Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki hiç bi şey demedi menü falanda vermedi.dediği aynen şu kaşık mamalarına geçebilir meyve sebze püresi yiyebilir yoğurt yiyebilie.Ben neye göre geçeceğimi şaşırdım...bilmiyorumkismile
oh ohhh yandan yandan dilmuh kalk kızzz kıvıralım ikiiii.
spellcim nası dr muş o yaa insan bi menü verir
bakalım benimki napıcak
kızlar ek gıda topiğinde ben menü yazan arkadaşlarımızı da gördüm
durun bakiim bizim hast.nin verdiği aşı kitapçığında yazıyodu ek gıda filan gibi bişeyler
inşallaaaaaaahŞekercik gözün aydın.Dilmuh inşallah sende yakında olursun.Yarem kız maşallah ne hamaratlık böyle bacım kolay gelsin.
yoğurt ve sebze püresi kız
ya kızlarrr çokk uykum var
uyuyup uyanmamak istiom şu ek besin dönemine giricez die çok korkuom ya beceremessem dieee annem de bana birsürü kızdı sabah sabah birsürü fırça yedim çok pimpirikliisn dedi her ay kontorller bu çocuk nie hapşırdı kakası nie yeşil nie kahverengi araştıra araştıra öldürüyorsun kendini nie sıvı nie katı netten araştırıyorsunn nie bu kadar çocukların üsütne düşüon ben seni doğurduğumda her ay kontrolemei götürdüm ya dağın başında oturup hiç maddi gücü olmayanlar her ay çocuğu hataneye mi götürüo nie bölesin ne oldun sen biraz işleri yoluna bırak bide anne kızlar bundan veriomuş böle yapıolarmışş bundan bu kadar veriomuş bende versemmi sen söle o kızlara böle yapmasınlar çok pimpiriklenmesinler herşeye birbirinizi pimpiriklendiironuz dedii sabah sabah sizde fırça yediniz sizin annenizde bölemii bilmiyorumkismile kızım ilk doğduğunda kızlar sor bakalım diodu onlardada durum bölemiş die :kedi:çok kızdı çok haftayada izmire gidiom orda baya yine fırça yerimm bu halimlee bide anne dediki çocuk emiosa emdir sen 1 yaşıan kadar emdin hiç bir ek gıda vermedim son modada sütüm yok stersten yetmio oldu hayretler olsun dediii yok die die yok ettiniz SÜTLERİNİZİ diooo:mymeka::mymeka:
doğru demiş annen bu kadar endişe etmeye ne gerek var bebeğide huzursuz eder bu durumya kızlarrr çokk uykum var
uyuyup uyanmamak istiom şu ek besin dönemine giricez die çok korkuom ya beceremessem dieee annem de bana birsürü kızdı sabah sabah birsürü fırça yedim çok pimpirikliisn dedi her ay kontorller bu çocuk nie hapşırdı kakası nie yeşil nie kahverengi araştıra araştıra öldürüyorsun kendini nie sıvı nie katı netten araştırıyorsunn nie bu kadar çocukların üsütne düşüon ben seni doğurduğumda her ay kontrolemei götürdüm ya dağın başında oturup hiç maddi gücü olmayanlar her ay çocuğu hataneye mi götürüo nie bölesin ne oldun sen biraz işleri yoluna bırak bide anne kızlar bundan veriomuş böle yapıolarmışş bundan bu kadar veriomuş bende versemmi sen söle o kızlara böle yapmasınlar çok pimpiriklenmesinler herşeye birbirinizi pimpiriklendiironuz dedii sabah sabah sizde fırça yediniz sizin annenizde bölemii bilmiyorumkismile kızım ilk doğduğunda kızlar sor bakalım diodu onlardada durum bölemiş die :kedi:çok kızdı çok haftayada izmire gidiom orda baya yine fırça yerimm bu halimlee bide anne dediki çocuk emiosa emdir sen 1 yaşıan kadar emdin hiç bir ek gıda vermedim son modada sütüm yok stersten yetmio oldu hayretler olsun dediii yok die die yok ettiniz SÜTLERİNİZİ diooo:mymeka::mymeka:
boş vaktimde detaylı yazarım tabii o vakti bulabilirsemsempatiksalakcinniinşallaaaaaaah
heeee yoğurdu bende deneyecem daha bakayım nasıl olcak
sebze püreside bilmiyomm neyse siz yazmıştınız gerçi ek gıda topiğinde
bende değiştirmiştim canım yine mi değiştirsem ki....ayyy ben bilememki öyle Allah'tan yeni doktorum süper herşeyi anlatıyo umarım ek gıdaya geçerkende böyle ayrıntılı anlatır
yoksa herkes değişik bişey söylüyo
canım benim annem bana bırakır annemde beni 1 yaşına kadar emzirmiş ek gıdaya ne zaman başladığını bilmiyom ama ben çok iştahlı bi bebek değilmişim ama benim kızım öyle değil dünden beri biraz yetmedi sütüm diye 2 kere 50-60 ml biberon maması verdim versem daha da içmek istiyo ..ya kızlarrr çokk uykum var
kadın sonuna kadar haklııya kızlarrr çokk uykum var
bence içine sinmiyosa sana ayrıntılı bilgi vermiyosa değiştir çünkü bi dr un asli vazifesi hastayı bilinçlendirmektirbende anlamadım canım zaten önceki gittiğim doktoru değiştirmiştim bi daha mı değiştirsem özeline mi gitsem ki...
kadın sonuna kadar haklıı
benm annem de diyor bazen
kafana taktıkça bi şey çıkar diye ki her zaman da haklı çıkıyor:=) bence de abartmamak lazım yoksa çocukları biz hasta edicez
benm annem de ne bulursan ver gitsin diyor:) artık koskocaman oldu her şeyi yer diyor ama ben inatla dr derse başlıcam diyorum bakalım sonumuz ne olacak
kızlar bu arada bi topikte de bebekle odaları ayırın die bi yazı okudum yoksa ilerde çok zor oluyomuş ayrılmıyomuş bi türlü amaan ne yapıcaz bilmiyorum alışması lazımmış yalnız yatmayaa
bence içine sinmiyosa sana ayrıntılı bilgi vermiyosa değiştir çünkü bi dr un asli vazifesi hastayı bilinçlendirmektir
gece uykusu düzene girmeden ayırmayacam ben 1 yaşına kadar yolu var
tamam canım saoldoğru demiş annen bu kadar endişe etmeye ne gerek var bebeğide huzursuz eder bu durum
boş vaktimde detaylı yazarım tabii o vakti bulabilirsemsempatiksalakcinni
evet canım çok zor oluyo benim komşu 2,5 yaşına kadar ayımamış şimdide çocuk kendi odasında yatmıyokadın sonuna kadar haklıı
benm annem de diyor bazen
kafana taktıkça bi şey çıkar diye ki her zaman da haklı çıkıyor:=) bence de abartmamak lazım yoksa çocukları biz hasta edicez
benm annem de ne bulursan ver gitsin diyor:) artık koskocaman oldu her şeyi yer diyor ama ben inatla dr derse başlıcam diyorum bakalım sonumuz ne olacak
kızlar bu arada bi topikte de bebekle odaları ayırın die bi yazı okudum yoksa ilerde çok zor oluyomuş ayrılmıyomuş bi türlü amaan ne yapıcaz bilmiyorum alışması lazımmış yalnız yatmayaa
bence içine sinmiyosa sana ayrıntılı bilgi vermiyosa değiştir çünkü bi dr un asli vazifesi hastayı bilinçlendirmektir
gğnaydın şekerimmm
cnm ne işi kız bu sbah sabah ben daha kendime gelemedimmm maşallahh tü tüüüü
aynen cnm ya başımda da bi ağrıııı![]()
unutmuşum elma armut püresi dedi...
gece uykusu düzene girmeden ayırmayacam ben 1 yaşına kadar yolu var
anaaaaaaaaaamm nasıl kar yağıyo abowwwwwwwwwww