2009 Kasm Anneleri

kızlar tek tek alıntılayamadım ama diş kaşıntısı olanlara Allah kolaylık versin bizimki de sürekli el ağızda gezmeye başladı, memedeyken bile elini sokmaya çalışıyor ağzına, kafası çok sıcak olurdu zaten şimdi de sürekli terliyor ama ateş yok çok şükür, şu dişler gelsin de kazasız belasız hastalıksız inşallah rahat rahat çıkarırlar dişlerini bebelerimiz...

canım çok yakın sanırım evlerimiz bizim ilk doğu görevi olduğu için şehrin dışındaki lojmanlara çıktı lojman puanlamsı var orasıda güvenilir değildi gittik baktık dağın başı en iyi yine burası die düşündükk o yüzden çıkmadık 1 yılımz kaldı burada o yüzden çıkmak istemdik zaten neysee bidahi gelişimizde bize merkezdeki lojmanlardan birini çıkıcaz akp ve dtp nin ortasında oturuos bizde neyse şimdilik bi sıkıntı yok oturduğumuz yerde benimde annem doğumuma geldi kadın hastalandı gitti :((çok yorulduu valla tanıştığıma mmenun oldumm bu aradakaydirigubbakcemile5 aslen izmirliyim pazar günü izmire gidiyorumm 22 günlüğüne en azından biraz nefes alıcamm
ne güzel izmire gidiyosun bendee izmitliyim yazın anca gidicez rapor falan alıyom halen kaderde ortakmışız analarımızın hastalanması gibi ama benimki heyecana dayanamadı doğumdan çıktım o fenalaştı neyse geçti şükür genesisin ordasın sen o zaman olaylar zamanı orası karışıyor ama neyse sizinde bizim gibi 1 seneniz kalmış sona nere gitceniz???aynı lojmanlardan bahsetmioz sanırım alay dağın başında değil dağın başından iidir orası ii yapmışınız bencede .. bu arada inş. olmas ama hava değişimi çok etkilio bebişleri yabancılamaz umarım bide benimki kimsenin yanında huzur vermio alıştı kukuman kuşu gibi anasıyla oturmaya yabancılıyor herkesi neyse çok uzattm bende tanıştığıma memnun oldum sana ii tatiller benim yerimede dinlenkaydirigubbakcemile3

ne güzel izmire gidiyosun bendee izmitliyim yazın anca gidicez rapor falan alıyom halen kaderde ortakmışız analarımızın hastalanması gibi ama benimki heyecana dayanamadı doğumdan çıktım o fenalaştı neyse geçti şükür genesisin ordasın sen o zaman olaylar zamanı orası karışıyor ama neyse sizinde bizim gibi 1 seneniz kalmış sona nere gitceniz???aynı lojmanlardan bahsetmioz sanırım alay dağın başında değil dağın başından iidir orası ii yapmışınız bencede .. bu arada inş. olmas ama hava değişimi çok etkilio bebişleri yabancılamaz umarım bide benimki kimsenin yanında huzur vermio alıştı kukuman kuşu gibi anasıyla oturmaya yabancılıyor herkesi neyse çok uzattm bende tanıştığıma memnun oldum sana ii tatiller benim yerimede dinlenkaydirigubbakcemile3
yok canım senin dedğin lojmanları biliom merkezde biizmki dağın başındaydı:) biizmkide kas sıpazmı geçirdi strestenn tutulde heryerlerii:çok üzgünüm: biizm tain yerlerimiz ankara van diyarbakır aydın buradan dönüşü inş ankara olurr biz şahmar marketin orda oturuossbiizmkid eöle bi beni görüo akşama kadar pek suratsız benimkidee baklaım izmirdekiler gitmeden deli divane oluolar gördüklerinde emin suratsız dicekler kuzuya bende gitmeyi düşünmüodum hava değişimi olur hastalanır die ama eşime kurs yazmışlar izmire bizde yararlanalım dedim doktorumda niyazi gülfidan dı o tavsiye etmişiti abdulkadiri görsem dövücem galiba o adamı sinir şey ödümüzü patlatmıştıı saol canım senin yerinede dinlenrim inşşş memnun oldum tanıştığımaboshayallersmile

ehe valla kociş korunuyo ama hayırlısı hakkımızda... bi kazaya uğramış da olabilirim halihazırda... ondan tırsıyorum yani...

kız 3 gün ne temizliği ayyy bahar mı geldiiii:)

Kız nası bi kaza ....Ana benimde eşim korunuyo bende rahattım diyom ama diken üstünde mi durcam şimdi...

ayy kızlar ya a evvel kayınvalıdemle konuştum sinirlendim ya kızıma yedıreceği yogurda azıcık pekmez kattım dedi sinirlerim tepeme çıktı anne verme dedim neden bu cocuk 7 aylık değilmi zaten dedi anne unuttun heralde durunun prematüre olduğunu dedim özür dilerim dedi ya kızlar daha erken değilmi pekmez için dokunmaz dimi kızma
Benim kayınvalidede iyi hoş ta pek evhamlı.Bende bu huyunu hiç sevmiyom.bugün doktorun dediklerini anlatıyom.soruyo da soruya.Aynı şeyi anneme anlatıyom annem iyi bakalım kızım diyo...Bana bırakıyo...kafamçokkarıştı
korkma cnm bana hemşire yoğurdunu yemezse azıcık pekmez kat dedi
şeker vermiyoruz ama pekmez doğal şekerli olduğu için bişey olmaz dedi
ama tabi hiç denemedim çünkü ek gıdaya başlamadım
acaba bende önce tattırarak mı başlasam ki...Bu doktorlarda niye doğru düzgün açıklamaz bi şeyi anlamadım.Bana yoğurt;püre;sebze suyu kaşık mamalarıda var dedi.Neyi ne kadar vercem hiç bi şey demedi ben araştırmacı kişiliğimle bulcam herhalde...
kızlar oglumun dişi çıkıyor sbah beri uyuyamadı mızmız yeni sallıyom uyursa kızarmış ve şişmiş ucuda beyazlamış.... oyyy eşimde işte bugün geç gelecek rahatlaması için ne yapabilirim....
Dişeti kabarmış ordan mı anladın?Hadi kolay gelsin...
Allah hepimize kolaylik versin. en zor kopek ve azi disleri gelir.mafoldumben
en iyisi dis jeli kullanmak.
gece yatarken azcikda calpol versen rahat eder yavrucak.
Wanna senin deneyimlerinden yararlancaz artık...kaydirigubbakcemile3
Canım sen ne öğretmenisin ?Kaç yıldır ordasında 2.hizmet bölgesine isteyebilirsin doğu hizmetin bitmediyse...Ya da 1. Hizmet bölgesinin D.E İlçelerine...
yok canım senin dedğin lojmanları biliom merkezde biizmki dağın başındaydı:) biizmkide kas sıpazmı geçirdi strestenn tutulde heryerlerii:çok üzgünüm: biizm tain yerlerimiz ankara van diyarbakır aydın buradan dönüşü inş ankara olurr biz şahmar marketin orda oturuossbiizmkid eöle bi beni görüo akşama kadar pek suratsız benimkidee baklaım izmirdekiler gitmeden deli divane oluolar gördüklerinde emin suratsız dicekler kuzuya bende gitmeyi düşünmüodum hava değişimi olur hastalanır die ama eşime kurs yazmışlar izmire bizde yararlanalım dedim doktorumda niyazi gülfidan dı o tavsiye etmişiti abdulkadiri görsem dövücem galiba o adamı sinir şey ödümüzü patlatmıştıı saol canım senin yerinede dinlenrim inşşş memnun oldum tanıştığımaboshayallersmile
Canım pek küçükmüssün Bi küçük anne daha.....kaydirigubbakcemile3

günaydıııııın bana değil ama gece çok kötüydü yarım satte bir çığlıklarla uyandık ne oluyo bu çocuğa yaaa:(((((
gaz sancısı çekiyo belli niye geri döndü bu gaz offffffff:(((

aaaaaaaa van mı neresindeydiniz
bende şimdi vandayım:sinifsinif: çaldıranda

günaydıııııın bana değil ama gece çok kötüydü yarım satte bir çığlıklarla uyandık ne oluyo bu çocuğa yaaa:(((((

günaydınlar herkese
dilmuh benimkide aynı canım derin uykuya geçemiyo bi türlü bu 4. gece geçen sefer 7. gecede düzelmişti bakalım

Wanna senin deneyimlerinden yararlancaz artık...kaydirigubbakcemile3

ah ah deneyimle kolaycacik buyuseydi.kaydirigubbakcemile3

günaydınlar herkese
dilmuh benimkide aynı canım derin uykuya geçemiyo bi türlü bu 4. gece geçen sefer 7. gecede düzelmişti bakalım

harbi ya, niye uykuya bu kadar zor gecer oldu bu kuzular?

AAA benimde doktorum niyaziydi demek hastalarını paslaşıyolardı 16 kasımda sezeryanle doğurdum dede tam olsun ben çok zor ayağaa kalktım annem 5. gün gitmek zorunda kaldı bende 8. gün cemreyi hastaneye götürmek için zorla dikildim keşke normali deneseydim diyom ama plesenta yaşlanmıştı niyazide beni korkuttu ...ayyy o suratsızlığı sorma benimki bize kim gelse yada gitsek burnumuzdan gelio akşam arkadaşa gittik azcık nefes alam dedim arkadaşta bunu çok seviyor yok durmadı yaşlar sicim gibi aktı eee bende bunaldım ne 2 laf edebilioz ne bişi kalktık eve geldik sus pus ve nasıl mutlu yazın çok işim var çokkkmafoldumben anneme gidince atıcam cemreyi başlarına kaçıcamkaydirigubbakcemile4 yanlız gitmemen güzel eşinle ayrılmıcan ii düşünmüşünüz sıkıntın hafifler bizde buradan nereye gitcez bilmioz ankara da çalıştım 2005 sincanda o okulumu çok seviyorum ama atanamam çok dolu herkes orayı seçmiş artık şöle izmit ve sivas ortası bir yer olursa eşiminde babasına yakın ii olur hadi sağlıcakla kal düştü benimki gene

..

Canım sen ne öğretmenisin ?Kaç yıldır ordasında 2.hizmet bölgesine isteyebilirsin doğu hizmetin bitmediyse...Ya da 1. Hizmet bölgesinin D.E İlçelerine...

canım 2 yıldır burdayız bu sen bir yasa çıkacakmış 2006dan evvel atananların doğu hizmeti kalkacak daha sonra atananların doğu hizmet süresi 7 yıl olacakmış bu madde çok can sıkıcı düşünsene 7 yıl burda tuttuklarını ömrümüz bitti o zaman bizim için olan kısmı güzel ama millet güzel puan topladı atandıkları yerlerle bizde merkezde senede10 puan aldık hayırlısı ii bir yer olursa 2. bölgede olabilir bu senede isteyebiliriz ama tayin çıkarsa 2005 den beri her sene taşınmış olucaz öffff evimizde çok güzeldi inş. gittiğim yerdede böle evim olur

gunaydın herkesee
mawzeyy bende ızmıtlıyım gıı
sımdı kaynanaya gıdıyom gelınce yazacam ay
araba cagırdım
herkesı optum
haaa oglum 5 bucukta uyanıp kaka yaptı 7 ye kadar da uyumadı ne guzel demııı

benim bildigimde o aylarda baslar ama baksana, sesimizi duyup, bizi gordulermi rahatliyolar. demek ki bunun temeli bu aylarda atiliyo.kafamçokkarıştı

bir yandan güzel bi duygu bu diğer yandan gece uykusu çok önemli onun için umarım düzelir. kendimden geçtim artık oğlanın sağlığını düşünüyorum

bir yandan güzel bi duygu bu diğer yandan gece uykusu çok önemli onun için umarım düzelir. kendimden geçtim artık oğlanın sağlığını düşünüyorum
evet bende kizi dusunuyorum.
o guzel uyudumu ben gunlerce uyumus gibi oluyorum.

arkadaslar d vit kullaniyormusunuz 4. ayini bitiren bebek icin ne kadar veriyorunuz
biz 3 aydir kullaniyoruz zaten.
4 damla.

gunaydın arkadaslar nasılsınız?

selam canim.

Back
X