• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

:(( :5: s.a. kızlar moralim çok bozuk ya bebeğin 18. ay aşısını 2 hafta gecikmeli dün yaptırabildim.. Gece hiç uyumadık ateş yaptı şimdi yanına çıktım ateş devam bide burun akmaya başlamış üşütmüşüm sanırım gece ateş var diye açık yatırmıştım.. :(( canım çok sıkıldı ya bide aşı yeri baya şişmiş kızarmış taş gibi yapabileceğim bişey var mı?
slm hanımlar bazen okuyorum sizi ama yazmaya fırsatım olmuyor okuyunca yazmadan geçemedim üzülme cnm bende hasta olduğundan 1 hafta geç yaptırdım aşıyı sorun yaşamdık ama hemşire tembih etmişti kızarırı şişerse kolonyalı pamukla pansuman yap die denemeni öneririm cnm geçmiş olsun sizede

meralcigimmm ayakkabilari ayni nartan la nartan in ki krem suet olanindan
gercekten cok kaliteli cok ta rahat gule gule kullansinlar... mert te cok
seker baktim fotolara:54:

meralcigimmm ayakkabilari ayni nartan la nartan in ki krem suet olanindan
gercekten cok kaliteli cok ta rahat gule gule kullansinlar... mert te cok
seker baktim fotolara:54:

he he pişti olmuş bizim bebişler ayakkabıda.evet canım çok rahat ayakkabılar,narancım da gule gule kullansın:)

:(( :5: s.a. kızlar moralim çok bozuk ya bebeğin 18. ay aşısını 2 hafta gecikmeli dün yaptırabildim.. Gece hiç uyumadık ateş yaptı şimdi yanına çıktım ateş devam bide burun akmaya başlamış üşütmüşüm sanırım gece ateş var diye açık yatırmıştım.. :(( canım çok sıkıldı ya bide aşı yeri baya şişmiş kızarmış taş gibi yapabileceğim bişey var mı?

çok geçmiş olsun canım ya bizde ateş olmadı çok şükür havalarda aldatıcı ondanda grip olmuştur canım bol bol c vitamini ver acil şifalar versin rabbim

ohhh küçük adamlarrımız aynı takılacak desenize:64:
gezin cnm izin gününün tadını çıkartın :16: bu arada bezleri alabildimi eşin

evet canım aynı takılacaklarr eeee nede olsa kasım bebekleriii
yok canım daha bezler çarsamba günü bugün avmye gittik sordum 500 tane gelecekmmiş sanırım sabah 10 gibi dağıtılmaya baslanabilir dediler bide hemen hemen çok kişinin haberi varmış sıra olur dediler ama çok önce huggisein sayfasında yarışma vardı kazanmıştım yanlış bez göndermişlerdi 2 numara içinde 8 tane vardıı sonra memnun kaldınızmı diye aramışlardı bende durumu söylemiştim yanlış oldu deneyemedim diye bugün kocaman içinde 44 tane olan organik pamuklu bez göndermişler çok sevindim ben evde yoktum komsum almış sağolsunnn bide huggiesin değişim kampanyasında huggies bez poşeti götüremiyormuşsun onun haricindekiler oluyomuu eeee bende molfixs kullanıyorum ama inş alabiliriz bakalım cumartesi belli olacakkk

meralcim o ayakkabının bi benzeride çağanın var bende yeni aldım sayılırrr çok rahatt hepside güle güle giysinnn
he he he mertte çok tatlı çıkmış fotoda maşallahhh.
çağan bugün avmde kendinden büyük kızlar kovaladı durdu kızlarda anne anne diyerek kaçtılar tabikiiiiii:9::9::9::9::9::9:

slm kızlar nesli iki gecedir uyumuyordu sürekli ağlıyordu bu günde ateşlendi akşama kadar düşmedi gece 11 de acile götürdük iğne yaptılar ateşi şimdilk düştü :43::43::43::43: ciğerleri temiz bademciklirin de de bi sorun yokmuş sanırm dişten yine nesli de diş ateşi oldumu üç günde anca geçiyor ateşini düşüremiyoruzz:43:bakalım ne olcak dua edinnn hepinizi öptümm

oh ohh ne guzel alisverisler yapilmis bedava bezler alinmis biz burda tirmalayip duralim ne ala memleketttt :19: bizde turkiyede wenice kullandik mircana cok kaliteli ve gvuzel mallari var. fabrika satis magazasi bizim evin ordaydi super indirimler sezonluk indirimler oluyor yakininizda varsa takip edin hep guzel seyler ve indirimler yapiyorlar. burdada o kalite markadan aliyoruz simdi ama benim delioglanlar hic kiymet bilmiyor hadi efe neysede mircan disari bir cikiyor kir pas icinde geri geliyo yahu yerdemi surunuyon anlamiyorum diyorum beyefendinin cevabi ben cocugum tabikii diyo :37:
bu gun bahceye gittik kirlenmenin dibini vurdular efede vardi burnumdan getirdi vallahi ne yapacagimi sasirdim milletin bahcesine mi girmedi fidelerinimi kirmadi ayyy oldurdu beni sinirimden aglicaktim oracikta mircanla gittigimde mircan oyun yerinde saatlerce oynamisti buda oyle olur umuyordum ama nerdeee gerci ne anlasin cocuk ama yapma dedimmi tersini yapiyo yaa bu kadar inatcimi olur bu kasim bebekleri. yaaa adam yuz ustu yumusak topragin ustune dustu yuzu gozu agzi burnu toprak oldu tuu tuuu tuuu diye diye tukurdu yikiyana kadar cok aglamasaydi resimlicektimde goreydiniz nasil komik oldu yuzu hem guludum hem yikadim ama zor attim eve kendimide esime cattim durdum nerdeyse kavga edicektik sinir sinir gulup beni dahada cildirtti neyse kazasiz belasiz atlattik gunu bi guzel yikadim kac saattir uyuyo bende uyumusum ama mircanla birlikte kalktim mircanda amele yanigi olmus ustunde atlet tsort vardi cikardik hala var :))) dunde barbekuye gitmistik arka bahcede serin serin yedik cok guzeldi ama sonradan benim oglanlar ve diger bebeler orada bulunan yagli boya kutusunu dokupte elleri ayaklari boya olunca biz analari deliye donduk tabii ayy yeni aldigim sortu boya oldu gitti efenin umrundami gule gule hopluyo zipliyo boyanin ustunde pembe pembe gezdiler bi sure yedek kiyafette goturmemisim mircana arkadasin oglunun kollu tsortunu giyince alta bi sey giydirmeye gerek kalmadan oylece elbise gibi dolandi :9: ahh ahh daha ne gunler gorcegiz bakalimm

slm kızlar nesli iki gecedir uyumuyordu sürekli ağlıyordu bu günde ateşlendi akşama kadar düşmedi gece 11 de acile götürdük iğne yaptılar ateşi şimdilk düştü :43::43::43::43: ciğerleri temiz bademciklirin de de bi sorun yokmuş sanırm dişten yine nesli de diş ateşi oldumu üç günde anca geçiyor ateşini düşüremiyoruzz:43:bakalım ne olcak dua edinnn hepinizi öptümm

gecmis olsun minecigim insallah cabuk gecer mertinde kolu sismisti yanlis hatirlamiyorsam onemli bisey olmaz merak etme boyle olunca asi tutmus derler ama bende onlarin yalancisiyim benim hic olmamisti hic bebelerde ama bakalim efe bu ayin 21 de olucak 18 ay asisini o zaman gorucez ne olacagini. allah sabir versin canim ates agri mizmiz olmustur simdi. sen nasilsin hazirlaniyormusun artik yeni hayatina

ya unutmadan sorayim sizin cocuklarin yaz geldi geleli istahi nasil benimkilerin ikiside manyamis durumda hic bir sey yemiyolar.cildiricam yaa cok zor kilo alip bi o kadarda kolay kilo veriyo benimkiler. hemen suzuldu sipalarim. esim sicaktan kesilmislerdir diyo sanirim hakli turkiyenin sicaklari buraninkine nazaran serin kaliyo kisisa yazida son kademede geciyo buranin. uff bunaliyorum yemiyolar diye ama napalim arftik esiminde dedigi gibi saglikli olsunlarda az yesinler diye teselli ediyor beni

geçmiş olsun mine'cim.ah şu dişler çıksalarda yavrularda rahat etse bizde..

ya unutmadan sorayim sizin cocuklarin yaz geldi geleli istahi nasil benimkilerin ikiside manyamis durumda hic bir sey yemiyolar.cildiricam yaa cok zor kilo alip bi o kadarda kolay kilo veriyo benimkiler. hemen suzuldu sipalarim. esim sicaktan kesilmislerdir diyo sanirim hakli turkiyenin sicaklari buraninkine nazaran serin kaliyo kisisa yazida son kademede geciyo buranin. uff bunaliyorum yemiyolar diye ama napalim arftik esiminde dedigi gibi saglikli olsunlarda az yesinler diye teselli ediyor beni

şebnem burda havalar tam anlamıyla ısınmadı,geçen hafta hep yağmurluydu zaten.şimdide oyle bunaltıcı sıcaklar yok.evde kapı pencere kapalı,klımasız oturabiliyoruz.dışarsı sıcakta ev iyi.gerçi bizim ev kuzeyde kalıyor yazın çok çok sıcak olmuyor..

bu sene daha iştahsızlık durumunu yaşamadım ama geçen yaz mahvolmuştum. yazın doğru duzgun kılo alamadı.yaz bittide, 3 ayda aldığı toplam kıloyu bir ayda almaya başladı:32:bakalım bu yaz bizi neler bekleyecek.ğpokı(mertin eseri)

, artık rahat yok ya masaya çıkıyor klavyeye vuruyor,sandalyeleri kaldırmam lazım galıba ama nereye:26:şurda iki satır birsey okuyordum o da bitti:47:

Son düzenleme:
kızlar albümeuyuyan mert va şalvarlı mert fotosu ekledim.nagihancım bizim ayakbabılarımızda albumdekiler:)))

gördüm cnm aynı bizim istediğimiz modelde sadece rengini daha beyazlı falan düşünüyorum güle güle giysin mert :16:

meralcim o ayakkabının bi benzeride çağanın var bende yeni aldım sayılırrr çok rahatt hepside güle güle giysinnn
he he he mertte çok tatlı çıkmış fotoda maşallahhh.
çağan bugün avmde kendinden büyük kızlar kovaladı durdu kızlarda anne anne diyerek kaçtılar tabikiiiiii:9::9::9::9::9::9:

ooo bizimkiler hem çapkın hem acayip inat bu inatlık akrep oldukları için mi ki :34:

dualarım sizinle çok geçmiş olsun eymenede olmuştu 3 gün yandı yavrum her tahlili temiz çıtı 3 günün sonunda çilli begonya gibi oldu meğer 6. hastalıkmış :51:

eymende yemiyo deli ediyo beni hiç zorlamıyorum kendimi hırpalayamam acıkınca yapışıyo pacalarıma menü sıralıyo :61: et yicekmiş tatlı yicekmiş bide abadata buda neki demeyin o yumurta demek bide füt içecekmiş :1:

şimdi aklıma geldi bende yumurtaya gıgı,portakala körtopal,özcan'a da öcu diyormuşum:))

mertte kelebeğe şepşe,karıncaya kade,kadeh diyor birde yeni oğrendiği karbağa var kı bu biraz daha mantıklı(kurbağa)

bugun 8 gibi uyandı kahvaltısını erken yaptı,oğlen uykusundan once yemeğini vereceğim hep sonraya kalıyordu ve saat 3'ü buluyorda bakalım bu düzeni oturtabilecekmiyım?menude somon çorbası var..

şimdi aklıma geldi bende yumurtaya gıgı,portakala körtopal,özcan'a da öcu diyormuşum:))

mertte kelebeğe şepşe,karıncaya kade,kadeh diyor birde yeni oğrendiği karbağa var kı bu biraz daha mantıklı(kurbağa)

bugun 8 gibi uyandı kahvaltısını erken yaptı,oğlen uykusundan once yemeğini vereceğim hep sonraya kalıyordu ve saat 3'ü buluyorda bakalım bu düzeni oturtabilecekmiyım?menude somon çorbası var..

eymeninde öğle yemeği 3-4ü buluyo :5:
sabah kahvaltı yapıyo arada bişeyler yediriyo galiba kaygana 3-4 te öğle yemeği sonra yoğurt akşam 6 da biz yemek yerken ağzına layık makarna et pilav vs varsa atıştırıyo gecede 21:30 /22 gibi çorba yapıyorum saldım artık beslenme işini acıkınca yediriyorum :26: dün akşam kıymalı tarhana yaptım kıymayı kavuruyorum gelmiş yanıma anniii et et diyo sonra çorbayı karıştırmak istiyo yada yemeği ok izin veriyorumda deli gibi karıştırıyo oğlum yavaş yok ille hızlı sonra blendırın adı bızzzz oğlum getir diyorum dolaptan bütün parçaları tek tek çıkarıp veriyo ama o çalıştıracak bide kek yaparken tabi eymence pasta oluyo mikseri o kullanıyo :34: eşimde diyo 1-2 sene sonra eve bırakalım biz gelene kadar bütün işleri yapar eymen :52: ben çamaşır asarken manna veriyo :1: bide son olarak katladığımız çamaşırları yerleştirirken kendi çamaşırlarını dolabına koymasına izin veriyorum eeee anası çalışıyo danasını eğitmek lazım :52:

minecim çok geçmiş olsun çağanında bugün ateşi var diş patlamış ishalde olmuşş çok huzursuzzz

selam kizlarrr offf ya sinirden catlayacagim ya nartan i yardimciyla disari gonderiyorum
aytes te uyuyor oluyor ve nartan gider gitmez basliyor aglamaya bir nefes aldirmiyorlar
bana biri aglamasa biri agliyor hic sekmiyor bu anneyi bos birakmak olmaz diye
dusunuyorlar sanirim:52: simdide aytes i emzirdim koydum yerine 5 dk kalmaz baslar
iki satir bir paylasimda bulunacagiz degil mi yoookkkk??????

bugun nartan in arkadasi ege bize geldiler sabah biraz once gittiler nartan bu sefer oyuncaklarini
kiskandi cocuk hangi oyuncagini alsa onu istedi ama bagirarak degil sakin sakin istedi
cocukta verdi sorun yoktu yani ama ege surekli durduk yere bagiriyor aytes hic uyuyamadi
alisik degil ya garibim sanirim daha fazla biraraya gelsek daha iyi sosyallesirler diyorum

cocuklarin soylediklerine alakalarina bayildim kizlar tabi bunlari onlarin agzindan duysak
daha seker olur ama malesef duyamiyoruz:9:

derya bizim cengaver cagan yine yapmis yapacagini sen koca kizlari kovala himmmm:9:

nagihan canim eymen e aferin ben de yemek karistirmasina bana katilmasina izin veriyorum
sef olmasini isterim aslinda severse cok hos olur... hamarat eymen annesine yardim ediuor
demek ki seker seyyy:1:

sebnemcim :1:canim isin zorrr efe daha kucuk oldugu icin mircan gibi oynamamis annesini uzmus
ama yine annesi olaylara gulen yuz hesabiyla bakmayi bilmis:9:

meralcigim nartan in istahi su disi patlayana kadar yoktu su an patlattigindan dolayi fena
degil ama oyalamak oynamak gerekiyor cok gezerekten falan yedirmek istemiyorum
mama sandalyesinde oturmuyor gidiyor geliyor yaniii baya ugrasmak gerekiyor iki yasina
kadar saglikli insan olma yolunda temeller atiliyormus amann yemesin demekte isime pek
gelmiyor zaten yararli seyler yedirdigim icin ugrasiyorum sarki soyluyorum dans ediyorum ki
yemegini bitirsin...

kizlarrr bizim tatil olayi yilan hikayesine dondu kocam dalyan a gidelim apart kiralayalim
gol kenarinda dinlendirici olur diyor yalniz nartan olsa kendini kurtaklrdi sayilir ama
aytes bana bagimli hep beraber olmak zorundayim annem ve yardimci da gelsin
diyor cocuklarla ilgilenirler diyor bir arkadasimiz daha var tek cocuklari var o da cok
yaramazmis onlar da gelecek diyor ama kararsizimm bilmiyorumm iki cocuk arabasi
valizler sigamayiz bile arabaya iki araba koltugu amannnnnn gozumde buyuyor...
siz olsaniz ne yapardiniz iki cocukla?? akil verin bana nolurrr:44:

Back
X