ya canım evet kafama çok takıyorum ama çağan ağladığı zaman her istediği yapılsın diyo ve inan zorluğunu ben çekiyorum o işe gidiyo nereye gitsem gittiğim yerde birini dövüyo babasının suçu bu çünkü işten geldiğinde oynamak yerine boğuşmayı,onu hırçınlaştırmayı tercih ediyor.çarşamba günü ikeaya gittik kasada beklerken babasının kollarını ısırdı sinirini alamıyor..oyuncak bölümü var çocuklar oynuyo çağanında bıraktık gitti çocukları dövdü ağlamaya bi başladı sakinleştiremedik ..dün akşam yan komşum geldi onun çocuklarıyla oynamaya başladı sonra kızı dövmeye,saçını yolmaya,ayaklarını ısırmaya başladı en sonundada arabayı kızın suratına fırlattı ve eşim beni sorumlu tutuyoo bide üstüne bana vurmasıda moralimi sıfıra düşürüyo nasıl takmayayımki..neyse kızlar kafanızı şişiriyorum kusura bakmayın ama sizlerin desteği,yazdıklarınız beni çok rahatlatıyo
deryacım sen caganı anlatırken mustafayı biri bana anlatıyomuş gibi geliyo bizimde babamız aynı ben cocua ceza veriyom eşim kayırıyo benim yok hayır dedimi eşim yapıyo ben cıldırtıyo kendinden büyük cocukları bile dövüyo caganla biaraya gelseler birbirlerin döverler heralde