Zeynep cigim bepanten krem ve ne kullandın anlamadım?? Yani bu pisik ve minik minik sivilce gibi seyler de var nedir anlamadım? Bir de bu aytes kilikli kucağa alıştı nasil oldu anlamadım ?? Yere koyunca uyanıyor kerata.....
Canım korkma demek isterdim ama yavrular dsha çok kucuk laf anlamıyorlar aytes kucağı
Da ise evde baska kimse yok ise direk aytesi gösterip yatağına yatir diye işaret ediyor kucağıma geliyor benimde icim parçalanıyor o da daha kucak cocuğu ama iste gunler geçiyor biraz büyüsünler ne guzel olur bunlari düşünüyorum ....
Bepanten kremle bepanten merhemi karıştırdım canım o ii geliyor birde deryanın dediği gibi travazol kremleri var mantar olduğunda onları kullanıyor 3 gün falan sonra bu karışıma devam ilk pişik olayında travazol kremlerden verdiydi doktor hala alırım başedemeyeceğim durumlarda ..tahmin ediyorum durumunu az çok bu halde cemreye 2 adam yetmio birde ben ufaklığa zaman ayırmam gerektiğinde hemde en ciddisinden yandığımı biliyorum ama annemler bırakmazlar bizi inş.seninde bu yardımmcı olayı yılan hikayesine döndü yahu paranla rezil olmak bu herhalde inş. istediğin gibi birilerini bulursun canım ne zor sürekli yeni isanlarla muhattap olman allah yardımcın olsun enyakın zamanda inş...çokta sevimlileştiler değilmi nuran minnoşlarımız bıcır bıcır ötüşü koşması oynaması beni mest ediiyor keyifli olunca onları ihmal etme fikride bizi yıpratıyor..geçecek az kaldı nurancım r

ahta kavuşmana az var
Bugün sinirimden ağladım artik hayatım bitti kendim icin yaptıgım hicbirsey yok bir wc ye gitmek bir duş almak bile lux oldu Kuafor U falan saymıyorum üstelik evde bana hicbir sekilde yardımcı olamayan bir yardımcı arkamı donemiyorum guvenemiyor nartan a yeterince ilgi göstermiyor ruh gibi dönük soğuk guler yüzlü oğlumu benzetecek kendine diye korkuyorum benim bu yardci olayı kabak tadı verdi ama napim sizinle paylaşıyorum iste...
Deryacigim pisik icin önerilerini Dr a söyleyeceğim bakalım ne diyecek??