günaydın cnm amiiin :)[/QU
prensesler kapattımı aradakı farkı son durum nasıl canım cınsıyet ögrenen varmı alkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın cnm amiiin :)[/QU
prensesler kapattımı aradakı farkı son durum nasıl canım cınsıyet ögrenen varmı alkisalkisalkis
günaydın güzel anneler nasılsınız bugun gene kaynatıyonuz maşallah allahçenenize ve parmaklarınıza zeval vermesin laelaelaelaelae
kızlar günaydın malum yoğunluktan geçmişe bakamıcam ama sabah sabah sinirlerim zıpladı berbat durumdayım halk otobüsünün altında kalıyodum gerizekalı şöför elinde telefon önüne bakmıyo ramak kaldı ya o kadar kötü oldumki sokak ortasında oturdum ağladım çok korktumm mafoldumben
kızlar günaydınnn
sabah sabah aklıma bişey takıldı
dr um benı perinatloji ye gönderiyor.
bu perinatoloji organlarla ılgılı ayrıntılı ultrason gibi bişey
sizi dr unuz perinatolojiye gönderdimi.
özellikle ıkız bebek bekleyen annelerın mutlak gıtmesı gerekıyormus.
dr um bebeklerınde herhangı bı sorun yok
sadece teyıd amaclı istıyorum bu raporu dedı.
hatta ozele gıtmene gerek yok boşuna 300 lira verme dedı
yenımahalle kadın doğumda bu ultrasonu yaptırabılırsın dedı.
bide bana isim verdı perinatoloji bölümğnde bi arkadasının adını verdı
sabahta bızım sırket dr una gıttım.
nası gidiyor dıye muhabbet ederken
bu perinatloloji işinden bahsettım
yenımahalleye gıdıcem dedım
bana bı kızdıı
madem teyıd alacaksın uzmanına gıt.
senın 300 liran yokmu da senı ssk ya yolluyor dedı
nişantasında bı prof. varmıs rıza bey
ona gıt uzmanından teyıd al dedı.
şimdi kafam karıstı napsamm acaba
sizler bu perinatolojiye gıttınız mı
bana bılgı verırsenız sevınırım
cerin ben sana küstüm yaaa senağlama dünden beri kaç kere sordum kıı dr.da naptın kızın nasıl büyümüşmü die
ayy görüyonuz dimi ayrımcılığıkızlar dün kayın peder erkek olacağını duyunca 250 milyon harçlık verdi bana dedim bu ne ya işte samsuna gideceksin yaa harçlık daha sonrada veririm dedi sakla bende sakladım devamını bekliyozvereliniortak
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:amann benden istemesinlerde :umursamaz:
aa süper bi fikir neden olmasın kıı iyi akıl ettinkızlar benim bi tane kumbaram var ona hergün elimden geldiğince az çok para atıyom başımızın gözümüzün sadakası diye hani hem evden çıkarken okumak lazım hemde sadaka çok önemli.'az sadaka çok belayı def eder' demiş hz.peygamberimiz. size de tavsiyem böyle bi alışkanlık yapın kendinize yoksa hergün vermek için birini arıyosunuz olmuyo böle 1 ay boyunca topluyom sora ay sonunda ihtiyacı olan birine veriyom.
hımm o zaman şimdiden ayarla gününükızım temmuz un ılk haftasına kadar yaptır dedı
bende 22 hazıranda ızne cıkıcam
22-26 hazıran arasında yaptırıcam
günaydın güzel anneler nasılsınız bugun gene kaynatıyonuz maşallah allahçenenize ve parmaklarınıza zeval vermesin laelaelaelaelae
yok canım prenseslere bir darbede ben vurdum yakında ikiye katlanacak o zaman ikişer ikişer ayırırız napalım :roflol::roflol:günaydın cnm amiiin :)[/QU
günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım geçmişe fazla bakamadım ama krispiyi okudum hadi gözün aydın 1 kızın vardı birde oglun olacak...parayıda kapmışsın hee ...cerin geçmiş olsun cnm lütfen unutmaya çalış kaptırma kendini dikkat et sen yinede..
sağol canım benim heee parayıda kaptıkoğluşum ilk harçlığını aldı:dance::dance:
Günaydın Fıstıklar a.s. a.s.
Kıyamam yaa gelmiş geçmiş olsun canım hamile kalmadan önce yaşamıştım eve nasıl attım kendimi nasıl hıçkırıklarla ağladım anlamıyorum çok ince bir çizgi var hayatta Allahım hepimizi korusun
EVET CANIM YA O İNCE ÇİZGİYİ O KADAR İİ HİSSETTİMKİ SABAH....
sağol nazlıcım amin cümlemizin bebeğini kucaklarımıza alırız inşallahkrispi canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin a.s. a.s.
ayy görüyonuz dimi ayrımcılığı
acep benimki de erkek mi olsa benim kayınpeder de çok sever erkekleri
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aa süper bi fikir neden olmasın kıı iyi akıl ettin
evden çıkarken mutlaka ayetel kürsi okurum 3 tane felan
bu para işinide yapem
hımm o zaman şimdiden ayarla gününü
günaydın cicim iyiyz sen nasılsın laelaelaelaelae
canlar ben çıkıyorum derse gidicem hazırlanmam lazım 2 gibide ayrıntılı ultrasona gidicem araştırma hastanesine dua edinn öptüm hepinizii
günaydın canımgünaydin kizlar
günaydın datlu anneGünaydın Fıstıklar a.s. a.s.
hadigüle güle git güsel haberler getir bizecanlar ben çıkıyorum derse gidicem hazırlanmam lazım 2 gibide ayrıntılı ultrasona gidicem araştırma hastanesine dua edinn öptüm hepinizii
bende ayy ne güsel evde olsam komşularla kahveye giderdim sonradaoffffff yaaa çalışmak istemiyom ben beeeeeee evde olmak ne kaaa güzel allam yaaaaaaaa istediğin saatte kalk işine gücüne bak ibadetini yap gez toz kk ya doya doya takılllllllllll ıyyyyyyyyyyyy sinir oluyom bu işyerüneeee :sinifsinif: :umursamaz:
ayy ne güzelmiş o kayınpederevet hemide ne ayrımcılık ama durun adamın hakkını yemeyin adam zaten normaldede veriyor bana ara sıra atıyor harçlık ben öyle cinsiyet belli olr olmaz verince öyle yordum yoksa kızımada çok para vermiştir
he valla kaptık tamda ultrason parası adamın içine doğmuşooooooo krispiiiiiiii parayı da kapmışın hade iyisin gıııııııııı afiyetlen ye valla ohhhhhh zemuszemus
günaydın canım
günaydın datlu anne
hadigüle güle git güsel haberler getir bize
bende ayy ne güsel evde olsam komşularla kahveye giderdim sonrada
gezerdim öğlen oturmalarına giderdim ayy her istediğni rahatça yaparsın ne güzel
ayy ne güzelmiş o kayınpeder
ayy bizimkide tlf bozuldu gömleğim yok der şakasına ama
almazsan da olmuyo adam istiyo ağzıyla
tlf diye tutturdu inşallah benim kociş gidip almaz onuda laelaelaelaelae
ayy tatlım nolur küsmeee benim halimi görsen gülersin işyerinde problemli biraz kaçak giriom yani biri gelince ekranı kapatıyom falan ne okuduğumdan anliyom ne yazdığımdan :kedi:
büyümüş teyzesiiiiiiiiiiiiiiii 18 cm olmuşşşşşşş kaydirigubbakcemile5