2009 Kasm Anneleri

Evde anakucağı oto koltuğuda benzeri oldukça kullanışlı bebişleri yatıyorsunuz karşısınıza koyuyorsunuz hem onla konuşuyorsunuz hem ortalık topluyorsunuz ne bileyim ne işiniz varsa yapıyorsunuz o arada hem sizden ayrılmıyor hemde oldukça güvenli gözünüzün önünde kalıyor..

Kangurularıda kızlar dediğim gibi kaldırma gücünüze bağlı kilo aldıkça araba devreye giriyor:)

ev tipi anakucağı bende kesin alıcam canım.arkadasım valla nerdeyse sırf onun içinde büyüttü bebişini çok kullanışlı bişey sallanıyoda hem.her an gözünün önüünde durur yani.gerekirse mutfağa falan götürürsün hoş benim açık mutfak zaten :roflol::roflol:

Evde anakucağı oto koltuğuda benzeri oldukça kullanışlı bebişleri yatıyorsunuz karşısınıza koyuyorsunuz hem onla konuşuyorsunuz hem ortalık topluyorsunuz ne bileyim ne işiniz varsa yapıyorsunuz o arada hem sizden ayrılmıyor hemde oldukça güvenli gözünüzün önünde kalıyor..

Kangurularıda kızlar dediğim gibi kaldırma gücünüze bağlı kilo aldıkça araba devreye giriyor:)

ana kucagi kesinlikle cok kullanisli. ben oglumu icine koyar evde oda oda tasirdim. isimi yaparken bir yandan da neler yaptigimi tek tek anlatirdim ona. yavrum dikkatle dinlerdi beni. sonucta anlamasi veya anlamamasi onemli degil. onemli olan anne is yaparken bebegin yalniz kalmamasi.

bende kanguru düşünüyorum tamaa digerleri daha rahat gözükebilir ama bebek içinde çok egilip bükülüyor zorlanılabilir taşırken eşime gösterdim o istemedi kangıuru daha iyi dedi..hem eşit taşıyorsun omzunda hemde bebek daha dik destekli duruyor onda..ana kucagı var zaten şu klasik ana kucaklarından gün içerinde hep kullanıyorsunuz..rahat oluyor odada her yere götürüyorsunuz gün içerinde ondada uyuyor...

kız bu alamancıların uşacukları büyüdüklerinde kocaman bişey oluyor madem böyle hor davranoyrlar nasıl oluyor yaa
bizim canımız çıkıyor bişey olmasın diye
nasil oluyo sekerim biliomusun
hazir mamalari tikiyolar bebeklere her hastalikta doktora kosturmuyolar bizim gibi hava soguk disari cikarmiyayim yapmiolar..ama öyle cokta azman tipli degiller yani daha cok patatesi andiriyo tiplerikaydirigubbakcemile3

tecrübeli anne bide buna not ver bakem
izinden dönünce bunu alicaz siparis ettik
l_02419069.jpg

yer icin olanlari da var
228x228_fisher-price-l0539-0-baby-gear-2-in-1-schaukelsitz-babbywippe-deluxe-von-elinja.jpg

kız brad pittinki nasıl bişeyyy merak ettim deyin hele

yahu bulamadım ama bulursam koycam... geçen gün resmini koymuştu kızlar buraya...... bi kumaş parçası işte ucunda da tokası var... öle bişey

Manduca.jpg
kızlarrrrrrrrrrrrrrr şu bebeğe bakın yavvv

bebek nerde :1shok::uhm:

bizde ana kucağı var.. ablamın kızı ve kuzenimin oğlu kullandı sıra bizim bebişte...

hazir mamalari tikiyolar bebeklere her hastalikta doktora kosturmuyolar bizim gibi hava soguk disari cikarmiyayim yapmiolar..ama öyle cokta azman tipli degiller yani daha cok patatesi andiriyo tiplerikaydirigubbakcemile3

l_02419069.jpg

yer icin olanlari da var
228x228_fisher-price-l0539-0-baby-gear-2-in-1-schaukelsitz-babbywippe-deluxe-von-elinja.jpg

ayy ben bunlara bayıldım yaaa. kaç para acaba?

l_02419069.jpg

yer icin olanlari da var

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemuszemuszemus

Koy tecrübeyi kenarı ben bunları görüntü üzerine alırım:roflol:İkinci resmin benzerleri ürünler kullandım bahsettiğim böyle birşeydi zaten ama üsttekini kullanmadım sadece salıncak almıştı abimler ona bindiriyorduk okadar canım denemek gerek..
Yeni çıakn bir sürü ürünü bende sizlerle deniycem birtanesi alkisalkisalkisalkisalkisalkisSadece eskisinden süslü püslüler kullanımda bir değişik göremiyorum

l_02419069.jpg

yer icin olanlari da var

anaaam ne güzelmiş bu böleeee eliff kaç lira ayıptır sorması burdada bulurmuyuz kii

E-Bebek | Ana Kucağı-Oto Koltuğu | 0-13 kg | Disney | Disney Bungee Anakucağı
BENİM DEDİGİM BU TÜPLER GERÇİ BENDE Kİ DÜZ KLASİK OYUNCAGI FALAN YOK AMA BİZ ALT KISMI İNCE OLDUGU İÇİN MİNDERE BENZER BİRŞEY KOYMUŞTUK İKİZLERDE. OYUN HALISINIDA KOYDUK ONUNDA ÜSTÜNDE OYUNCAKLAR VARDI.. AYNI RESİMDEKİ GİBİ OLMUŞTU..

Benziyor mavişim ekledikleriniz dediğim gibi anakucakları tabiki daha sadeydi şimdi cıvılcıvıl olmuş buda muhteşem kullanmak daha zevkli bunun kaliteli ve kullanışlı aynı zamanda arabanın dayanıklı kaliteli ve kullanışlı olması oldukça önemli geride kalan detay kısa sürelerle kullanılıyor onlarıda bebeği üzmeyecek şkaydirigubbakcemile5ekilde alırsak oldu buiş

l_02419069.jpg

yer icin olanlari da var
çok güzeller ama bunlar kaç para acep ?
yahu bulamadım ama bulursam koycam... geçen gün resmini koymuştu kızlar buraya...... bi kumaş parçası işte ucunda da tokası var... öle bişey

bebek nerde :1shok::uhm:
...
ne eklemişim ben öyle:))) du bidaha koyayım çok şirin bişeydi bakalım doğru kopyalama olcak mı
manduca.jpg

E-Bebek | Ana Kucağı-Oto Koltuğu | 0-13 kg | Disney | Disney Bungee Anakucağı
BENİM DEDİGİM BU TÜPLER GERÇİ BENDE Kİ DÜZ KLASİK OYUNCAGI FALAN YOK AMA BİZ ALT KISMI İNCE OLDUGU İÇİN MİNDERE BENZER BİRŞEY KOYMUŞTUK İKİZLERDE. OYUN HALISINIDA KOYDUK ONUNDA ÜSTÜNDE OYUNCAKLAR VARDI.. AYNI RESİMDEKİ GİBİ OLMUŞTU..
seninkide güzel eltimninki buna benzerdi bebek onun icicnde büyüdü diyebilirim halada kullaniyo yasina geldi icinde yatio

ayy ben bunlara bayıldım yaaa. kaç para acaba?
canim üstteki 200€ civari alttaki resimdekini 70-80 € ya bulabiliosun

NazLı .!.:
kaydirigub bakcemile3opuyorum nanaktan

Koy tecrübeyi kenarı ben bunları görüntü üzerine alırımİkinci resmin benzerleri ürünler kullandım bahsettiğim böyle birşeydi zaten ama üsttekini kullanmadım sadece salıncak almıştı abimler ona bindiriyorduk okadar canım denemek gerek..
Yeni çıakn bir sürü ürünü bende sizlerle deniycem birtanesi Sadece eskisinden süslü püslüler kullanımda bir değişik göremiyorum
2 arkadasim üsttekini kullaniyo cok rahat diyo ama iste bebek icinde kipirdanmaya baslayinca bende onu düsünüyorum düser allah korusun 10 aya kadar kullaniliomus bunlar..cokta pahali ama heves iste ilk bebek

merhaba arkadaşlar uzun zamandır uğrayamıyordum işlerin yoğunluğundan
erkekler çoğunlukta okuduğum kadarıyla ama ben kızlara katkıda bulunacağım
benim de kızım olacakmış:)
gözün aydın canım

nann dağdakilere kurban olsun bunlar
daha ağır bişey sölemek istemedim napimm

nerde iyi nan ankara :mymeka:
ankaranın sıcağı da beter oluyo hee
ooooooo Adana' nın sıcağıyla buraları bir mi tutuyon kartanesiii......:olmaz:

adeta adamı boğuyor o sıcaklar... üfffff rahatlıklan saat başı duş alabilirsin yani.. o derece a.s
yaa adanayla ankara kıyaslanırmı sıcak konusunda
gıı burada nem var bide ayy çok terletiyoo adamı
emme angarada ter olayı yok en azından daha irahat
gel bi kalda burda görürsün sıcağı

selam kızlar...

nasılsınız bakalım?

ben ishal oldum ya ikinci gün bugün ağrımda var ne yapsam acaba doktora gitsem mi? bebeğe bi etkisi olur mu? CADIARZU
kızlar listeyi kim düzenliyo acaba?

benim de oğlum olacak ekleyebilir misiniz?
canım geçmiş olsun dr hiç gitmediysen danış drna tabii
ve gözün aydın erkek geliyormuş yaa

ben ankaraya ağustos ayında gidince bile yorgan örtüyorum kaydirigubbakcemile3 ama burda biz 1 aydır kapılar acık yatıyoruz.ankarayla kıyaslanmaz buraların sıcağı yaa.
tabii oralarda aynı adanayla
işte bizim kartanesi konuşuyoo

canım hoşbulduk bende sizleri özledim ama sürekli yatakta olduğum için pek giremiyorum
amniyosentez yaptırdık canım allahın izni ile inşallah güzel sonuçlar alacağız dualarınızı eksik etmeyin canım ihtiyacım var cunku ara ara sizlere bakarım ama cevap yazamassam kızmayın olurmu yatakta ancak bu kadar oluyo işte tatlım
allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
canım hadi güsel haberleri bekliyoz dualarımız seninle

canım çalışırken bunları yapmak 2 katı zor.ben mesela planlı yaparım işimi.akşamdan toplarım her yeri,çamaşır,bul mak.akşamdan çalıştırırım.yemekte yapılcak yemeğe bağlı z.yağlı ise sabahtan,değilse akşam üzeri.bu işleri kendim yapıyorum.Ayda birde büyük temizlik için yardımcı alıyorum.Tabi son aylarda sıklaşır heralde.Sizlerin işleri çok daha zor.Ben çalışırken çok zorlanıyordum.
tabii çalışırkene zor olii emme bende bundan sonra 15 güne bir yardımcı alacam
ayarladım vallahi hem çalış hem sıcak hemde hamişlik olmuyoo bölee
dayanamıyomm evi azcık kirli görsem çıldırıyomm yetişemediğim zaman da oluyo
çok huzursuzlanıyomm :sinifsinif:

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim hepnizin fikirlerini iyixe gözden gecirecem .. cünkü satıcı malını satma derdinde hepsi malı için süper diyor ama kullan bana göre daha faydalı bilgi veriyor. sonuç da bir kere yaptıracağım şeyler sonra vah tüh demek istemiyorum..........
Allahım olmayan herkeze nasip etsin evimiz bir bitsin hepiniziz caya bekliyecem .... :lepi:
resimleri de eklerim ozamna kesin yorumları yaparsınız.

canım git bak hangisi içine sinerse onu yaptır
ama yerler mutlaka açık renk olsun odayı karartmasın
mutfak dolabı için kesinlikli siyah kullanma el izini çok belli ediyor
açık renk olsun kemerleri veya dolabın gövdesi siyah olabilir
siyah granitte süper
hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin alkisalkisalkis
olmayanlarada nasip etsin Allah'ım (bise dee laelaelaelaelae)

ASEBA adana nemli aynı bizim bura gibin ama oranın sıcağı burdan fazla orası kesin. ankaraya gelince yer yerden gök gökten yakıyor. tüttürüyor oranın sıcağı. şimdi okul bitsin eşimin memleketi mecbur gidcem. sen aslen adanalımıydın ?

ben birincisini çok beğendiiim.çok güzel bişeymiş.. salıncak gibi sallanıyomu oo....
evet sekerim sallaniyo istersen normal salincak gibi öne arkaya istersen saga sola sallaniyo..müsik bilem calio annesi:sm_cool:oturdugun yerde sadece bbegin yattigi kismi istedigin tarafa ceviriosun
acayip kullanisli ama sadece 10 aya kadar emeklemeye basayinca atar kendini asaa

Back
X