Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben okudum vermiyordum zaten bi tek elma yalıyodukek besin önerileri bölümünde ARMUTTAN UZAK DURUN diye bi topik var.
siz armut vermiyomusunuz bebeğinize....
daha bu gün verdim ben......
cnm armutların hepsinde zehirli bir tarım ilacı kullanılmış yemeyin diyolarooofff şimdi düşüp bayılıcammmm.... akannehir ben de 2 gündür armut veriyorum... elmayı hiç sevmemişti bunu beğendi diye seviniyodummm ...
neden vermicek mişiz ? gaz yapar diye mi CADIARZU
zehirli bi tarım ilacı mı ne kullanılmış yemeyin yedirmeyin diyorlarniyeki, bende veriyorum.:uhm:
ayy selam herkeslereee napıyonuz bakiim benim felaket başım ağrıyy sabah da regl oldum çok mutluyum:)
ben okudum vermiyordum zaten bi tek elma yalıyoduk
cnm armutların hepsinde zehirli bir tarım ilacı kullanılmış yemeyin diyolar
zehirli bi tarım ilacı mı ne kullanılmış yemeyin yedirmeyin diyorlar
bacım ne tarifiiiiminek göndercem sana tarifleride vakit bulamadım daha unuttum sanmayerimseniben
özencikkk:)) kız dilmuh ben hamile olabilirim diyodum da ondan sevindirik oldum şekerim bi göbek atmadığım kaldıııı....
gğnaydın şekerimmmgünaydın herkese
cnm ne işi kız bu sbah sabah ben daha kendime gelemedimmm maşallahh tü tüüüübende daha verdim armut dün hazır meyve püresi almıştımonuda pek sevmedi bu arada duvar siliyom halen yazdıklarınızı arada okuyom
üfff ya hava yine kapalı hiç sevmiyorum kapalı havaları
benimde içim kapanıyo
ek gıdaya geçen arkadaşlar doktorlarınız bebek için menü falan veriyomu
kafanıza göremi verdiniz :uhm:
bacım ne tarifiiii
bebiş içinse buraya yaz alam bende:)
heeeee ben çok gerginim olsamda rahatlasam diyom
bu arada gözün aydııııııııın