ooo bizim bidiklar gelecegin zenginlerinden desenize ogluslarimiza dikkat etmek lazimnagihan ne guzel yeni kararlar alınmış,diyete başlanmış,hayırlısı olsun.daha once 10 kilo vermişsin yıne verirsein benimde 5,6 kilo almam lazım ama alamıyorum doğum oncesi kilomunda altındayım:26:
şebnemcim oh sefan olsun gezmişsiniz ana oğul.kumbara iyi fikir şimdiden alışın tasarruf yapmaya.damlaya damlaya göl olurbizde merte bir kumbara yaptık arada atıyoruz elimize ne geçerse epeyde biriktı,hesap falan açalım yada boyle biriktırık biriktirip altın alalım diyoruz
.sakız çigneyebiliyor mu mircan?oyun hamuru ile başla bakalım yakında pastalarınıda gormek istiyoruz avatarında:)
bıldırcın yumurtası vermek konusunda kararsız kaldım ya.bir iki yazı okudum kafam karıştı.şu an beklemedeyım.tamam bıldırcın bazı mineral ve vitaminleri fazla diyor ama fazla olması yararlı olduğu anlamına gelmez bebeklerin bobeklerine zarar verir gibi şeyler diyordu bir doktor.pediatri portalında.bulup,linki vereyım sizede.
selam kizlar kakasini tahlile goturdum bagirsak paraziti kapmis onceden de kapmisti hafif gecirmisti bu kadar kaka yapmazde ates olmazdi genel durumu iyi olurdu kusmazdi su an daha agir geciriyor ilac verdi dr ona basladik icmiyor yine ilk veriste kustu birseylerle karistirip ver dedi hayirlisi bakalim
mert e uzuldum meral kiyamam ya allahtan o kizarikliklar morluklar cabuk geciyor.....
nagehan hayirli olsun diyete baslamissin sonu gelmesi dilegiyle...
sebnemcigim ne guzel gezmissiniz oyuncaginiz da hayirli olsun insanin cocuk olasi geliyor ne gzel oyuncaklar var benim arkadas ta hamburger yapma makimasi verdi sadece renkli hamurlar almam gerekiyor sonra gelsin burgerlerrrrama sadece oyun hamurunda kalsin o burgerler normalde yemesin ayyyyy
ayyyy nartanim hastami olmus canim benimmm kiyamam ben o yakisikliyaa...noluyoz yahu tamda bebisler iyi anneler iyi derken nazarami geldiniz aaaaa
bende mircana pasta yapma makinesi almistim oyun hamuruyla yapilan,ama ondan cok ben oynadim diyebiliriz:)))