bak getiririm kafayi yersin sonra.kaydirigubbakcemile3bacım getir bırak nazı bana gez dolaş
nasılsa evde hapisim ha bir ha iki kaydirigubbakcemile3
bari birimizin akıl sağlığı yerinde kalsın :lepi:
aslinda biraz daha buyuduklerinde oyun gunu yapsak.
her hafta biri baksa hepsine, digerleri suursuzca gezse.kaydirigubbakcemile3
eminim cok iyi geliyodur.ay wanna inan o suurusuzca dolanmak pek iyi geliyo insana tecrübe ile sabittir sempatiksalakcinni
aslinda hic sevmem oyle dolanmayi ama simdi cok istiyorum.mafoldumben
ah anam, guzel anam yakin olsa olurdu.mafoldumbenhmm biri minikle ilgilense mümkün aslında... CADIARZU
benim esimde her yere rahat rahat gidiyo.derdi benden fırça yemekmiş kanımca kaydirigubbakcemile3
alışverişi sevmiolar ama ben onu yalnız heryere yolluyorum
arkadaşlarıyla takılıo içio gezio yemeğe gidio eve geç gelebilio
sevmesede katlanıcaklar bende meraklı diilim onla alışverişe ama
mecbur şimdilik bebek var seneye dedim arasan bulamazsın kızla beni evde
genelde kiz uyuduktan sonra geliyo.
adamlarin hayatinda hicbisey degismiyo.
evet canim, bu aylarda ruya basliyomus.slm kızlarr nasılsınız bakalım
bebeklerin uyuma problemi var gündemde yine galiba
gecen nette bi goz gezdirdim bebeklerin aglayarak uyanmaları rüya görmeye basladıklarını gösteriyormus anne babalarının onları bırakıp gitme kaygısını yasarlarmıs
bu arada bizim kız bikac gundur grip oldu burnu tıkalı hele sabahları yavrum zor nefes alıyo
burun damlası ve grip surubu kullanıyorum bol bol emziriyorum inş. en kısa zamanda atlatır
nefes almakta zorlanması cok kötü arada birde öksürüyo özellikle sabahları inş. cabucak atlatır
mesela Naz gece uyandiktan sonra tekrar uyuyana kadar beni kontrol ediyo kafasini cevirip cevirip.
asyacigimada cok gecmis olsun. bebekler hastalanmasin ya.mafoldumben
slm ne haber ay giremiyom temizliğe girdim öldüm ya daha bitmedi 3 gün daha sürer
ben bi girsem 3 ay cikamam.akannehir
o yuzden hic girmiyorum.kaydirigubbakcemile3