendi annemin evinde bile zorlanıyorsam arkadaşlarımda ne yaparım bilmiyorum eşimle birlikte batmana göreve gitmiştim 15 günlüğüne o zamn deliridm sıkıldım odada bide nesliyle düşünemiyorum kendimi

valiz konusunda zeynep beni diğer arkadaşalara göre daha iyi anlar sanırım ikimzde göçebe kuş gibiii

derya canım inş görüşürz gelirsemm neden olmasın

nagihan boşver istediğini söylesinnn sen gezzz :36::36::36 sana takma diyorum ama ben çok takıyorumm herşeyiii bazen kendimi dövesim geliyo bu yüzden zaten fazla yaşamam ben en fazla 9 yıllık ömrüm kaldııı sinirden strestennn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar inanın bilmiyorum ya kafam karışık canımda sıkkın resmen valizlerle yaşıyorum ya valizdekiler artık katlmıyorumm valla tepiştiriyorum evde olsam hepsi ütülü dolabında alıncada tertemiz burda öyle olmuyo valizin içinde çırpındıkça batıyorumm sanki ankarada arkadaşlarım var ne olur gel diyolar ama ne kadar rahat olabilirim ki kendi annemin evinde bile zorlanıyorsam arkadaşlarımda ne yaparım bilmiyorum eşimle birlikte batmana göreve gitmiştim 15 günlüğüne o zamn deliridm sıkıldım odada bide nesliyle düşünemiyorum kendimi

valiz konusunda zeynep beni diğer arkadaşalara göre daha iyi anlar sanırım ikimzde göçebe kuş gibiii

derya canım inş görüşürz gelirsemm neden olmasın

nagihan boşver istediğini söylesinnn sen gezzz :36::36::36 sana takma diyorum ama ben çok takıyorumm herşeyiii bazen kendimi dövesim geliyo bu yüzden zaten fazla yaşamam ben en fazla 9 yıllık ömrüm kaldııı sinirden strestennn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hahaha benimde 9 değilsede 19dur :37:
valla valiz işini az çok bende biliyorum anneme git gel yaptığımızda çok zor oluyo resmen valizde boğuluyo insan :30:insanın evi gibisi yok bak şimdi ankaraya git eşin kursa sen hoppp gezmeye birer gün arkadaşlarınla sabahtan akşama takıl 1 günde deryayla ohhh sıkılıncada bin uçağa doğru izmir olmaz mı yani hiç değilse akşamları kocanla olursun :34:

Back
X