selam guzel kasim anneleri hepimizin anneler gunu kutlu ve mutlu olsun hepiniz gordogom en iyi anlayisli herseyi cocuklari icin yapan cok guzel annelersiniz bebeklerimiz cok ama cok sansli...
bu seneki anneler gunu benim icin cok ozel oglum anne dedi dunyalar benim oldu bugun hep duygulanarak gecirdim yavrumun bana anne diyecegi gunu tam 3 yil beklemistim cok uzulmus cok aglamistim allahim birinci mucizemi verdi hatta ikinci mucizemi bile verdi yani kizlar allahin sevgili kullariyiz bu mucizeler icin hergun allaha sukretmeliyiz cunku bu bebek olayi icin senelerce ugrasan o kadar para pul doken ama sahip olamayan o kadar cok kisi var ki basina gelmeyen bilemez...
sebnemcigim oglusuna ne kadar guzel br sarki soylemissin onlar bize gercekten de allahin lutuflari... ben de ogluma dunyaya bir daha gelsem oglusum arar bulurum yine seni severim cenneti degismem sacinin teline omrumun yettigi kadar seni severim adli sarki var onu soyluyorum sarki bitince de nartan sarki sarki diyor basliyorum tekrar soylemeye ahhh dillendiler ya cok ama cok tatli oldular masallah kuzucuklarimiza yaaaaa