selam kizlarrr offf ya sinirden catlayacagim ya nartan i yardimciyla disari gonderiyorum
aytes te uyuyor oluyor ve nartan gider gitmez basliyor aglamaya bir nefes aldirmiyorlar
bana biri aglamasa biri agliyor hic sekmiyor bu anneyi bos birakmak olmaz diye
dusunuyorlar sanirim

simdide aytes i emzirdim koydum yerine 5 dk kalmaz baslar
iki satir bir paylasimda bulunacagiz degil mi yoookkkk??????
bugun nartan in arkadasi ege bize geldiler sabah biraz once gittiler nartan bu sefer oyuncaklarini
kiskandi cocuk hangi oyuncagini alsa onu istedi ama bagirarak degil sakin sakin istedi
cocukta verdi sorun yoktu yani ama ege surekli durduk yere bagiriyor aytes hic uyuyamadi
alisik degil ya garibim sanirim daha fazla biraraya gelsek daha iyi sosyallesirler diyorum
cocuklarin soylediklerine alakalarina bayildim kizlar tabi bunlari onlarin agzindan duysak
daha seker olur ama malesef duyamiyoruz
derya bizim cengaver cagan yine yapmis yapacagini sen koca kizlari kovala himmmm
nagihan canim eymen e aferin ben de yemek karistirmasina bana katilmasina izin veriyorum
sef olmasini isterim aslinda severse cok hos olur... hamarat eymen annesine yardim ediuor
demek ki seker seyyy
sebnemcim

canim isin zorrr efe daha kucuk oldugu icin mircan gibi oynamamis annesini uzmus
ama yine annesi olaylara gulen yuz hesabiyla bakmayi bilmis
meralcigim nartan in istahi su disi patlayana kadar yoktu su an patlattigindan dolayi fena
degil ama oyalamak oynamak gerekiyor cok gezerekten falan yedirmek istemiyorum
mama sandalyesinde oturmuyor gidiyor geliyor yaniii baya ugrasmak gerekiyor iki yasina
kadar saglikli insan olma yolunda temeller atiliyormus amann yemesin demekte isime pek
gelmiyor zaten yararli seyler yedirdigim icin ugrasiyorum sarki soyluyorum dans ediyorum ki
yemegini bitirsin...