• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

bu arada ben 1.5 aydır spor yapıyorum bende sezeryanlıyım canım sorun olmuyor rahatlıkla yapabilirsin düşün 300 tane mekik cektiğim oluyor bazen günde

amaninnnn benimde vermem gereken bir kaç gramım var göbek bölgemden başlıyım bare spora :1ninca: şakkıdı

ay ben tam mekik çekemiyorum. acıdan diil karnımdan güç alıp kalkamıyorum nedense :) ama spor çok iyi geliyo psikolojik olarakda. ama bugün dayak yemiş gibiyim çok acıyo kaslarım. 60 kiloya inmişim hedefim 55 bakalım hayırlısı :)

ay heralde öle olursun canım aylardır spor yapma yapma hamlamış vücut normal olarakta kamyon çarpmış gibi olursun opuyorumnanaktan

girsin kendi yatsin kiziyla o zaman.kaydirigubbakcemile3

he bu nıye benım aklıma gelmedıkı acep :roflol: :roflol: :roflol:

nerdesin kizim sen?:oklava:
yok oldun ortadan.

evet canim, benim kiz dis cikariyo.
valla herseyi benimki baslatiyo.kaydirigubbakcemile3
dunde banyodan sonra kurularken bi baktim dizlerinin ustunde duruyo.
yakinda emeklerse hic sasma.kaydirigubbakcemile3
cok sikinti olmadi sukur. jel suruyorum, gecen gecede sanki biraz atesi vardi calpol verip yatirdim.
ama yakinda memeyi isirmaya baslar diye korkuyorum.eyvahedigeldismile

Kaan da iyi teyzesi. atlattik cok sukur.mafoldumben

valla cnm iş güç derken fırsat bulupta giremiyom
yazda geldi gözüme herşey batmaya başladı
bi gün orayı burayı düzeltecem deyü zaman nasıl geçiy anlamıyom

ay benimde en çok kortuğum o valla ıdırırsa ne yaparız bilmiyommafoldumben
hangi dişi çıktı üst mü altmı canım

ipeşimde dün ilk defa küvetinde yıkanırken kaktı ve yanlardan tutunarak ayaklarını şıp şıp yaptı.sanırım artık oturarak yıkanmak istedi bende öle yıkadım ama halı çok ıslandıkaydirigubbakcemile3kociş geldi suyumu döktün diye kaydirigubbakcemile3
1 ay sonra artık banyoda yıkarım :dance:

minoşumda önceden gözlerini açmadan mın mın ederdi gece emzirirdim şimdi gözlerini açıyo oynerken sesi geliyo emziriyom gözlerini kapatıyo her defasında değişik bir şeyle karşılaşıyoz

evet ya, benimkide bazen gozlerini oyle bi acmis oluyoki eyvah kizim yandin diyorum ama emerken uyuyo cok sukur.

bende emzirme saatinde ilk hareketlenmeye basladimi alip emziriyorum, gozlerini bile acamamis oluyo.kaydirigubbakcemile3

benim kız bağırıyo ona bakam birde sizler 4 ay aşısından sonra kaç gün sonra banyo yaptırdınız

canım ben zaten çok zorlayıcı hareketler yapmıyorum. hoca zaten her harekette karnında bi gerilme acı yaşıyomusun diyo. eğer oluyosa hemen o hareketi bırakıyorum. daha çok yürüme bandı ve bisiklet çalıştım zaten.

ay ben tam mekik çekemiyorum. acıdan diil karnımdan güç alıp kalkamıyorum nedense :) ama spor çok iyi geliyo psikolojik olarakda. ama bugün dayak yemiş gibiyim çok acıyo kaslarım. 60 kiloya inmişim hedefim 55 bakalım hayırlısı :)
süper bende 55 hedefliyorum hamile kaldıgım kilodan yarım kilo daha zayıfım suan bende 57.5 kiloyum benim salona gidecek vaktim yok malesef ben evde leslie ile yapıyorum hava güzel olup dısarı cıkıp yürürsem ogun spor yapmıyorum
benim kizda aglattikca agliyo. uyku zamani gelmis, anam beni yataga koymus, uyuyayim demiyo.kaydirigubbakcemile3

gule gule kullanin yurutecinizi. bizimkide apartmanin asansor boslugunda duruyodu hala ordaysa, indirtceksiniz simdi bana.kaydirigubbakcemile3

girsin kendi yatsin kiziyla o zaman.kaydirigubbakcemile3
hepsi zilli bunların yaa :))
tesekkür ederiz canım az önce bi on dakika durdu yürütecte sonra oturttum yoruldu mu ne uyuyakaldı :)))
en iyisi ıhlamur kalkıyım kaynatıp iiçem

gecmiş olsun yarem

valla cnm iş güç derken fırsat bulupta giremiyom
yazda geldi gözüme herşey batmaya başladı
bi gün orayı burayı düzeltecem deyü zaman nasıl geçiy anlamıyom

ay benimde en çok kortuğum o valla ıdırırsa ne yaparız bilmiyommafoldumben
hangi dişi çıktı üst mü altmı canım

ipeşimde dün ilk defa küvetinde yıkanırken kaktı ve yanlardan tutunarak ayaklarını şıp şıp yaptı.sanırım artık oturarak yıkanmak istedi bende öle yıkadım ama halı çok ıslandıkaydirigubbakcemile3kociş geldi suyumu döktün diye kaydirigubbakcemile3
1 ay sonra artık banyoda yıkarım :dance:

alttan iki tane geliyo canim.zemuszemus
Naz'da kuvette artik yatmak istemiyo. havalar isinsin, bide azcik oturmaya baslasin aticam abisiyle kuvete oynasinlar.kaydirigubbakcemile3

ipek bocugum napiyo?
uzmuyo di mi annesi?

evet ya, benimkide bazen gozlerini oyle bi acmis oluyoki eyvah kizim yandin diyorum ama emerken uyuyo cok sukur.

bende emzirme saatinde ilk hareketlenmeye basladimi alip emziriyorum, gozlerini bile acamamis oluyo.kaydirigubbakcemile3

geceleri bende duru kafasını çevirdimmi hissediyorum hemen meme aradığını kucağıma alıp emziriyorum gözlerini bile açmadan sonrada yatırıyorum yatağına

benim kız bağırıyo ona bakam birde sizler 4 ay aşısından sonra kaç gün sonra banyo yaptırdınız

ya ben her aşıdan sonra 2 gün bekleyip banyo yaptırıyorum

anlaşılan nazımızda uyku durumu aynı
bende emzirirken el elele tutuşuyoz öle sızıyo ipeşim
elinden tutmayı unutum bazen hemen elini kaldırıp sallıyo tut diye
öle daha güvende hissediyorlar sanırım
bence hiç dert etme canım yeterki uyusunda varsın yanında uyusun
zamanla herşeye alışacalar anlamaya başlayınca biraz daha kolay olur inşallah

evet canim, uyku durumumuz ayni.
benim kiz yataga girdimi aglamadan uyumasi gerektigini cozemedi hala.kaydirigubbakcemile3
ama yanina uzaninca uyuyo.
bu yontemde isime geliyo acikcasi. yakinda babasiyla yolliycam uyumaya, bende ayaklarimi uzatip oturcam. ohhh beee.zemuszemus

allahıma çok şükür üzmüyo artıkın ipeşim beni
düzenimiz devam ediyo
dün biraz cnm sııldı sadece
5.30 da kayınvaldem geldi
o sırada kızı emziriyodumi uyku vakti
3 kere zil ısrarla çalınca açtım artık
içeri girdi ipeği sevcem falan diye bende uyku vakti şuan en fazla 5 dk müsade ederim didim
o da yok ben uyutmuycam onu oynayacaz falan diye konuşunca
ben olmaz anne ipeğin kuralları var düzenini bozamam falan deyince
ne derse beğenirsiniz sen çalışmaya başlayınca senin kurallarınmı kalacak bi dedi
ayyy öyle bir sinirlendim ki
bende o zaman benim kurallarımıa uyacak birini bulurum dedim
sesi kesildi.demek kayınvaldem baksa uymuyacak dediklerime bunu anladım
moralim sıfır oldu.ben aylardır uğraştım düzen diye bir kalemde bozacak karuya bak ya

nbr kıslar
dün kıza zorla gece muhallebisi yedirdik
3 saat 40 dk uyudu sonra yine 2 saatte bir uyandı emdiiiiiiiiiiiii
akannehir

allahıma çok şükür üzmüyo artıkın ipeşim beni
düzenimiz devam ediyo
dün biraz cnm sııldı sadece
5.30 da kayınvaldem geldi
o sırada kızı emziriyodumi uyku vakti
3 kere zil ısrarla çalınca açtım artık
içeri girdi ipeği sevcem falan diye bende uyku vakti şuan en fazla 5 dk müsade ederim didim
o da yok ben uyutmuycam onu oynayacaz falan diye konuşunca
ben olmaz anne ipeğin kuralları var düzenini bozamam falan deyince
ne derse beğenirsiniz sen çalışmaya başlayınca senin kurallarınmı kalacak bi dedi
ayyy öyle bir sinirlendim ki
bende o zaman benim kurallarımıa uyacak birini bulurum dedim
sesi kesildi.demek kayınvaldem baksa uymuyacak dediklerime bunu anladım
moralim sıfır oldu.ben aylardır uğraştım düzen diye bir kalemde bozacak karuya bak ya

evet canim moralini bozmak gibi olmasin ama onlar kural falan dinlemiyolar.
kendi annen olsa dinlerde.

ne zaman basliyosun ise?

anammm burası şenlendimi ne kızlarrrrrr doldu taşıyo baksanıza aşaya herkesler burda gibi yoklamamı yapsam ne acep eksiklerde gelsin diye

ne 300 müakannehir
he yaa ama bir haftadır yapamadım malum misafir gelecek telasından spora vakit kalmadı
ben sporcuyum sekercim kaydirigubbakcemile3
göbekte 8 cm belde 5 cm popişte 3 cm incelmem oldu simdiye kadar tavsiye ederimm

amaninnnn benimde vermem gereken bir kaç gramım var göbek bölgemden başlıyım bare spora :1ninca: şakkıdı
senmi kilo verecün zaten zapzayıffsın sekericmmopuyorumnanaktan

nbr kıslar
dün kıza zorla gece muhallebisi yedirdik
3 saat 40 dk uyudu sonra yine 2 saatte bir uyandı emdiiiiiiiiiiiii
akannehir

gün içerisinde 2 saatte bir emziriyorsan gece de 2 saatte bir kalkar canım
emmesi iyiyse ki burdan iyi gözüküyor
bence muhallebiye gerek yok
gece yatmadan önce fazla memede tutarsan da bu işi çözebilirsin

Back
X