günaydın cnm halkısın zaman çabuk geçiyo bide bakmışsın kaynana oluyosun hemdeböyle
eymenin bütün tahlilleri temiz çok şükür ama ishal devam poposu pişik oldu o derece günde 10 tane bez değiştiriyoruz(( 3 gündür eşim ve bende aynıyız daha doğrusu bütün mahalle yatak yorgan yatıyo ama takdir edersin ki anne olarak benim hasta olma yada yatma lüksüm yok
ama varya hamilelikte bulantı çekenlere Allah yardımcı olsun çok zormuş 3 günde mahfoldum bide şuan hamile olduğumu düşündümde çok zor eymen hep annii anniii oyun istiyo kafamı yastığa koysam altından yastığı çekiyo anne gel anne aç
onun için bunlar nuran zeynep ve diğer anne adaylarına
eşime dedim iş yerinde herkes hamilemisin diyo oda gelmiş karnıma dokunuyo kızım diyehey Allahım ya dedim hani sen istemiyodun ne güldük akşam akşma
bide sordum tabi korunan o olunca bişey olmadı eminsin dimi diye bilmem pek emin değilim diyo akşam iyice korkuttu beni hemde güldürdü canım ya
![]()
hiç bilmezmiyım anneler hep ayakta atlatırlar hastalığı.
tum mahallemi:26:hasta.ya şebeke suyunda,yada ekmekte birsey vardı diye geldi ilk aklıma..tekrar geçmiş olsun...
kaynana olcaz biz deme,birde babaanne.:43anneanne olmak daha iyi olurdu sanki.neyse biz farklı oluruzda,torunlarımız bizi sever.ben pek haz etmezdim kendisindende.sanki butun babaanneler onun gibiymiş,sevilmezmiş gibi gelir bana