Canım sen ne öğretmenisin ?Kaç yıldır ordasında 2.hizmet bölgesine isteyebilirsin doğu hizmetin bitmediyse...Ya da 1. Hizmet bölgesinin D.E İlçelerine...
canım 2 yıldır burdayız bu sen bir yasa çıkacakmış 2006dan evvel atananların doğu hizmeti kalkacak daha sonra atananların doğu hizmet süresi 7 yıl olacakmış bu madde çok can sıkıcı düşünsene 7 yıl burda tuttuklarını ömrümüz bitti o zaman bizim için olan kısmı güzel ama millet güzel puan topladı atandıkları yerlerle bizde merkezde senede10 puan aldık hayırlısı ii bir yer olursa 2. bölgede olabilir bu senede isteyebiliriz ama tayin çıkarsa 2005 den beri her sene taşınmış olucaz öffff evimizde çok güzeldi inş. gittiğim yerdede böle evim olur
ay bu yasadan emin misiniz kızlar ben 2000de başladım göreve:) biz de çok üzülürdük hep bizden öncekileri kapsadı mu muafiyet die merak etmeyin sıra size de gelir
ama bu yasa biraz acayip geldi ne demek 7 yıl ya böyle zulmet mi olur?
arkadaslar d vit kullaniyormusunuz 4. ayini bitiren bebek icin ne kadar veriyorunuz
cnm d vit biz 15 günlükten beri sanırım kullanıyoruz günde 3 damla
biz ilk ayından beri ferrosanol kullanıyorduk onu cok begenmiyor diye ferruma gectik bu ay onu daha cok seviyor gunde 5 damla kullanıyoruz 5. ayımız bugun bitti her aya bir damla olabilir.
cnm ferrumu sevdi bizimki de ferro sanolu hep çıkardı bunu da pek sevmiyor ama en azından püskürtmüyor:) buna da şükür her yerimiz pas gbi kokuyordu lekesi de mıy mübarek damlanın neyden yaptılarsaaaaaaa ferrumu dr demedi ama içine baktım 5 damla diyodu 5 damla kullanıyorum haftaya gidicem zati kontrolee
sanirim damla miktari daha cok kilo ile alakali.
ama ferrumun tadi daha iyiyse niye en bastan onu vermiyolar.
bizde ferro kullaniyoruz, gerci benimki sorun cikarmiyo icerken ama benim midem kalkiyo.ohaoldumsmile
ay evet nie güzel tatlı bi şey vermesler de böyle zulmederler el kadar bebelereeeee kötükedihüso
bu arada merhaba kasım analarıııı
delikafadulden