selam kizlarrrrr bakiyorum kahveler sohpetler oh oh masallah nazar deymesin..
nagis kiz bizimde kisliklar kalkacak yazliklar cikacak bizede gelseneeeeecanim iyi yapmisisn valla kurtulmussun bende bugun yarin cikiricam yazliklarida bakalim keyfim ne zaman gelecek.. kirmizi giy diyen kizlara katiliyorum bende cok severim kirmiziyi ayri bir cazibesi olur bence.. pembe daha masum daha cocuksu gelir bana. niyse sen kirmizi giy bencede.
deryacigim ne iyi yapmisiniz piknik falan cok severim piknigi bizde guya gidecektik bu hafta sonu ama malesef havanin gazabina ugradik. bir hafta yagmur yagacakmis cikamadik bir yere. hos benim veletlerde hafif sumuklu grip olsak miiii olmasak miiii diye dusunuyolar :)) pencere kilidi olayinida beyendim tedbiri elden birakmamak lazim degil mi. benim pencerelerle sorunum yokta balkon dusundurucu. kapilari aciyolar demir yuksek ama bizim atom karinca bir seyler tasirda ustune cikar diye tedirgin oluyorum. bende kapiya kilit taksam yazin haslaniriz icerde napicam bilmiyorum bakalim..
nurancigim masallah hayatim o ne kilo oyle... iki cocukla tig gibisin yani.. heh bende tig gibiyim ama kalin tig :)) sen dikkat et de aytes nartan arasinda cok kilo kaybetme guc enerji lazim sana daha
hadi kizlar ben kactimm hepinizi opuyorummm. bu siralar fazla pc takilmiyorum ara verdim cunku gozlerim cok agriyor buda demek oluyoki cok takilmisim bu sebze isleri falan arastirmalar yapiyodum pcde artik gozler iflas edicek hale geldi.. ara ara girer yazarim
sebnemcim karpus kesecektik daha nereye gidiyon kız?neyse canımm gözlerin daha önemli dinlendir tabii bende çok acıktım bişeyler yemem lazım evde yoktuk oğlumla gezdik dolaştık market alışverişi yaptık ona çorba içirdimm ben aç kaldımmm