tekrar selam hatunlar gelmişiniz:)
ya ne güzel sizinkiler uyuyor benimki son bir aydır filan gece eskisine nazaran çok kalkıyor acaba yetmiyor mu sütüm yaaa ama kakası normal günde 3 hatta bazen 4 kez yapıyor. yapmadığı gün de yok yani. doymasa yapmaz diye biliyorum ben...niye huyu değişti bu çocuğun. sütüm de var yani yettiğini düşünüyorum ama ne bileyim belki de aç kalıyordur artık büyüdüler ne de olsa.
benimkide gece uykusuna cok zor dalar oldu.
neden bilmem, ne guzel memeyi daha koklar koklamaz uyurdu.
artik emiyo sonra oynamaya basliyo.
bende yerine koyuyorum tabi bu seferde aglamaya basliyo.
dun gece yarim saatten fazla pis pisladim belim koptu artik.
bende gece yatmadan once muhallebi yemeye basladiginda daha kolay ve uzun uyurmu acaba diye merak ediyorum.bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ovvv baya hızlı senin fıstık:) benimki tembel yaaa baktım sabah oyuncağı yana düşmüş ınılaya ınılaya dönmeye uğraşıyo yana döndü anca:) k. nı kaldırmaya üşeniyo:))
yok canım uyanıyo ama mız mızlanıyo gözünü açmadan ilk zamanlar iki saatte bir emzirmeye çalışıyodum şimdi 3 saat bazen uykuda kalsam 4 saat gündüzde o uyanmadam emziriyom yerine bırakıyom mesela biraz önce emzirdim uyandı daha uyumadı uyutalida bir saat olmuştu neyse mevzeye giderken yolda uyur artık maşalah naza bizimkide yakında döner ama her gecen gün değişik şeyler öğreniyo bizide şaşırtıyo
dur daha bunlar hicbisey.
daha nelere sahit olup sasircaksin.opuyorumnanaktan