cumartesi bi arkadas aradi cocuklarini kapali oyun yerine goturecekmis gelmek istersen hazirlan gidelim dedigiyle kendimi kapida buldum :)) bulasik yikiyodum oylece isi gucu birakip attim kendimi sokaga.. havada bir guzeldiki ne cok sicak ne cok soguk harikaydi valla. uc araba coluk cocuk toplasip gittik.. ilk basta biraz tedirginlik oldu bende ama sonra duzeldim. efe cok huysuzlasti urktu sesten kalabaliktan. niye oyle oldu anlamadim. sanirim mircanin tersi asosyal bir cocuk olacak. yada tam alismadi kalabaliga ondan boyle. yapisti yakama inmek bilmedi kucagimdan. o kucagimda ben mircanin pesinde kosmaktan bitap dustum. arada bende kaydim hopladim zipladim diger annelerle azcik tozuttuk desek yeridir ama ihtiyacimiz varmis valla cok eylendik hatta en az mircan kadar eylendim

yorgun bitap bir sekilde eve geldim on-onbes dakika dinlendikten sonra esim kovdu beni al cocuklari parka git bende buralari toplayip supureyim sen cok yorulmussun yardim edeyim dedi. her zaman can atan ben birak ben yarin yaparim dinleneyim cikamam disari desemde adam inat etti is yapicak damari tuttu zorla atti bizi evden.. iki saatte parkta durdukmu geberdim yorgunluktan zor attim kendimi eve. ama deydi dogrusu esim piril piril yapmis evi hamarat kocisim valla sag kolum sag bacagim sag gozum benim.. ucuncuye niyetlenmem bu yuzden ya o boyle olmasa hayatta dusunmezdim..saat 8 de bi uyudum sabah 9 da anca efenin anneee bakkk demesine uyandim..
bu arada efecik anne mu neee diye hergun 2000 kere sormaya basladi. baba geldi, allah allahhhh, anne yicek, gibi cumleler kurmaya basladi. duydugunu soylemeye calisiyo tam olmasada bir kac defa tekrardan sonra anlasilir sekilde soyluyo. findik fistik azinda cigniyo cigniyo sonra kosa kosa cope tukuruyo.. zeynepcigim efede cemre gibi yerlere tukurup saciyodu ama anasi bir cirladi iki cirladi ucuncude elinden tuttu cope goturdu cirladi buraya gel at diye o gun bugun cope gidiyo arada yerlerede yapiyo tabi :)) evi talan etme konusunda ustune tanimam.. dakka bir gol saniye hesabi daha arkami donmeden oyuncaklar sacilmis oluyo. yada tv sehpasinin ustune cikmis duvardaki tv yi elini gezdiriyo.anliyacagin bu 2009 modellerin hepsi boyle sekerim..
bugunun kisa ozetide toprak gubre almaya ciktim sera kapaliymis donerken suraya bi girip bakayim bes dakka dedigim avm ye 6 saat kalmisim. ona suna buna goz atayim derken kendimi kaybetmisim. uzunca zamandan beri kendime bisey almamistim iki kot, iki ayakkabi,bi bluz bide mevsimlik ceket aldim. ilk defa bebelere kiyafet almadim :)) bu sefer patates cips le idare etsinler. iyi oldu valla hep ust kiyafet almistim amerikadan alt bi kot bi kumas pantoldan baska biseyim kalmamisti giyecek. kilo almisimda azcikin

simdi aldigim pantollar guzel. esim ilkin ne gerek vardi iki kot almissin birini geri ver hem boyuda uzunmus onun desede giyince himm guzelmis yakisti istersen buda kalsin bi yer bulur diktiririz dedi

anam burda 5 liraya aliyon 10 liraya paca yaptiriyon. turkiyedeki gibi kose basi terzi degilki ver diksin. ama guzel oldu genc isi hiphopcu gibi :)) yeni akim baslaticam burda turbanli rapci olucam

:82:
neyse bu yaza tarz giricem yetti gari nenem kilikli monotonluk, yasasin yenilik yasasin genclik